sonny.c Odesláno 15. srpna Nahlásit Odesláno 15. srpna před 4 hodinami, Seamaster napsal: V stinu pinii…
Tomak Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna (upraveno) Globemaster Upraveno 17. srpna uživatelem Tomak 4
watch_addict Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna Kolegovy Dark side of the moon. za mě pecka 1
PavelH Odesláno 21. srpna Nahlásit Odesláno 21. srpna Vcera jsem si u Hanaka mel moznost vyzkouset safirovy moonwatche a ten cervik ve me hloda, hloda a hloda
Humanzero Odesláno 21. srpna Nahlásit Odesláno 21. srpna před 17 minutami, PavelH napsal: Vcera jsem si u Hanaka mel moznost vyzkouset safirovy moonwatche a ten cervik ve me hloda, hloda a hloda Až tě dostane…
Greenhornik Odesláno 21. srpna Nahlásit Odesláno 21. srpna Ja tam byl minulý týden očíhnout nodate Seamastery, abych zjistil, jestli se ze mě náhodou nestal Omega fanboy, a nestal. Čuměl jsem stejně nejvíc do vitrínky se Speedmastery.
Solon Odesláno 24. srpna Nahlásit Odesláno 24. srpna Origo NATO, nemohol som si pomoct. Ten vzor, ktory doplna tie vlnky, modru aj bielu je fantasticky. 2 5
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se