Leviathann Odesláno 18. října 2025 Nahlásit Odesláno 18. října 2025 @Vlcaktomu rozumím. Taky než jsem je sehnal, v rozumném stavu (ty pouzdra jsou po těch letech strašný...), a stejně musely na GO do Onyxu... Ale po troše lásky a péče jsou skvělé. I na denní nošení. Kůži jsem k nim zkoušel, ale nějak mi to k nim nesedí.
Campino Odesláno 18. října 2025 Nahlásit Odesláno 18. října 2025 Pekný víkend prajem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Humanzero Odesláno 19. října 2025 Nahlásit Odesláno 19. října 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vlcak Odesláno 22. října 2025 Nahlásit Odesláno 22. října 2025 V 18. 10. 2025 v 12:34, Leviathann napsal: @Vlcaktomu rozumím. Taky než jsem je sehnal, v rozumném stavu (ty pouzdra jsou po těch letech strašný...), a stejně musely na GO do Onyxu... Ale po troše lásky a péče jsou skvělé. I na denní nošení. Kůži jsem k nim zkoušel, ale nějak mi to k nim nesedí. S tím stavem máš naprostou pravdu. Moje Speedy kdysi po koupi podstoupily velký servis u Dušáku v Kvedu. Dopadlo to k mojí plné spokojenosti. Na denní nošení mám z obdobné doby Seamastery. Ty mi naprosto vyhovují i když mají jen 36 mm. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Speedmastery Mark II s nimi občas prostřídám. S těmi řemínky ti rozumím. Nesedí jim klasické řemínky, které se prostě z 20 mm zužují na 18 mm u spony. Super jsou ale ty, kde z 20 mm pro stěžejky je pak rozšíření tak o 1 mm na každé straně, aby to lépe navázalo na ten tvar pouzdra. ale ty se holt hůře shánějí. Já kdysi ve StrapShopu pořídil tento RIOS a je naprosto super. Jenže aktuálně ho v nabídce RIOSu ani na jejich stránkách nevidím. Mají obdobný, ale už nemá bílé prošití, které tomu dodává šmrnc. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zkusil jsem je dnes dát na původní kovový náramek. A chvíli je na něm zase nechám. Je to fajn změna. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
jenik77 Odesláno 23. října 2025 Nahlásit Odesláno 23. října 2025 á-té Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8 3
Vlcak Odesláno 23. října 2025 Nahlásit Odesláno 23. října 2025 Stejné hodinky, jiná košile. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Juraj11 Odesláno 23. října 2025 Nahlásit Odesláno 23. října 2025 Sent from my iPhone using Tapatalk 6 1
Campino Odesláno 23. října 2025 Nahlásit Odesláno 23. října 2025 Jesenná… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
Seamaster Odesláno 23. října 2025 Nahlásit Odesláno 23. října 2025 Bronze gold Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 10 1
Pivas Odesláno 23. října 2025 Nahlásit Odesláno 23. října 2025 @Seamaster- Gratulace! Tak ty jsem tady ještě neviděl. Zajímavé hodinky do sbírky.
Seamaster Odesláno 23. října 2025 Nahlásit Odesláno 23. října 2025 Myslim ze tu budou prvni. Nazivo jsou fantasticky, dlouho jsem nebyl tak nadseny z neceho, co je na pulte.
Klobatoro Odesláno 24. října 2025 Nahlásit Odesláno 24. října 2025 Tak už jsou zpět z lázní (Onyx). Dnes z mého pohledu již dost opomíjená řada Constellation. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
Axel Odesláno 25. října 2025 Nahlásit Odesláno 25. října 2025 Zelená je fajn Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 1
Humanzero Odesláno 25. října 2025 Nahlásit Odesláno 25. října 2025 Splendid bar tak co jiného? Doporučuju Le Chiffre. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Seamaster Odesláno 26. října 2025 Nahlásit Odesláno 26. října 2025 Vzal jsem je k vode Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
lupo Odesláno 26. října 2025 Nahlásit Odesláno 26. října 2025 zmena času u seba a Mrs. bohu dík za jumping hour.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Pivas Odesláno 26. října 2025 Nahlásit Odesláno 26. října 2025 @Seamaster- A jak je tam bronz,tak se to nějak barví,nebo je to stabilní?
Hector_24 Odesláno 27. října 2025 Nahlásit Odesláno 27. října 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
M-72 Odesláno 27. října 2025 Nahlásit Odesláno 27. října 2025 V práci s flightmastery Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se