Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

@Vlcaktomu rozumím. Taky než jsem je sehnal, v rozumném stavu (ty pouzdra jsou po těch letech strašný...), a stejně musely na GO do Onyxu... Ale po troše lásky a péče jsou skvělé. I na denní nošení.

Kůži jsem k nim zkoušel, ale nějak mi to k nim nesedí. 

• Odpovědi 11,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
V 18. 10. 2025 v 12:34, Leviathann napsal:

@Vlcaktomu rozumím. Taky než jsem je sehnal, v rozumném stavu (ty pouzdra jsou po těch letech strašný...), a stejně musely na GO do Onyxu... Ale po troše lásky a péče jsou skvělé. I na denní nošení.

Kůži jsem k nim zkoušel, ale nějak mi to k nim nesedí. 

S tím stavem máš naprostou pravdu. Moje Speedy kdysi po koupi podstoupily velký servis u Dušáku v Kvedu. Dopadlo to k mojí plné spokojenosti. 

Na denní nošení mám z obdobné doby Seamastery. Ty mi naprosto vyhovují i když mají jen 36 mm. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Speedmastery Mark II s nimi občas prostřídám. S těmi řemínky ti rozumím. Nesedí jim klasické řemínky, které se prostě z 20 mm zužují na 18 mm u spony. Super jsou ale ty, kde z 20 mm pro stěžejky je pak rozšíření tak o 1 mm na každé straně, aby to lépe navázalo na ten tvar pouzdra. ale ty se holt hůře shánějí. Já kdysi ve StrapShopu pořídil tento RIOS a je naprosto super. Jenže aktuálně ho v nabídce RIOSu ani na jejich stránkách nevidím. Mají obdobný, ale už nemá bílé prošití, které tomu dodává šmrnc. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Zkusil jsem je dnes dát na původní kovový náramek. A chvíli je na něm zase nechám. Je to fajn změna. 

• Dát hlas 2
Odesláno

Vzal jsem je k vode

• Like 4

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...