Harwey Odesláno 28. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu Afri, podla mna su cajk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu To, jak se zenske k vecem a hodinkam chovaji snad nemusime rozebirat. Taky mi ten spodek prijde spis jak spina. At to poradne opucuje a vyfoti za denniho svetla. Jinak bych ale taky rekl, ze to bude cajk. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 28. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu Vidím to taky tak, že budou OK, stav vypovídá, že byly intenzivně nošené a prováděná údržba/ očista minimální . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 28. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu Když to porovnám se svými LHC stejné generace, nevidím tam nic, co by ukazovalo na fejk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 28. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu Za mě je to též OK. Ale pro jistotu bych je donesl k hodináři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu Tak děkuji kluci Řeknu ji že s největší pravděpodobností originál, ale v tomto stavu ji nadhodit nějákou cenu za kolik je může prodat je už asi opravdu nesmysl.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 29. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu V 28. 11. 2024 v 11:02, African napsal: Tak děkuji kluci Řeknu ji že s největší pravděpodobností originál, ale v tomto stavu ji nadhodit nějákou cenu za kolik je může prodat je už asi opravdu nesmysl.... Dej pak vedet jak to dopadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu před 13 hodinami, Lucky Lucaso napsal: Dej pak vedet jak to dopadlo. Řekl jsem, že je to originál a tím příběh pro mě končí, nemá ani krabici...cenu si netroufnu říct, za mě neprodejné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se