Maxel Odesláno 7. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2018 Jako u několika posledních hodinek, i tentokrát si dovolím založit fotovlákno a budu si tu odkládat své amatérské fotopokusy. K samotným hodinkám asi zbytečné něco dodávat. Snad jen, že na menší ruku (moje 16,5cm) je to imo ideální velikost. Spolu s polárkami nejpohodlnější rolády, co jsem dosud měl. Začneme přírodními motivy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 7. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2018 Sem budu chodit rád, jen tak dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 11. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2018 Horween od zekona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 12. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2018 I když na kovu jsou stejně nej, tak Expy na kůži určitě jdou. Za mě by se teda ten řemen mohl klidně víc zužovat, ale dobrý to je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2018 Pěkný, Maxeli neměl jsi už jednou tenhle model? Matně si vybavuju svou marnou snahu dostat je (na tahu) v hospodě šetrně na ruku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2018 Super, za mě jsou nejlepší na tahu (jako většina hodinek s korunkou) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2018 (upraveno) Nadherny maly rolexky...slusi jim vsechno Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. května 2018 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2018 Pěkné fotky....z nich by mě i ta malá velikost zblbla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2018 Jo ,malé jsou fajn. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2018 (upraveno) V 16. 5. 2018 v 11:11, senior1949 napsal: Jo ,malé jsou fajn. to jsou modre op 36? Po tech jsem dlouho prahnul Upraveno 16. května 2018 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 16. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2018 (upraveno) V 16. 5. 2018 v 4:45, martar napsal: Pěkný, Maxeli neměl jsi už jednou tenhle model? Matně si vybavuju svou marnou snahu dostat je (na tahu) v hospodě šetrně na ruku...To byly 39mm, ref. 214270. Co si vybavuju tu tvou snahu je přetáhnout přes zápěstí, tak tyhle bys nenasadil ani na palec Každopádně pro mě ty 36 mnohem pohodlnější. V 16. 5. 2018 v 8:35, Kid_A napsal: Nadherny maly rolexky...slusi jim vsechnoMáš recht, Kide. Sedí jim kdeco. V 16. 5. 2018 v 11:11, senior1949 napsal: Jo ,malé jsou fajn.Koukam ty toho máš taky plnou kabelu, teda spíš krosnu - soudě jen podle dnešních wristshotůKdyby se těchto chtěl zbavovat, vzpomeň si na mě. Upraveno 16. května 2018 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 14. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 (upraveno) Takové obyčejné nedělní odpoledne ve společnosti objevitelů, straplorerů. A teď už pár experimentů, více či méně povedených. Jak řekl mistr vařečky Pohlreich - katastrofou českých kuchařů jest jejich fantazie ; bych to doplnil, resp. nahradil kuchaře za sběratele hodinek, a stále to platí Kožený nato. Cheapestnatostraps. Hodně příjemný řemen. Puntíkatej zeleňák. Cheapestnatostraps. Ehm. Sytě rudej (narozdíl od fotek). Cheapestnatostraps. Při depce by to mohlo fungovat. Tmavě šedej až černej perlon. Už nvm odkud. Překvapivě dobrý, imo. end of part #1 Upraveno 14. října 2018 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 14. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 (upraveno) part #2 Krokodýl siamský (esli si dobře pamatuju). Made by 09freds. Hooodně krejzy, ačkoliv má to svoje čaro Černo-červenej bombírák. Nechal jsem ho šít na Nardiny od někoho z místních borců, ale už nvm u kterýho. Moc to spolu nehraje. Ale ty Nardiny mi docela (hodně) chybí. Šedej pštros. Cheapestnatostraps. Todle už by bylo dost asi i na pípla. Myslim. Horween z krávy. Made by mistr habadej. Krásná práce a jeden z favoritů. Konšká zadel, pokud se nepletu. Made by mistr zekon. And the winner is... prostě klasa! Upraveno 14. října 2018 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 14. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 (upraveno) Každopádně anabáze na motorpower - tah (imo) ničim nenahradíš. Ačkoliv ani bílej rubber b nejni marnej. Joke. Doufam, že sem nezabloudí hasňa, bo by ho určitě odvezli (ano vim, hasňo, nelíbí - kliiiid, dejchej... hei). Upraveno 14. října 2018 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 No potes koste, to byla naloz Tyhle prtavy hodinky jsou s cimkoliv jinym nez origo zelezem jeste prtavejsi. Jedine snad hneda zinenka bez kriklavyho siti jim vylozene neublizuje, imho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2018 Skvele. Tleskam:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 21. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2018 Podzimní kreace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se