Klokan Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 Taky jsem četl, že ibišky nesnášejí změnu stanoviště. Vůbec bych mu nevyčítal, kdyby první rok-dva vůbec nekvetl. Zarazilo mě ale, že na jedné větvi vytvoří dva úplně jiné květy - fialový perfektní a modrý zmetek. A ne jeden. Je obsypaný květy a je to tak půl na půl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2018 .. podzimni kvetení.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2018 Koukal jsem u souseda, nemá magnolie kvést na jaře? Mi kvete jabloň. V půlce října. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 5. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2018 montemar, jsem si konečně všiml, dokonalá kompozice a foto, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2018 Trocha listopadového kvítí. Jinak už zahrádka vydechuje z posledních sil a chystá se na zimní relax Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2018 Hele,afrikáni taky zatím ještě drží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ričko Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2018 Datura Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ričko Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2018 Sakra nejde tam nahrát fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2019 Tak nám doma po druhé rozkvetla orchidej, co jsem dal před 2 lety (kvetoucí) přítelkyni. Ani se nepřesazovala, nehnojila...nic; asi holt chce mít svůj klid.. :-)Na to, jaký jsme na kytky nemehla, spokojenost. attachment=890447:orchidej.jpg] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 taky afrikani ... teda, je to trochu ot, neni to doma.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2019 ...a na ruce mně kvetou POčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2019 Bohužel, v mém okolí kvete jen blbost a to nejde vyfotit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2019 ...a na ruce mně kvetou POčka Ta mučenka kvete takhle brzy na jaře? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2019 mne ted kvete kraslicum paschanum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2019 Ta mučenka kvete takhle brzy na jaře? Jakožto pěstovaná trvale v bytě nějak nerozlišuje roční období a kvetla průběžně dokonce i v zimě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 14. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2019 máma má hovno co na práci, tak vyrábí klukovi různý píčovinky Pan Brambora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 14. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2019 ne ..... jmenuje se Pan Brambora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 14. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2019 Bohužel, v mém okolí kvete jen blbost a to nejde vyfotit.Tady to je podobné :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 15. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2019 (upraveno) Bohužel, v mém okolí kvete jen blbost a to nejde vyfotit.pěkný, honzíku, to je zajímavý kultivar, ale budeš se muset více snažit, podstatné je fotit zejména až blbost odkvete a přináší plody nebo pokud zapojena do sítě na 220V. Upraveno 15. dubna 2019 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se