WatchFan1 Odesláno 30. března 2008 Nahlásit Odesláno 30. března 2008 (upraveno) Patek 5070 (CALIBER CH 27-70) a Omega Speedmaster (Caliber 321 - pouzivany do r. 1968) pochadzaju z toho isteho 'ebauche': Lemania 2310. Bez debaty - Patek caliber ne nadherne dokonceny ale ked si clovek uvedomi ze Omegy stoja menej ako pracka na remienok co je na Pateku - rozhodnutie je velmi lahke Vintage 1965 OMEGA Speedmaster 105.012-65 Konecne !! Po niekolkych rokoch patrania sa mi podarilo najst Speedmaster v perfektnom stave co boli vyrobene v mojom roku narodenia. Model 105.012 je prave ten, co bol po prvy krat otestovany NASA v roku 1965 a urceny ako povinna sucast vystroje na vyprave na mesacnom povrchu Armrstrongom a Aldrinom, neskor v roku 1969. Poznamka: Samozrejeme ze originalne tieto hodinky prisli s ocelovym krytom puzdra. Tieto priehladne kryty boli k dispozici az neskor priamo od Omegy ale su vymenitelne na modeloch co maju Hesalite sklicko od roku 1963 az do sucne vyrobenych modelov. Ja som kupil tieto hodinky hlavne preto aby som mohol obdivovat nadherny a farebny Caliber 321, takze ocelovy kryt je momentalne odlozeny. Technicke Data a vsetky obrazky: OMEGA Speedmaster 105.012-65 . . . . Upraveno 30. března 2008 uživatelem WatchFan1
xlaque Odesláno 30. března 2008 Nahlásit Odesláno 30. března 2008 Ganadlf sa vratil Gratulacia k hodinkam z tvojho roku narodenia,pokial dobre ratam,tak najlacnejšie za dlheeee obdobie
old black Odesláno 30. března 2008 Nahlásit Odesláno 30. března 2008 Tak to se Ti zadařilo! Nááádhera! Ta Lemania je krásný kalibr.
klobadysek Odesláno 30. března 2008 Nahlásit Odesláno 30. března 2008 Taky gratuluji, takhle zachovaly Speedy s original kalibrem jsou asi dost tezko k mani. Hezky fotky. Jen mala technicka poznamka, zadni dynko se safirem se bylo uvedeno Omegou v r. 2003. Ten napis "First and only watch worn on the moon" neni uplne spravny, protoze astronaut Dave Scott si na posledni vypravu na mesic prinesl ssebou Walthamy. Viz: http://home.xnet.com/~cmaddox/moonmovement...l_the_only_myth Jo a mohl bys to tady navstevovat castejc
Baker Odesláno 30. března 2008 Nahlásit Odesláno 30. března 2008 WatchFan1: Gratuluju k nadhernemu kousku. Ozvi se mi ohl. nasi zalezitosti. Dik
decebal Odesláno 30. března 2008 Nahlásit Odesláno 30. března 2008 Gratuluji! BTW, mám stejný záměr, pasu po ročníku 1966. Bohužel jsem přehlíd' jeden pěkný kousek za dobrou cenu na eBay, .
WatchFan1 Odesláno 30. března 2008 Autor Nahlásit Odesláno 30. března 2008 (upraveno) klobadysek napsal: Taky gratuluji, takhle zachovaly Speedy s original kalibrem jsou asi dost tezko k mani. Hezky fotky. Jen mala technicka poznamka, zadni dynko se safirem se bylo uvedeno Omegou v r. 2003. Ten napis "First and only watch worn on the moon" neni uplne spravny, protoze astronaut Dave Scott si na posledni vypravu na mesic prinesl ssebou Walthamy. Viz: http://home.xnet.com/~cmaddox/moonmovement...l_the_only_myth Jo a mohl bys to tady navstevovat castejc To mas PRESNE pravdu. Ja som to tiez vedel ale tento kryt sa mi dal zohnat za vyhodnu cenu a je to original od Omegy. Hodinky su momentalne u mojho hodinara a dostanu kompletnu generalku. Jeden z pokynov ktore som mudal, je vyfrezovat cely ten popis (okrem Omega logo) a potom to cele vylestit. Co sa tyka navstevovania Chronomagu, tak ja to tu dost casto omrkavam a ked vascinou nepisem...sorry, ,musim sa polepsit :-( BTW, dakujem vsetkym za gratulacie......a rozpoznavam mena so stretnutia v Ziline !! Upraveno 30. března 2008 uživatelem WatchFan1
B.F.G. Odesláno 31. března 2008 Nahlásit Odesláno 31. března 2008 Napsal bych skoro kacířsky, ty Omegy mají z této trojice největší "koule". Jen jsem trochu natvrdlej, jak vypadá to udělátko na řemen od Pateků?
spiderer Odesláno 31. března 2008 Nahlásit Odesláno 31. března 2008 Gratuluju k nadhernymu kousku a preju at slouzi a slape jak hodinky.. me zacina byt pomalu smutno po mych speedech, ktery byly pouze o rok mladsi nez ja a nakonec jsem se rozhodnul je pustit do sveta
Mike. Odesláno 31. března 2008 Nahlásit Odesláno 31. března 2008 Nechci se opakovat, ale to jsou asi nejhezčí Omegy, které jsou. Gratuluji WatchFane!
Návštěvník Kamil Odesláno 31. března 2008 Nahlásit Odesláno 31. března 2008 B.F.G. napsal: .... Jen jsem trochu natvrdlej, jak vypadá to udělátko na řemen od Pateků? Trochu jseš. To není udělátko, ale spona (přezka).
farářskej Odesláno 31. března 2008 Nahlásit Odesláno 31. března 2008 Mike. napsal: Nechci se opakovat, ale to jsou asi nejhezčí Omegy, které jsou. Gratuluji WatchFane! Dovolím si napsat, že jsou to (ne asi, ale určitě) nejhezčí hodinky, který jsou. Estetika Moonwatche je nepřekonatelná.
B.F.G. Odesláno 1. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2008 Kamil napsal: Trochu jseš. To není udělátko, ale spona (přezka). Njn luštit slovenštinu bez diakritiky je krapet problém , myslel sem že po slovensky je spona tiež.
WatchFan1 Odesláno 26. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. ledna 2009 .....zopar novych fotiek......hodinky su uz po kompletenj generalke.... (spolu s na zakazku plamenom omodrenymi srobami). Bohuzial sa mi este nopdarilo odstranit ten napis na zadnom kryte. Je to hlboke, lestit to nejde a moj hodinar povedal ze sa frezou do toho boji....
Seamaster Odesláno 26. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2009 Tak nevim jestli to modreni zihanim nebyl krok stranou... jednak je to barevny jak kolotoc ted a to zihani je znacne nerovnomerne zda se, ale proti gustu... ale jinak sbirku a vyber stroju hodnotim do plusu...
Joshua007 Odesláno 29. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2009 Přidávám se s gratulací WatchFane 1 !!! Nádherné hodinky .......
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se