James007 Odesláno 12. června 2018 Nahlásit Odesláno 12. června 2018 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180612/7db25b4b1a0e78471c7ee564b43cb194.heic Sent from my iPhone using Tapatalk
Leviathann Odesláno 26. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2018 Tak co říct.... Jsem šťastné jako blecha, protože je konečně mám! Dojebané? Ano... Stoleté? Ano... Potřebují trochu lásky a péče? Ano... Ale co na tom... Mám bondovky a jsem šťastnej... A sdílená radost je o to větší, takže omluvte můj radostný jekot a raduje se se mnou. Čekal jsem na ně dlouho....
Daemonultimate Odesláno 26. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2018 Tak co říct.... Jsem šťastné jako blecha, protože je konečně mám! Dojebané? Ano... Stoleté? Ano... Potřebují trochu lásky a péče? Ano... Ale co na tom... Mám bondovky a jsem šťastnej... A sdílená radost je ....Gratulace k parádní modelový ikoně. Jsou moc krásný.
Leviathann Odesláno 26. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2018 Dík! On to byl docela porod se k nim propracovat, abych koupil fakt originál a dal za ně slušnou cenu... Ale kdo si počká, má. Ačkoliv bych nikdy neřekl, že o tyhle "veterány" je pořád tak velký zájem.
beeman Odesláno 26. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2018 citim s tebou :-) Tak co říct.... Jsem šťastné jako blecha, protože je konečně mám! Dojebané? Ano... Stoleté? Ano... Potřebují trochu lásky a péče? Ano... Ale co na tom... Mám bondovky a jsem šťastnej... A sdílená radost je o to větší, takže omluvte můj radostný jekot a raduje se se mnou. Čekal jsem na ně dlouho....
VitekB Odesláno 26. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2018 Mně přijde, že starší verze s vyšisovanou lunetou a bílým nápisem Seamaster je stejně nejlepší...
libor2002 Odesláno 26. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2018 Modry, vysisovany a s vlnkama... ty jsou nejlepsi! Jiny bych nechtel.
Leviathann Odesláno 26. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2018 A začíná mi peklo. Už půl dne čumím na nabídky a fotky řemenů.... Že já si taky nedám pokoj. Ten prošívanej vypadá hezky.
Vladar91 Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2018 Zešedla mi luneta tak jsem koupil šedeho zraloka Jinak hod je na remen jsou potom ultra pohodle (tah je dost tezky) Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
African Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Odesláno 1. září 2018 Ikona, kterou by měl mít každý chronomagor doma :-) Ta zešedlá luneta je náhodou velmi cool...
Leviathann Odesláno 1. října 2018 Nahlásit Odesláno 1. října 2018 Tak jsem laboroval s řemeny, zkoušel, přikládal... Stejně mi na tahu sedí nejvíc. No, o problém méně. Nemám aspoň dilema.... A teď šup šetřit na Moony.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se