Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsících...
Odesláno

Tak co říct.... Jsem šťastné jako blecha, protože je konečně mám! Dojebané? Ano... Stoleté? Ano... Potřebují trochu lásky a péče? Ano... Ale co na tom... Mám bondovky a jsem šťastnej... A sdílená radost je o to větší, takže omluvte můj radostný jekot a raduje se se mnou. Čekal jsem na ně dlouho....

post-15934-0-73212500-1535270582_thumb.jpg

Odesláno

Tak co říct.... Jsem šťastné jako blecha, protože je konečně mám! Dojebané? Ano... Stoleté? Ano... Potřebují trochu lásky a péče? Ano... Ale co na tom... Mám bondovky a jsem šťastnej... A sdílená radost je ....

Gratulace k parádní modelový ikoně. Jsou moc krásný.

Odesláno

Dík! On to byl docela porod se k nim propracovat, abych koupil fakt originál a dal za ně slušnou cenu... Ale kdo si počká, má. Ačkoliv bych nikdy neřekl, že o tyhle "veterány" je pořád tak velký zájem.

Odesláno

citim s tebou :-)

Tak co říct.... Jsem šťastné jako blecha, protože je konečně mám! Dojebané? Ano... Stoleté? Ano... Potřebují trochu lásky a péče? Ano... Ale co na tom... Mám bondovky a jsem šťastnej... A sdílená radost je o to větší, takže omluvte můj radostný jekot a raduje se se mnou. Čekal jsem na ně dlouho....

Odesláno

A začíná mi peklo. Už půl dne čumím na nabídky a fotky řemenů.... Že já si taky nedám pokoj. Ten prošívanej vypadá hezky.

Odesláno

Zešedla mi luneta tak jsem koupil šedeho zraloka :) Jinak hod je na remen jsou potom ultra pohodle (tah je dost tezky)ab1f16b2d80e6a443023c7bfd8aef64b.jpg

Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk

• po 4 týdnech...
Odesláno

Tak jsem laboroval s řemeny, zkoušel, přikládal... Stejně mi na tahu sedí nejvíc. No, o problém méně. Nemám aspoň dilema.... A teď šup šetřit na Moony.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...