Vit Odesláno 18. října 2024 Nahlásit Odesláno 18. října 2024 před 26 minutami, Axel napsal: Pořád dělají radost.. Nedivím se, vypadají super. 1
warann Odesláno 30. října 2024 Nahlásit Odesláno 30. října 2024 Na ruce ne, ale dnes jsem obhlizel tuhle peknou sestavu, tak to snad nevadi sem dat.
martar Odesláno 30. října 2024 Autor Nahlásit Odesláno 30. října 2024 Barvy podzimu @warann jak na Tebe působily ty Lagoon Nauticaly?
warann Odesláno 30. října 2024 Nahlásit Odesláno 30. října 2024 Byly pekny, ale v ty vyloze se mi nejvic libily ty Prezidenty cca uprostred vzadu. Barvy se po zkusenostech se zenou snazim nedefinovat . Zajimavej obchod. Vsechno mozny od Junghans pres tyhle Vulcainy az po Rolex. Ale okukoval jsem jen zvenku.
Axel Odesláno 6. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2024 Jedna ze včerejška.. Hezký ráno všem 5
tomasewski Odesláno 17. května Nahlásit Odesláno 17. května Tak jedny nové, ze včerejška. jen chci vyměnit řemínek za grey. 2 1
KOCKOPEES Odesláno 17. června Nahlásit Odesláno 17. června Obvod ruky 21cm. Teď jsem to měřil. A připadá mi to že je to super 2 1
AndyAaron Odesláno 17. června Nahlásit Odesláno 17. června Obvod ruky 21cm. Teď jsem to měřil. A připadá mi to že je to super Ony jak maj tenkou lunetu, tak pusobi o dost vetsim dojmem. Kdyz prisly, tak jsem byl zklamanej, ze jsou o dost vetsi, nez jsem na 38mm doufal
KOCKOPEES Odesláno 17. června Nahlásit Odesláno 17. června mě přišly malé, ale je to fakt o zvyku. Ta luneta dělá hodně. Teď se mi zdá, že jsou akorát. Ted když nasadím tudory 41mm mi najednou prijdou strašně velký
Axel Odesláno 17. června Nahlásit Odesláno 17. června Jde predevsim o celkovou vyvazenost, Vulcainy jsou perfektne doladene.. Nic bych na nich nemenil, jako celek zkratka funguji, proto za me i tech 38mm je akorat.. Designove podobne Orisky 65 s prumerem 42mm jsou presne prikladem, kdy to ten rozmer zabiji.. Squale, na ktere nedam dopustit, svych 42mm naopak vyborne maskuji, i na mensim zapesti jsou proto velmi dobre nositelne, pohodlne.. At delaji Vulcainy radost 2 1
KOCKOPEES Odesláno 18. června Nahlásit Odesláno 18. června orisky 65 jedině ve 40mm. pravda je že na vulcainech bych neměnil nic. Max bych chtěl ještě ty modré:) 1
KuryrRozkose Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna Nemá někdo z Vás zkušenost s Vulcain Skindiver chronograph: Zvažuji jejich koupi a chtěl bych vědět, jak sedí na ruce. Díky za odpověď.
martar Odesláno 5. srpna Autor Nahlásit Odesláno 5. srpna Co vím, tak tady na fóru zatím nikdo ty nové neukázal. Pár členů mělo vintage, které jsou novým podobné, ale neni to to samé...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se