African Odesláno 29. července 2018 Autor Nahlásit Odesláno 29. července 2018 No tak paráda, mě se líbí i ta skeleton verze a to hodně, ale finančně už bych to nedal. Každopádně jsem rád že se ti líbí :-) Ta modrá je magická, ciferník je opravdu velmi dobře udělaný, že i Lamy čumí :-) Včera jsem si počkal na přeskok datumu, otáčí se tři minuty po dvanácté a je to opravdu setina...:-)
Návštěvník Zmizík Odesláno 29. července 2018 Nahlásit Odesláno 29. července 2018 Lama je hrozně nebezpečná v tom, že kam se poprvé vykadí, tam už kadí celej život. Např. koupíš si lamátko, vemeš si ho do obýváku - a je vymalováno.
martar Odesláno 29. července 2018 Nahlásit Odesláno 29. července 2018 A když jí v tom chceš zabranit, ještě tě poplive. Každopadně ta lama z poslední fotky je z modrýho cifru fakt úplně vedle
African Odesláno 29. července 2018 Autor Nahlásit Odesláno 29. července 2018 Zkouška vodotěsnosti...píšou all water sports ,tak snad flusnutí od kachny dají :-) Mokrý titan za mě určitě příjemnější na ruce než ocel, guma asi nebude ani potřeba....
Bells Odesláno 29. července 2018 Nahlásit Odesláno 29. července 2018 Afri přidávám se ke gratulantům, vypadají naprosto skvěle a já typicky chválím i volbu něčeho neokoukaného, protože mám rád, když tu někdo rozbije tu všednost.
tenge Odesláno 29. července 2018 Nahlásit Odesláno 29. července 2018 Moc pěkný, ta rozšiřující se datumka je super..
African Odesláno 5. srpna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 5. srpna 2018 Budou mi chybět, ale nedá se nic dělat, na týden musí do banky :-( Ta integrovaná cestovní krabička v balení je super záležitost. Hodinky jinak boží, co jsem je koupil, nesundal z ruky, prostě jsem si je zamiloval :-) Přesnost za deset dní - 23s, ale čekám že si ještě sednou. Zenith je proslulý přesností svých inhouse kalibrů, tak uvidíme...
pepyczek Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2018 Možná si to už psal, ale má ten titan nějakou povrchovou úpravu, která zamezí tomu, aby se lehce poškrábaly?
African Odesláno 7. srpna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 7. srpna 2018 Možná si to už psal, ale má ten titan nějakou povrchovou úpravu, která zamezí tomu, aby se lehce poškrábaly?Nemá, je to titan grade 5, což je asi standard pro hodinový průmysl. Samozřejmostí je že titan jde udělat kvalitní a aušusovej jako všechno v dnešní době, aspoň mi to tvrdí dodavatel železa v práci :-) Párkrát už jsem s nimi drbnul a zatím bez ztráty kytičky, takže zase tak lehce poškrábat nepůjdou si myslím. Za mě je titan tedy asi to nejlépe nositelné :-)
pepyczek Odesláno 8. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2018 Nemá, je to titan grade 5, což je asi standard pro hodinový průmysl. Samozřejmostí je že titan jde udělat kvalitní a aušusovej jako všechno v dnešní době, aspoň mi to tvrdí dodavatel železa v práci :-) Párkrát už jsem s nimi drbnul a zatím bez ztráty kytičky, takže zase tak lehce poškrábat nepůjdou si myslím. Za mě je titan tedy asi to nejlépe nositelné :-)Ok, díky za info :-).
African Odesláno 3. září 2018 Autor Nahlásit Odesláno 3. září 2018 (upraveno) Malé postřehy po měsíčním užívání, nadšení upřímně neopadá, stále z nich nemůžu spustit oči :-) Pod lupou nádhera, průhled na strojek a silikonový krok je dech beroucí. Co se přesnosti týká, ze začátku šli do mínusu, dostal jsem informaci že Elite je z výroby do mínusu nastaven jelikož jakmile se zaběhne, zrychlí. Teď se už týden motáme kolem nuly, takže to bude asi dobré popřípadě není problém seřízení na počkání u AD Dušák. Oproti standardní Etě to asi sranda nebude když tak koukám na ten systém, těžko říct, hodinář nejsem. Ještě mě zaujala strašně jedna věc a to je zvukový projev tikotu a natahování hodinek korunkou, v noci když už všechno utichne, je to normální symfonie, doposud jsem se ještě z ničím podobným nesetkal. No a teď mínusy, no, jeden velký, ale problém asi bude hlavně ve mě. Mám rád jednoduché věci a tady výměna tahu určitě jednoduchá nebude a to mě trochu mrzí :-( Totiž po standardním sundáním stěžejek a tahu je nutné odšroubovat koncovky, které jsou k pouzdru připevněny dvěma šrouby. U gumáku i kůže jsou koncovky jiné, takže při každé výměně. Aj, to nebude nic na mě. Nic víc jsem neschledal od čeho bych Vás mohl odradit, teď už jen čas ukáže jak moc o kvalitní a povedenou časomíru se jedná. Jo, a abych nezapomněl, začíná se mi strašně líbit Hublot, mít šišky tak v prodejním vlákně s tou keramikou tam teď neváhám ani minutu :-) A cítím tak trochu i nějakou spolupráci mezi Zenithem a Hublotem, některé modely to aspoň vykazují ale je to můj názor.... Upraveno 3. září 2018 uživatelem African
Kid_A Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Odesláno 3. září 2018 Moc pekny. Takovy ingy bez zbytecnych "serepeticek":)))
AndyAaron Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Odesláno 3. září 2018 @Kid_A - Co je na ingach za serepeticky? Ty jsou spis tady, ne? (hvezda) @Afri - ty mas nejaky stary ruky. Kdybych te nevidel na jinych fotkach v cele tve krase, tak bych normalne rekl, ze ti je tak 70. Minimalne. Zenith jinak super
Dantechno Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Odesláno 3. září 2018 Co lumi Vlastiku? Je to citelnei rano ?
Kid_A Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Odesláno 3. září 2018 @Kid_A - Co je na ingach za serepeticky? Ty jsou spis tady, ne? (hvezda) treba protektor korunky a dirky na sroubky (to asi neni spravny pojem, co?) v lunete:))
AndyAaron Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Odesláno 3. září 2018 Dirky na sroubky zni jako dobrej terminus technicus
Kid_A Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Odesláno 3. září 2018 Dirky na sroubky zni jako dobrej terminus technicus vsak vis co myslim:))
African Odesláno 3. září 2018 Autor Nahlásit Odesláno 3. září 2018 (upraveno) Co lumi Vlastiku? Je to citelnei rano ?A jo, docela to jde, Zenith použil Super-LumiNova SLN C1, takže taková ta dobrá klasika co využívá většina lepších výrobců a materiálu je tam vcelku dost. Já si na té lumi už moc nezakládám, protože stačí hodinky v rukávu a večer je z toho prd, co se mi ale libí je tvar a brus ručiček, kterým stačí opravdu minimum světla a hodinky jsou krásně čitelné. Jinak výše zmiňované Iwc Ingenieur jsou pecka, a mnou dlouho vysněný kousek. Nevzal jsem ho teď z jediného důvodu a to že na mě už je dost probádaný, známý, na fóru se protočilo už nespočet kousků a asi by to by u mě dlouho nevydrželi. V této době byl největší konkurent Hublot Fusion, ale do této výše je prostě potřeba dozrát :-) No každopádně máme tady zajimavy kousek od Zenithu 2018 o kterém se toho moc neví, od značky s velkou hodinářskou historií a myslím že bude velmi zajímavé sledovat jak budou přesné, odolné, vodotěsné, spolehlivé, no je stále co objevovat a na co se těšit :-) A tady nějaké shoty konkurenta, líbí? Co vy na Hublot? https://www.hublot.com/en/collection/classic-fusion/classic-fusion-blue-titanium-45mm?serie=29 Upraveno 3. září 2018 uživatelem African
pebe Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Odesláno 3. září 2018 řekl bych, že máš hezčía máš minutové indexy, celou lunetu bez šroubků, tah, krásná ciferník a dlouhé masivní ručky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se