pavel23 Odesláno 11. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2020 Já mám prodlouženou záruku na 5 let, ale asi bych to neřešil. Je to ETA poměrně levně sevisovaná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda123 Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 Znamená něco nevyplněná záruční karta? Dotyčný mi poslal fotky na kterých je ta karta čistá tak nevím jestli je nenechat plavat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 V tom ti neporadím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 Nevyplnena zarucni karta znamena nakup u sedeho prodejce, tim padem bez zaruky, nebo reseni zarucnich oprav jen pres prodejce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda123 Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 Jde to třeba dodatečně vyplnit? asi těžko co? tu odpovědnost si na sebe nikdo nevezme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 Je potreba tam mit razitko prodejce. Neco, co si sam nevyplnis. To by bylo moc jednoduche, mit hodinky treba 4 roky, pak se pokazi, tak tam hodit datum minuly mesic a pak je jit reklamovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 Pižamový hodinky .... krásný, přesný s velkou kapacitou nátahu. Co víc si přát ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 2. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2021 Ty pižamové jsou parádní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 2. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2021 před 7 hodinami, tano napsal: Ty pižamové jsou parádní! Díky moc Tano .Ještě je umět vyfotit jako ty . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 2. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2021 kartagos: není zač a fotíš dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben.liszok Odesláno 2. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2021 Ahoj všem , tak jsem zavítal do končin Mida a mám radost ta modrá na sluníčku supr a lumi taky povedená Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 2. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 3. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 3. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2021 Gratulace. Taky jsem z nich pořád nadšený. Za ty prachy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2021 Tyhle Baroncelli jsou supe. Struktura ciferniku paradni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 3. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2021 Díky mám je rád.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 3. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2021 Pěkné, tak trochu "Mido Snowflake" Osobně bych v tomhle šuflíku sáhnul spíš po (překvapivě levné) big-date verzi M027.426.11.018.00 na tahu, ale proti gustu (a hezčímu logu) žádný dyšputát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 To big date a tvar pouzdra vypada hodne dobre. Design tahu, chybejici minutove indexy a rimsky 12. index to z nich v mych ocich dela vetsi oblekovky. Dykmoreho verze mi prijde mozna kapku vic univerzalnejsi. Kazdopadne Mido ma fakt pekne kousky. Ostatne se tu taky jednim brzo pochlubim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 Já jsem je kupoval sice ve stavu nových, ale z druhé ruky, takže jsem si model nemohl vybírat. Až teprve po koupi jsem se ponořil do světa Mido oblekovek... Když jsem se vynořil, jsem docela rád, že jsem ze všech Baroncelli trefil zrovna na tyhle. Myslím si, že narozdíl od běžných oblekovek s etou 2824, tady museli designéři hodně přemýšlet, jak co navrhnout a poskládat tak, aby výsledná tloušťka pouzdra včetně průhledu na stroj byla něco málo pod 7mm. Tomu se podřídilo vše, tedy nejsou plastické indexy, lumi taky chybí, nicméně jak psal Radek, výsledek je skoro snowflake snad jedinou výtku bych směřoval k řemínku a sponě, ale to je stará pohádka, kterak čínský výrobce řemenů ke švýcarskému štěstí přišel. Až objednám a nasadím něco hezkého třeba od Habaděje, celý komplet se posune pocitově o třídu výš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 Každopádně s tím BigDate už by to koukám byly dost jiné hodinky - pouzdro je kvůli strojku (na rozdíl od placaté 2893 je v novějších Powermatic, rozměrově odpovídající 2824) znatelně tlustší, což se designér rozhodl kompenzovat i mírně zvětšeným průměrem. Ale pořád lepší než 42 mm neštěstí, které (asi kvůli odlišení) potkalo sousední řadu Commander. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se