Přejít na obsah

Rolex & Mercedes

elson

Doporučené příspěvky

ale né člověče, akorát mám jiný priority než volant a hodinky .... ale na to taky jednou přijdeš až budeš mít rozum ..... teda jestli se ten stav někdy vůbec dostaví .... osobně si myslím, že jsi navěky v prdeli

Ak máš iné priority tak si ich užívaj a choď s nimi kam len chceš a neotravuj ma tu prečo strácať čas somnou, keď tvoj život je taký úžasný
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vlákno skvělé, fotečky moc pěkné, máš to fakt hezké elson. Motivace jako blázen. Work hard, play hard, jak říkáme my v česku. Já se přidám aspoň takto

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Nevím proč se tady do něj navážíte? Uznávám, že začátek se moc nepovedl, ale nakonec se všechno vysvětlilo a to všechno potom je celkem zbytečné. Soudit někoho na veřejném fóru, koho jsem v životě neviděl, je podle mého skromného názoru hloupost.

Elsone foť dál a nenechej si to znechutit.

Odkaz ke komentáři

Nevím proč se tady do něj navážíte? Uznávám, že začátek se moc nepovedl, ale nakonec se všechno vysvětlilo a to všechno potom je celkem zbytečné. Soudit někoho na veřejném fóru, koho jsem v životě neviděl, je podle mého skromného názoru hloupost.

Elsone foť dál a nenechej si to znechutit.

Ďakujem kamarát, som rád že sú tu aj takí normálni ľudia ako ty!

Odkaz ke komentáři

Já taky nechápu co se děje strašného. Ukazuje tady hodinky a auto. Spousta lidí, zdá se, tady nemůže skousnout to, že je to zrovna mercedes a Rlx. Kdyby to byly Omegy a Volvo, neděje se nic. 

Pokud to někoho irituje, proč tady do vlákna leze?

Odkaz ke komentáři

Ale nikoho neirituje Rolex ani Mercedes. Jen to provedení je takový odbytý což svádí k dojmu, že jde jen o ukázku statusu.

"Ukazuje hodinky a auto" je asi trefný.

Prostě když to vyfotí mrakouš tak se nikdo nepohoršuje, protože z mrakoušovy fotky je zcela nepochybný, o co mu jde.

Odkaz ke komentáři

Já si nemůžu pomoct, ale mi tu prostě na těch fotkách chybí motivační citát :-D bez toho to není ono.

Pár tipů:

Závist je nejpříjemnější formou uznání- to bych dal na fotku, jako reakci na YPA.

Pokračuj v úsilí stojí to za to.

Pokud se bojíte proher, tak už jste rovnou prohráli.

No a samozřejmě hashtagy, třeba:

#luxusnizivot #ovb #jakopan #luxury #tochces #hatersgonnahate

Pak to bude teprve ono :-)

Odkaz ke komentáři

Já taky nechápu co se děje strašného. Ukazuje tady hodinky a auto. Spousta lidí, zdá se, tady nemůže skousnout to, že je to zrovna mercedes a Rlx. Kdyby to byly Omegy a Volvo, neděje se nic.

Pokud to někoho irituje, proč tady do vlákna leze?

Presne tak, toto hovorim aj ja dokola! Upraveno uživatelem elson
Odkaz ke komentáři

7b4c4cfa944c22d6816dd68f6db6aa05.jpg

Pekný výhľad na Bratislavský hrad !

Krasna fotka teraz Ťa zas budú kritizovať niektorý že tam chýba Mercedes , že si to mal dať do iného vlákna napr. Aké Rolexy máte práve na ruke....... :-) lebo toto vlákno je Rolex a Mercedes :-)
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...