tedwine Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 (upraveno) vynikajuci odhad priorit podla fotky auta a hodiniek na hodinkovom fore )))))))))))))))))))))))))))))) hmm to sa zadarilo Y.P.O. Upraveno 23. října 2018 uživatelem tedwine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elson Odesláno 23. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 ale né člověče, akorát mám jiný priority než volant a hodinky .... ale na to taky jednou přijdeš až budeš mít rozum ..... teda jestli se ten stav někdy vůbec dostaví .... osobně si myslím, že jsi navěky v prdeliAk máš iné priority tak si ich užívaj a choď s nimi kam len chceš a neotravuj ma tu prečo strácať čas somnou, keď tvoj život je taký úžasný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 tak jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Zalozim si vlakno steinhart/ skoda felicie, pridate se? :-).Takova p..ovinka :-).co kecas, vole, ved ty mas Rolady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 ma nepoznate a nevieto kto v skutočnosti som!To je fakt.Skus dat svoju fotku do vlakna "osobni fotecky lidicek..." a hned vsetci uvidia kto v skutocnosti si. A uz si nebudu dovolovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pali11 Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Pekná fotka aj ja som fanúšik značiek Rolex a Mercedes podľa mňa dve veľmi zaujímavé svetové spoločnosti (história, kvalita, prestíž......) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Vlákno skvělé, fotečky moc pěkné, máš to fakt hezké elson. Motivace jako blázen. Work hard, play hard, jak říkáme my v česku. Já se přidám aspoň takto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Nějak se mi to otočilo. Nevíte, jak to otočit správně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Takto otocene to vypada moderne. Je to pekna netuctova fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Nevím proč se tady do něj navážíte? Uznávám, že začátek se moc nepovedl, ale nakonec se všechno vysvětlilo a to všechno potom je celkem zbytečné. Soudit někoho na veřejném fóru, koho jsem v životě neviděl, je podle mého skromného názoru hloupost. Elsone foť dál a nenechej si to znechutit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Mě je fakt z některejch jedinců tady na tom foru smutno... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elson Odesláno 24. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Nevím proč se tady do něj navážíte? Uznávám, že začátek se moc nepovedl, ale nakonec se všechno vysvětlilo a to všechno potom je celkem zbytečné. Soudit někoho na veřejném fóru, koho jsem v životě neviděl, je podle mého skromného názoru hloupost. Elsone foť dál a nenechej si to znechutit.Ďakujem kamarát, som rád že sú tu aj takí normálni ľudia ako ty! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Já taky nechápu co se děje strašného. Ukazuje tady hodinky a auto. Spousta lidí, zdá se, tady nemůže skousnout to, že je to zrovna mercedes a Rlx. Kdyby to byly Omegy a Volvo, neděje se nic. Pokud to někoho irituje, proč tady do vlákna leze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Ale nikoho neirituje Rolex ani Mercedes. Jen to provedení je takový odbytý což svádí k dojmu, že jde jen o ukázku statusu. "Ukazuje hodinky a auto" je asi trefný. Prostě když to vyfotí mrakouš tak se nikdo nepohoršuje, protože z mrakoušovy fotky je zcela nepochybný, o co mu jde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Já si nemůžu pomoct, ale mi tu prostě na těch fotkách chybí motivační citát :-D bez toho to není ono.Pár tipů:Závist je nejpříjemnější formou uznání- to bych dal na fotku, jako reakci na YPA.Pokračuj v úsilí stojí to za to.Pokud se bojíte proher, tak už jste rovnou prohráli. No a samozřejmě hashtagy, třeba:#luxusnizivot #ovb #jakopan #luxury #tochces #hatersgonnahate Pak to bude teprve ono :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elson Odesláno 24. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 (upraveno) Já taky nechápu co se děje strašného. Ukazuje tady hodinky a auto. Spousta lidí, zdá se, tady nemůže skousnout to, že je to zrovna mercedes a Rlx. Kdyby to byly Omegy a Volvo, neděje se nic. Pokud to někoho irituje, proč tady do vlákna leze?Presne tak, toto hovorim aj ja dokola! Upraveno 24. října 2018 uživatelem elson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elson Odesláno 24. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Pekný výhľad na Bratislavský hrad ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Jakou mají hmotnost ty full goldy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elson Odesláno 24. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Jakou mají hmotnost ty full goldy? Bez jedného článku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pali11 Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Pekný výhľad na Bratislavský hrad !Krasna fotka teraz Ťa zas budú kritizovať niektorý že tam chýba Mercedes , že si to mal dať do iného vlákna napr. Aké Rolexy máte práve na ruke....... :-) lebo toto vlákno je Rolex a Mercedes :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se