rach Odesláno 17. dubna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2008 Tak jsem neodolal a vydražil. Doufám že to půjde hladce, s evropskou eBay jsem neměl zatím nikdy problém a tak to doufám zůstane.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rach Odesláno 28. dubna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2008 Opravdu šlo všechno jak na drátkách, origoš krabice s oraženým evropským záručákem, bezva komunikace. Navíc jdou po 5 dnech nošení úplně přesně takže dobrý bonus. Shop: http://stores.ebay.de/Cencibel-Watches můžu vřele doporučit (pokud máte PayPal) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 30. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2008 Opravdu šlo všechno jak na drátkách, origoš krabice s oraženým evropským záručákem, bezva komunikace. Navíc jdou po 5 dnech nošení úplně přesně takže dobrý bonus. Shop: http://stores.ebay.de/Cencibel-Watches můžu vřele doporučit (pokud máte PayPal) Je tam solidní kalibr, takže tu přesnost bych očekával. Ale každopádně gratuluju k hodinkám. Ze mě se pomalinku stává něco jako fanda Hamiltonu, takže je možný, že podlehnu i těmhle. Ale spíš se nedočkavě těším na tyhle (nejspíš v chronografu): http://ablogtoread.com/2008/03/31/hamilton...trument-design/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rach Odesláno 30. dubna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2008 ..nedočkavě těším na tyhle (nejspíš v chronografu): http://ablogtoread.com/2008/03/31/hamilton...trument-design/ Ty jsou perfektní. Zatím jsem ve stádiu jedněch "opravdicky tikajících" hodinek. Nevylučuju že časem pocítím nutkání pořídit jim sourozence... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 21. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2008 Presne tak, hodinky vypadaji zajimave, ale cim vice barev, tim drive se hodinky okoukaji. Volil bych klasiku. Hamiltony mám rád. S touhle klasikou se taky ztotožňuji, šel bych do těhletěch! Myslím, že se neokoukají jako nějaké křiklavě barevnější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2008 !!! Když u mých GMT 3 vytahuji korunku pro seřízení času, celý ciferník se mírně pohne" !!! Hodinky jsou stále v záruce, myslíte, že je to důvodše reklamace. Já osobně nechci, aby se mi u hodinek (nákupní doklad 17000,-) hýbal ciferník! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2008 To vypadá na uvolněný strojek v pouzdře, asi se uvolnil jeden ze šroubků, kterými se fixuje strojek. Uplatni záruku, pokud možno někde, kde po opravě provedou tlakovou zkoušku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2008 Tak to zvládnu sám, nemyslíš? Tlakovou zkoušku mi dělají v HK a nemusím kvůli tomu do Prahy" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2008 Jestli seš šikovnej, tak jo . Jednou jsem se o to pokoušel, byly tam takový obdélníkový plíšky s dírkou na minišroubek, ty bylo potřeba vzepřít proti vnitřní hraně pouzdra, po hodině kutění mi vylítnul jeden ten plíšek pryč a už jsem ho nenašel . Pak jsem to odnesl k hodináři a ten to tam na počkání utěsnil.... Pokud nepoškrábeš dno, tak snad záruku nezrušíš, Hamiltony asi nemají tu červenou tečku přes závit, co má Omega, která se poruší při otvírání.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2008 Ježíš marjá" Zkusím, nafotím a pak sem dám své zážitky" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2008 Takže já si to nefouk, jelikož jsou ještě do 03/2009 v záruce, tak jsem je odnesl známému hodináři. První, co mě dostalo, víčko MADE IN CHINA, no já vím, takový je svět, ale já to prostě nemám rád a byl jsem si jist, že celé hodinky jsou SWISS MADE. Samozřejmě nikdy neotvíraný hodinky a víčko zevnitř již znatelně odřené, to jsou celý číňani.Malé mínus" Dále jak Viktor popisoval, tak bylo . Šroubky uchycení vnitřní 2x povoleny, šroubky uchycení vnější 3x povoleny. Dotáhli, nadělali pár málo fotek a zašroubovali. Jak pojedu do HK, ještě je pro jistotu hodím na test vodotěsnosti, i přesto, že mě kamarád ujišťuje, že je profík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEO Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 Ahoj, nevite nekdo kde se da na Internetu poridit originalni kaucukovej (nejsem si uplne jisty, jestli je to opravdu kaucuk) pasek na tyhle hodinky? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2011 (upraveno) za mne: pokud se ti tato - pro mne poněkud výstřední - varianta líbí, neudělals špatně, že jsi šel do nich... uváděná cena skvěláHamiltony mají všechny safír, automaty i zezadu, vodotěsnost nadstandard, dobré strojky (upravené ETA) a vynikající zpracování, jdou čím dál více do kurzu... ;-) Upraveno 14. listopadu 2011 uživatelem Quido Morava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2011 Quido,obávám se,že přicházíš se svým požehnáním s křížkem po funuse.Nevím,jestli sis všiml,že se jedná o více než 3 roky starou záležitost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEO Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2011 Přesně jak píše kolega výše, je to poměrně staré vlákno. Oživil jsem ho, jelikož sháním originalní gumový pásek k těmto hodinkám a nechtěl jsem zakládat nové vlákno. Víte někdo kde se dá sehnat? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEO Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2011 (upraveno) Cao, to opravdu nikdo nevite kde se da v CR sehnat originalni gumovy remen na tyhle Hamiltony Upraveno 30. listopadu 2011 uživatelem PEO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2011 Cao, to opravdu nikdo nevite kde se da v CR sehnat originalni gumovy remen na tyhle Hamiltony jestli to nebude tím, že všechna zastoupení hamiltonu v ČR skončila, pokud se nepletu... snad na Slovenskou jsou (je) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2011 Nové zastoupení Hamiltonu pro ČR má mít (už má) Carollinum. Včera jsem byl u Stuchlíka (goldeligius.cz) a má poměrně slušně naskladněno. Tak zkus tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2011 z toho moc nadšený nejsem - a to nejen proto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2011 z toho moc nadšený nejsem - a to nejen proto... Nakupuj v zahraničí, ve vlákně Sprit of Liberty proběhl kontakt na německého prodejce, poměrně slušnou síť má Hamilton v Itálii. Máš na výběr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se