Martin made in Slovakia Odesláno 13. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2023 Baltic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny35 Odesláno 21. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2023 Po delší době zas na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 23. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2023 Je to tu bez pohybu, tak přihodím něco, místo zalití zahrady jsem si hrál s hodinkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 23. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2023 A ještě pritlacim, protože mě ani po 9 menších nepřestal ten číselník bavit....co mě začíná štvát je rezistence toho bronzu k patinaci, čekal jsem trochu větší efekty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 23. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2023 Kapitán se mi taky vždycky líbil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 24. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2023 Mosaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 24. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2023 V 23. 6. 2023 v 16:20, Snekofon napsal: A ještě pritlacim, protože mě ani po 9 menších nepřestal ten číselník bavit....co mě začíná štvát je rezistence toho bronzu k patinaci, čekal jsem trochu větší efekty Podle mě jsou super, tmavé a matné. Jsou matné celkem všude stejně žádné skvrny. Co chceš více? D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 27. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2023 V 24. 6. 2023 v 23:29, Vladar91 napsal: Podle mě jsou super, tmavé a matné. Jsou matné celkem všude stejně žádné skvrny. Co chceš více? D No asi to aby tam byly skvrny, nepravidelná patina a pokud možno na některých místech až nechutně zelenkavé Je pravdou že mám teď trochu červa, jestli nezkusit jít od Cooků dál k Tudor BB v bronzu, ale ne ten běžný model (ten mě neoslovil), ale tu butik edici s bronzovým tahem (hodinky jsou trochu menší než běžné bronzové BB). U Tudorů si slibuji tu slitinu víc přátelskou k patinaci, na druhou stranu se mně Cooky libí po všech ostatních stránkách asi víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2023 Pokud by někdy v budoucnu mělo k této změně z CC na BB dojít, asi bych s těmi CC mohl pomoci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2023 CC jdou dnes podruhé letos k Bechyněmu (a následně do KOSCOM) na servis z důvodu dle mého chyby v samonátahu / rezervě chodu. Poprvé mě po měsíci hodinky vrátily zpět s tím že se jim vada po sledování na vrtiči neprojevila. Tentokrát je doufám donutím je otevřít a ne jen nechat v laboratorních podmínkách měsíc kroužit a pak říct je to cajk.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rtep78 Odesláno 28. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2023 Tahle modrá je super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 20. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2023 Budu muset srovnat pH v bazénu. Žere mi to patinu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 20. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2023 Žere starou, vytváří novou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 31. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rtep78 Odesláno 31. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2023 Patina na Wardech po jednom měsíci nošení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 31. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2023 před 8 minutami, Rtep78 napsal: Patina na Wardech po jednom měsíci nošení Celkom brutal. mne moje tridenty svojho casu nechceli patinovat ani nahodou a to som ich daval aj do sacku s vajcom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 31. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2023 Krásně ti patinují... před 9 hodinami, Rtep78 napsal: Patina na Wardech po jednom měsíci nošení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rtep78 Odesláno 31. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2023 před 28 minutami, Lukáš3 napsal: Krásně ti patinují... Jde to nečekaně rychle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balthus Odesláno 10. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2023 To patinování bronzu je super, tak nějak blbuvzdornej materiál, který snad ani nejde poškrábat tak, aby to bylo škaredé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 15. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2023 Tak dnes prisly prvni bronzovky a musim rict, ze jako dobry. Hned jsem je hodil na perlon a jsou pohodlnejsi nez na číno origo gume. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se