code2 Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2018 Protože tu tohle vlákno chybí, tak ho zakládám - dávejte sem svoje Bulovy dle libosti. Zde přikládám možná až moc odvážnou kombinaci bronzové a nato zeleného pásku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2018 mam jedine z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrBejky Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2018 Kucí, náhodou je mám na ruce celý den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
code2 Odesláno 25. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2018 beeman: Jak je na tom lumi? MrBejky: Nad těmahle jsem taky uvažoval, ten cifr je bílej nebo do žluta? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrBejky Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2018 code2: je do žluta, řekl bych, že je to taková béžová Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 26. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2018 nic moc, rucky jsou a tom lepe nez indexy beeman: Jak je na tom lumi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfus Odesláno 26. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2018 Moon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrBejky Odesláno 27. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2018 Přemýšlím, jestli si je taky nepořídit, jak dlouho drží lumi? Moon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
code2 Odesláno 29. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2018 (upraveno) Tak ještě jedna fota chrona, nějak se na ně nemohu vynadívat poslední dobou, příští foto dodám už jiné Bulovy, mám ještě dva kousky . Upraveno 29. srpna 2018 uživatelem code2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zswolf Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2018 Sice už se na ruku téměř nedostanou, ale to akrylové sklo nemá chybu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
code2 Odesláno 30. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2018 (upraveno) To budou hodně stare hodiny tak nějak kolem WW2 ne? Máš i foto strojku? Upraveno 30. srpna 2018 uživatelem code2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfus Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2018 Pánské, dámské Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 22. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2018 moje oblíbený vintážní chrona Bulova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2018 Dnes celý den quartzky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2018 Dnes celý den quartzky.Jsou parádní, od jejich nákupu mě kdysi odradilo, že nemají safír...škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 1. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2018 Jsou parádní, od jejich nákupu mě kdysi odradilo, že nemají safír...škoda.Jojo, za ty prachy hodně muziky. Safíru je škoda, ale jeho absenci nijak vážně nepociťuji, a to hoďky nešetřím. Nejsou příliš vysoké a i když sklo trochu přečuhuje nahoru, zatím ho jsem neškrábnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
code2 Odesláno 10. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Jojo, za ty prachy hodně muziky. Safíru je škoda, ale jeho absenci nijak vážně nepociťuji, a to hoďky nešetřím. Nejsou příliš vysoké a i když sklo trochu přečuhuje nahoru, zatím ho jsem neškrábnul. Jojo ty field watch od Bulovy mám taky a přestože škrábance se mně na klasickém skle objevují celkem rychle, tak tady zatím skoro nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamenec Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Dnes poprve BU-moony Odesláno z mého Redmi Note 4 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gola Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 BUL 98B242 Odesláno z mého VTR-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
code2 Odesláno 14. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 (upraveno) Taky jsem nad těma 98B242 uvažoval, díval jsem se že ne Ebay se pohybují občas kolem 160-200 USD + dph/clo z USA. Jak seš s něma spokojenej, nejsou už trochu velké? Přece jen mají 50mm. Na fotkách jsem myslel že ručičky jsou spíš do oranžova, ale z tvé fotky vidím spíš žlutou. Klidne se trochu rozepiš Díky Upraveno 14. ledna 2019 uživatelem code2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se