siwi Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 Rozhodl jsi se správně. K obleku ideální. A pro začátečníka taky. Tyhle Seiko strojky se na ruce snadno a rychle natahují. Takže, když je budeš nosit, půjdou a nemusíš se o nic starat. Jednou za měsíc je seřídíš a hotovo.
mini46 Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Odesláno 12. září 2018 Jsem na tom podobně ( první automaty) akorát mě vzhledově zaujali tyto 5 Seiko SNZG11K1 - už jsou na cestě Jak byste se pánové dívali na případnou výměnu tahu u těchto hodinek. Neuškodí ? Díky Za tu cenu proste ani nie sú lepšie automaty Sent from my iPhone using Tapatalk
Mano1990 Odesláno 13. září 2018 Autor Nahlásit Odesláno 13. září 2018 Tak po delším koukání jsem se rozhodl pro jiný krok a doufám, že už bude definitivní. Naivně jsem si myslel, že budu někdy nosit tah, ale prostě ne. Hledal jsem "univerzály", které si mohu vzít normálně ven, ale neudělají ostudu ani ke košili a jednou či dvakrát do roka k obleku. Můj favorit je SEIKO SNZG15K1. Jsou fakt krásný, je teda pravda, že na živo jsem se neviděl, ale poctivě jsem zde prošel spoustu témat a některé na různých řemíncích to je fakt krása. Určitě bych koupil několik řemínků, dokonce i hnědá k tomu fakt jde. Bojím se trošku velikosti, že budou velké, protože mé zápěstí není nijak zvlášť velké, ale 42 mm bych se nebál. Ještě chvíli popřemýšlím, ale na první hodinky si myslím, že univerzálnější kousek a kvalitou prostě neseženu....
geometr Odesláno 13. září 2018 Nahlásit Odesláno 13. září 2018 SNZG15 - pískované pouzdro (tedy matné, mezi nožkami leštěné), SNZG13 - kartáčované pouzdro a tah, také už se to tu někde rozebíralo. Ale to už asi víš, když si tady studoval :-) Kombinace toho černého ciferníku a hnědého řemenu je parádní, na tom se tady taky shodlo dost lidí. Za mě jsou to parádní hodinky, sám mám krémové a patří k mým nejoblíbenějším. Taky mám tenkou ruku, ale jsou pohodlně nositelné, velikosti bych se nebál (záleží tedy asi na tvaru zápěstí). Tak pokud bych nechtěl určitě nikdy :-) nosit tah, tak asi taky volím ty matné (15). Já třeba chtěl najít nějaký tah k těm mejm a žádnej pěknej matnej jsem nějak zatím nenašel a kartáčovanej (jako maj 13) k nim nejde. Takže za mě SNZG určitě jo! A definitivní krok.... nevim, jestli už nejsi lapen.
Mano1990 Odesláno 13. září 2018 Autor Nahlásit Odesláno 13. září 2018 SNZG15 - pískované pouzdro (tedy matné, mezi nožkami leštěné), SNZG13 - kartáčované pouzdro a tah, také už se to tu někde rozebíralo. Ale to už asi víš, když si tady studoval :-) Kombinace toho černého ciferníku a hnědého řemenu je parádní, na tom se tady taky shodlo dost lidí. Za mě jsou to parádní hodinky, sám mám krémové a patří k mým nejoblíbenějším. Taky mám tenkou ruku, ale jsou pohodlně nositelné, velikosti bych se nebál (záleží tedy asi na tvaru zápěstí). Tak pokud bych nechtěl určitě nikdy :-) nosit tah, tak asi taky volím ty matné (15). Já třeba chtěl najít nějaký tah k těm mejm a žádnej pěknej matnej jsem nějak zatím nenašel a kartáčovanej (jako maj 13) k nim nejde. Takže za mě SNZG určitě jo! A definitivní krok.... nevim, jestli už nejsi lapen.Hehe díky za tvůj komentář. Určitě půjdu do 15, protože tah opravdu nechci. Nylon, kaučuk atd. to jsou materiály, které mi sedí. Tah je na mně těžký, chodím cvičit a váha se mi dost hýbe (věřte nebo ne hodinky mi často padají), takže bych musel pořád upravovat tah, ale hlavně i ta hmotnost. Nic pro mně. Totálně mně odrovnal řemen s názvem Campagnolo Sailcloth. Na ty 15tky to bude úplná pecka
geometr Odesláno 13. září 2018 Nahlásit Odesláno 13. září 2018 Když máš takhle jasno, není co řešit :-) Mně osobně se to matné pouzdro taky líbí víc.
Návštěvník eloga Odesláno 14. září 2018 Nahlásit Odesláno 14. září 2018 (upraveno) SNXS77Kkdyž to tady padlo, omrknul jsem to a jsou doma. Za tu láci není co řešit, ale je to universál - jen 37 mm, spíše se hodí na ženskou ruku. Modrá barva dobrá volba, takže, díky za tip. ** Upraveno 14. září 2018 uživatelem eloga
Mano1990 Odesláno 14. září 2018 Autor Nahlásit Odesláno 14. září 2018 (upraveno) Kde by jste mi doporučili koupit Seika SNZG15K1 v ČR nebo raději levněji ze zahraničí, popřípadě kde nejlépe a nejspolehlivěji na zahr. webech, díky předem. Našel jsem ve slevě v ČR teď, už neplatí. Upraveno 14. září 2018 uživatelem Mano1990
siwi Odesláno 14. září 2018 Nahlásit Odesláno 14. září 2018 Nemyslím, že by cena za tyhle hodinky byla tak vysoká, aby se člověk musel zaobírat takovou otázkou.
geometr Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Odesláno 15. září 2018 Co třeba tady:https://www.helveti.cz/vyhledavani?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=Snzg15&submit_search=Hledat A členové Chronomagu mají tuším slevu 5%.
Frostie Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Odesláno 15. září 2018 (upraveno) Nemyslím, že by cena za tyhle hodinky byla tak vysoká, aby se člověk musel zaobírat takovou otázkou. Tak samozřejmě, 3000 x 4600 Kč, to vůbec nemá cenu řešit...https://www.ebay.com/itm/RELOJ-Seiko-5-Sports-Men-Automatic-100m-Watch-SNZG15K1/382096967987?hash=item58f6c10933:g:OCsAAOSwWxNYz6hh Upraveno 15. září 2018 uživatelem Frostie
Emiliano Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Odesláno 15. září 2018 Nebo taky tady:https://www.timestore.cz/Znacka/Seiko-295/Seiko-24704
Mano1990 Odesláno 15. září 2018 Autor Nahlásit Odesláno 15. září 2018 Nebo taky tady:https://www.timestore.cz/Znacka/Seiko-295/Seiko-24704Tady sem je prave koupil. Odesláno z mého COL-L29 pomocí Tapatalk
siwi Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Odesláno 15. září 2018 (upraveno) Tak samozřejmě, 3000 x 4600 Kč, to vůbec nemá cenu řešit...https://www.ebay.com/itm/RELOJ-Seiko-5-Sports-Men-Automatic-100m-Watch-SNZG15K1/382096967987?hash=item58f6c10933:g:OCsAAOSwWxNYz6hhTak tohle pro mě vážně není argument, kvůli kterému bych se rozhodl koupit nové hodinky na druhém konci světa. Je to jedno z témat, které se tu opakuje donekonečna. Ale abych ti udělal radost: Pokud někoho na jeho hodinkách zajímá jen to, že je koupil co nejlevněji, pak těch zdánlivě uspořených 1600 korun argument samozřejmě je. Tedy alespoň do doby, než musí řešit nějakou nestandardní situaci. Pro mě osobně k hodinkám patří i užít si fyzicky jejich nákup, což mi klikání myší neskýtá. To jen na vysvětlenou, proč jsem napsal, co jsem napsal. Chápu ovšem, že každý to tak nemá a rozhodne se podle svého. Upraveno 15. září 2018 uživatelem siwi
geometr Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Odesláno 15. září 2018 (upraveno) Jojo. Těch 1600 není jen rozdíl v ceně, má to i další aspekty samozřejmě. To tu taky byl jeden, co propagoval nákup v bublinkové fólii :-) Mimochodem většinou z Timestore. Tím ale nechci kazit radost kupujícímu. Upraveno 15. září 2018 uživatelem geometr
Mano1990 Odesláno 15. září 2018 Autor Nahlásit Odesláno 15. září 2018 Jojo. Těch 1600 není jen rozdíl v ceně, má to i další aspekty samozřejmě. To tu taky byl jeden, co propagoval nákup v bublinkové fólii :-) Mimochodem většinou z Timestore. Tím ale nechci kazit radost kupujícímu.Co je spatneho na Timestore? Odesláno z mého COL-L29 pomocí Tapatalk
geometr Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Odesláno 15. září 2018 Já nepsal, že je na něm něco špatného a recenze jsou tady:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/86562-timestorecz/#
Mano1990 Odesláno 15. září 2018 Autor Nahlásit Odesláno 15. září 2018 Já nepsal, že je na něm něco špatného a recenze jsou tady:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/86562-timestorecz/#Dobre, moje chyba. Jinak souhlasim a uznavam, ze je blbost setrit kazdou kacku u takto levnych hodinek. Odesláno z mého COL-L29 pomocí Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se