prischera Odesláno 11. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2018 Funguje vám nahrávání více obrázků najednou? Mě to přestalo fungovat v chromu i edge. Dělala se nějaká úprava? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 11. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2018 Mně to nefunguje cca řekl bych několik měsíců, ale nijak jsem to neřešil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 11. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2018 Na iOS / Safari šlape no problemo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 Mně to nefunguje cca řekl bych několik měsíců, ale nijak jsem to neřešil. možná už rok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 Me to nefunguje vic jak devet let. Ale taky to muze byt tim, ze o teto funkcionalite nevim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 Ve Firefoxu funguje normálně. Ale chtělo to po mě povolit zapnout adobe flash, bez povolení to nešlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 12. září 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 Mě to právě přestalo fungovat před pár dny. Budu pátrat, co sem provedl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 Aktualizuj Flash, mě to chvilku blblo a už je to OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 12. září 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 Tak to bylo opravdu Flashem, ale nikolv aktualizaci. Novy Chrome ma flash defaultne nastaveny na dotaz, musel jsem ho explicitne pro chronomag povolit. Ted uz to bezi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 Hurá ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaclavpe Odesláno 9. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2020 Ahoj, možná jdu s křížkem po funuse, zkusil jsem kliknout na obrázek loga2.jpg od Dzose v tomto vlákně a dostanu "Nemáte oprávnění prohlížet tuto přílohu". Dělá to tak všem nebo je něco špatně jen u mne ? Nový Chrome, Windows-7. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendoL Odesláno 6. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2021 Já bych měl taky dotaz ohledně fotek. I když fotku změním na požadovanou velikost tak kvalita zobrazené fotky je dost hrozná, přitom u mě je fotka pěkně ostrá. Jsem takový pc antitalent takže kdyby někdo dokázal poradit bez IT slovníku abych tomu porozuměl budu rád. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 6. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2021 To je odveká téma. Ak sa Ti to chce prelúskať, tak tu som nejaké testy robil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se