Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim, zabyvam se jiz nejakou dobu hledanim vhodneho pouzdra pro cestovni ucely pro moje Omega SMP s kovovym tahem. Jedna se mi zejmena o situace, kdy je clovek musi sundat na par hodin treba v satne, na sport, do sauny, okopavat vinohradu atp, kdy brat si sebou originalni etuji je neprakticke/blbe. Veset my Omegy na hacek ve skrince se mi vazne ekluje. Neco maleho, praktickeho sikovneho... poradte.

Na internetu jsem zadne zaplavy podobnych veci nenasel a u Hanaka maji samy ober pouzdra z predkozek plejtvaku obrovskych, no nic praktickeho... :thumbsdown_anim:

Dik za tip.

Odesláno
  Seamaster napsal:
Zdravim, zabyvam se jiz nejakou dobu hledanim vhodneho pouzdra pro cestovni ucely pro moje Omega SMP s kovovym tahem. Jedna se mi zejmena o situace, kdy je clovek musi sundat na par hodin treba v satne, na sport, do sauny, okopavat vinohradu atp, kdy brat si sebou originalni etuji je neprakticke/blbe. Veset my Omegy na hacek ve skrince se mi vazne ekluje. Neco maleho, praktickeho sikovneho... poradte.

Na internetu jsem zadne zaplavy podobnych veci nenasel a u Hanaka maji samy ober pouzdra z predkozek plejtvaku obrovskych, no nic praktickeho... :thumbsdown_anim:

Dik za tip.

Na jeden kousek hodinek používám pouzdro na brýle s kouskem sametu (teda nějaké umělina, ale měkká).

Odesláno
  Baker napsal:
Tady mas skladne, bohuzel tam nedas vsechny hodinky na kovovem tahu.

Nojo, je to pakárna. :) Zrovna tak i s řemenem, když tam máš překlápecí sponu a nechce se ti to furt rozdělávat.. Teď jsem nechal dělat do firmy pěkný igelitky.

Odesláno

Já sice nemám ani jedny hodinky s kovovým tahem, ale pokud si na cesty beru někdy víc kousků, tak používám buď upravené pouzdro od brýlí, nebo krabičku od plnicího pera.

Odesláno

Já to řeším tak, že když jdu sportovat, vezmu si hodinky na sport atd. A když se mi stane, že neočekávaně potřebuju odložit hodinky, které mám na sobě, pověsím klidně hodinky na háček ve skříňce. Abych pořád u sebe měl pouzdro jen tak, pro strýčka příhodu, na to nemám náturu. Hodinky mám pro radost, ne pro starost :thumbsup_anim: .

Odesláno

Možná trochu OT - pro zde požadovaný účel trochu neskladné. Já na převážení hodinek používám tuhle "krabičku": http://www.pelican.com/cases_detail.php?Case=1030 . Pro mé účely je vynikající. Většinou každý týden někam jedu, alespoň ke svým, či manželčiným rodičům a musím mít sebou dvoje hodinky. Ty momentálně "lepší" dám do sametového sáčku tak, aby byl mezi pouzdrem a tahem - řemenem aby se náhodou pouzdro nepodřelo, pak to ještě zapnu do textilního futrálku na brýle a to celé zaklapnu do krabičky. Pak se o hodinky nebojím ani když jsou v "matrjošce" na dně batohu při cestě vlakem.

Odesláno

Na prevoz hodinek pouzivam pelikan case co jsem dostal zaroven s MKII Stingray. Je to dobre polstrovane a vejdou se tam 3 kusy a nejake nahradni remeny. Na cestovani to bohate staci a nezabere to moc mista a kdyz se to da do prirucniho zavazadla, tak je i celkem sranda na letisti, kdyz se typek u rentgenu snazi podle obrysu poznat co je to za hodinky :-) ( cerstva story z letiste v Frankfurtu ).

Odesláno

Jako cestovni pouzdro pouzivam pas bublinkove folie, na ktery hodinky polozim, zabalim do nej a prevazu gumickou. Neni to moc elegantni, ale je to nic nestojici a ucel to splni dokonale.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...