bobi Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Odesláno 12. října 2018 (upraveno) Kapříci odpluli - yes Jo , a velké dííííky . Upraveno 12. října 2018 uživatelem bobi
Honza.manta Odesláno 13. října 2018 Nahlásit Odesláno 13. října 2018 Koukám, že se mi nevložil příspěvek. Tak znovu: Pět kusů zaplaceno.
little_w Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Odesláno 14. října 2018 Je to trapne a mel bych to mit osefovane, ale presto... je tu nekdo kdo by mi mohl preposlat platbu na ten doplatkovej ucet, kdyz mu to poslu na PayPal? Bohuzel uz nedisponuji uctem v CR, takze mam pouze PayPal. Diky!
Honza.manta Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Odesláno 14. října 2018 V 14. 10. 2018 v 8:40, little_w napsal: Je to trapne a mel bych to mit osefovane, ale presto... je tu nekdo kdo by mi mohl preposlat platbu na ten doplatkovej ucet, kdyz mu to poslu na PayPal? Bohuzel uz nedisponuji uctem v CR, takze mam pouze PayPal. Diky! Máš SZ.
little_w Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Odesláno 14. října 2018 Takze diky za pomoc Honzovi Mantovi. Tim padem taky zaplaceno
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se