Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

@Kid_A

Tak někdo si vezme ještě druhou knihu do práce a třetí na chalupu nebo do garáže.

Kolega to myslel v dobrém.

Upraveno uživatelem Štrůdl
Odesláno
  V 25. 12. 2018 v 12:19, stenly napsal:

Kniha se objevila pod stromem+další nečekané překvapení :wine:

Knižku jsem si také nadělil pod stromeček, ale toto překvapení jsem v ní neměl, asi nějaká prémie :clap:, ale jsou ve velice pěkném stavu  :notworthy: 

Odesláno
  V 25. 12. 2018 v 13:59, Nodus napsal:

Knižku jsem si také nadělil pod stromeček, ale toto překvapení jsem v ní neměl, asi nějaká prémie :clap:, ale jsou ve velice pěkném stavu  :notworthy:

Taky jsem byl překvapen z Traktorů, radši jsem se neptal, kolik za ně žena dala a to jsem ji vysloveně zakázal, aby mi hodinky nekupovala:) To hlavní překvapení je ale ten podlouhlý papírek vzadu  :lol2: ještě teď to rozdejchávám :lol2:

Odesláno
  V 25. 12. 2018 v 15:32, stenly napsal:

Taky jsem byl překvapen z Traktorů, radši jsem se neptal, kolik za ně žena dala a to jsem ji vysloveně zakázal, aby mi hodinky nekupovala:) To hlavní překvapení je ale ten podlouhlý papírek vzadu  :lol2: ještě teď to rozdejchávám :lol2:

Nechť si laskavý čtenář, s pomocí jakékoli příručky pojednávající o výrokové logice, udělá obrázek sám, cože to vlastně stenly manželce řekl :-)

Odesláno
  V 25. 12. 2018 v 15:40, Bert napsal:

Nechť si laskavý čtenář, s pomocí jakékoli příručky pojednávající o výrokové logice, udělá obrázek sám, cože to vlastně stenly manželce řekl :-)

Agentura na převádění textů na pravou míru?

Odesláno
  V 25. 12. 2018 v 15:32, stenly napsal:

Že by, test? :whistling:

Odesláno
  V 25. 12. 2018 v 15:40, Bert napsal:

Inu právník a jeho pracovní deformace se nezapře :lol2: Logiku to postrádá to přiznávám, ale snad je z toho jasné, co tím chtěl básník říct:)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...