Somalec Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2019 Darek od manzelky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivko9 Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 Už mám tuto knížku bohužel bez podpisu, ale je fantastická všem ji doporučujiKniha PRIMKY přináší první komplexně zpracovanou historii československých hodinek, budíků, minutek a hodin značky Prim. První část knihy mapuje vývoj a výrobu hodinek Prim v období ohraničeném rokem 1954, kdy byly zhotoveny první prototypy, a rokem1994, kdy byla ukončena jejich sériová výroba. Dále obsahuje kompletní katalog hodinek z tohoto období, krabiček a záručních listů. Nově oproti knize Hodinky Prim 1954-1994 přibyly kapitoly o hodinkách Prim v zakázkovém a exportním provedení.Druhá část knihy mapuje historii československých budíků, a to od roku 1947, kdy byla zahájena jejich výroba v Chronotechně Šternberk, a končí rokem 2000, kdy byla výroba ukončena. Tuto část knihy zakončuje přehled všech typů mechanických minutek Prim.Třetí část knihy obsahuje podrobný popis všech hodinových strojků, které se v závodech Chronotechna a Elton vyráběly od roku 1947 do poloviny 90. let. Mimo to je podrobně zpracován přehled jednotlivých modelů hodin z tohoto období. Počet obrázků mimo katalogovou část: 705Celkový počet obrázků: více jak 1300Počet stran: 688Doporučená prodejní cena: 1499,- Kč Kniha bude k dispozici v druhé polovině listopadu 2018. Objednávku podepsané knihy včetně věnování dle vašeho přání je možné uplatnit zde: https://www.antik-hovorka.cz/obchod/kniha-primky-s-podpisem-autora-10199.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kork74 Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 Moc dobře zpracovaná kniha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 Tak já jsem si Libora v Ostravě chytil a nechal podepsat. Parádní kniha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 Na cos chytal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarioGraziano Odesláno 7. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2020 Tohle je jasná Bible všech Primkařů - takový katalog od aleluja až dodnes. Pro toho kdo se navíc zabývá sbíráním starších Primek, tak opravdu nepostradatelný zdroj informací - Primek je za ty roky spousta typů a variant a tady dohledáte co potřebujete, navíc napsáno člověkem nejpovolanějším, takže za mě doporučuju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarioGraziano Odesláno 26. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2020 V roce 2019 vyšla kniha Prima čas - Historie hodinek Prim 1949-2019 v nakladatelství Grada. Máte ji někdo? Váš názor? Díky https://www.grada.cz/prima-cas-11185/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 26. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2020 Mame, Prim biblia to nie je. Zhrnutie historie, pekne fotky, VIP co nosia Prim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel219 Odesláno 11. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2020 Až teraz som si kúpil knihu Primky, keďže sa moja zbierka Prim rozrástla až na tri kusy, tak odbornú literatúru už nutne potrebujem :). Ale bez akýchkoľvek žartíkov, kniha je fantastická. Nielen že je na vysokej odbornej úrovni, ale je napísaná tak pútavo, že zaujme aj nie až tak veľkého hodinkymila ako som ja. Vďaka pánovi Hovorkovi som si uvedomil, aký obrovský potenciál sa vo firme skrýval a ktovie, ako by sa rozvíjala, nebyť časov aké boli. Dokonca mám pocit, že najvydarenejšie hodinky moderného Eltonu sú tie, ktoré čo najvernejšie reprodukujú design starých Primiek a pokusy moderných návrhárov sú slepými uličkami ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dan Materna Odesláno 14. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2020 Kniha je skvělá, blahopřeji panu Hovorkovi a všem doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal. Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2020 Také přidám chválu na knihu. Je opravdu moc pěkná a hodinky hezky nafocené. Identifikoval jsem si tak hodinky po pradědovi, dětem jsem mohl ukázat budík, kterým jsem se budil do školy a poznal hodinky, které měli spolužáci. Popisné části ke klíčovým modelům jsou také moc fajn. Za knihu děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filda35 Odesláno 8. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2021 A jsou v té knize také budíky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Katchabba Odesláno 9. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2021 To je otázka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 9. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2021 Ano, jsou v ní budíky. A kromě toho také hodinky, hodiny a minutky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DrSlamastika Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 zdravim, tato kniha preberana vo vlakne: https://www.megaknihy.sk/odborna-naucna/315882-primky.html?utm_si=RFlidjRTZUc2TXpFMU9EZ3lNekUxT0RneQ==&utm_pab=0&matchtype=&network=u&device=c&creative=476863864963&keyword=&placement=¶m1=¶m2=&adposition=&campaignid=11538148260&adgroupid=113798949538&feeditemid=&targetid=pla-293946777986&loc_physical_ms=9062578&loc_interest_ms=&searchtype=&gclid=Cj0KCQjwwLKFBhDPARIsAPzPi-KORaIHdZW6rPPCDFBWuPHDVvajqTSWTyR74oMjQ8mDNsC3T8Y7cNAaAsRlEALw_wcB To je ta novsia tlac? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 @DrSlamastika Ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qandolak 2018 Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 před 4 hodinami, špelda66 napsal: @DrSlamastika Ano Jsí si jistý ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 před 43 minutami, qandolak 2018 napsal: před 13 hodinami, DrSlamastika napsal: zdravim, tato kniha preberana vo vlakne To je ta novsia tlac? před 44 minutami, qandolak 2018 napsal: Jsí si jistý ? Ano, toto je druhe, rozsirene vydanie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DrSlamastika Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 před 16 hodinami, špelda66 napsal: Ano Dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny65 Odesláno 31. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2022 Už mám knihu taky objednanou, tak jsem zvědav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se