Štrůdl Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 (upraveno) @Kid_A Tak někdo si vezme ještě druhou knihu do práce a třetí na chalupu nebo do garáže. Kolega to myslel v dobrém. Upraveno 13. prosince 2018 uživatelem Štrůdl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Dnes dorazil vánoční dárek.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 Kniha je doma, zustane teda jeste do vanoc schovana, tak se na ni muzu testit. No a 25. mam narozeniny a na ne mam nachystanej dalsi balicek - A man and his watch . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 Tak mi taky dorazil dárek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CsabaC Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 Konecne i ja ju mam uz v rukach. Dakujem autorovi, perfektna je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sahy Odesláno 18. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2018 Kniha na mě čekala na poště, až se vrátím z cest. Je stále zabalená, dám si jí pod stromeček sám. Alespoň se mám na co těšit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 mne este neprisla, odoslana 3.12. ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rootan Odesláno 25. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2018 Mě tuto výbornou knihu donesl včera Ježíšek a od rána v ní čtu. Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 25. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2018 Kniha se objevila pod stromem+další nečekané překvapení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2018 Taktéž jsem si ji rozbalil až včera. A velká radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nodus Odesláno 25. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2018 Kniha se objevila pod stromem+další nečekané překvapení Knižku jsem si také nadělil pod stromeček, ale toto překvapení jsem v ní neměl, asi nějaká prémie , ale jsou ve velice pěkném stavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 25. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2018 Knižku jsem si také nadělil pod stromeček, ale toto překvapení jsem v ní neměl, asi nějaká prémie , ale jsou ve velice pěkném stavu Taky jsem byl překvapen z Traktorů, radši jsem se neptal, kolik za ně žena dala a to jsem ji vysloveně zakázal, aby mi hodinky nekupovala:) To hlavní překvapení je ale ten podlouhlý papírek vzadu ještě teď to rozdejchávám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 25. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2018 Taky jsem byl překvapen z Traktorů, radši jsem se neptal, kolik za ně žena dala a to jsem ji vysloveně zakázal, aby mi hodinky nekupovala:) To hlavní překvapení je ale ten podlouhlý papírek vzadu ještě teď to rozdejchávám Nechť si laskavý čtenář, s pomocí jakékoli příručky pojednávající o výrokové logice, udělá obrázek sám, cože to vlastně stenly manželce řekl :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 25. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2018 A pak se divi, ze dostal hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2018 Nechť si laskavý čtenář, s pomocí jakékoli příručky pojednávající o výrokové logice, udělá obrázek sám, cože to vlastně stenly manželce řekl :-) Agentura na převádění textů na pravou míru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nodus Odesláno 25. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2018 Taky jsem byl překvapen z Traktorů, radši jsem se neptal, kolik za ně žena dala a to jsem ji vysloveně zakázal, aby mi hodinky nekupovala:) To hlavní překvapení je ale ten podlouhlý papírek vzadu ještě teď to rozdejchávám Že by, test? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 25. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2018 Nechť si laskavý čtenář, s pomocí jakékoli příručky pojednávající o výrokové logice, udělá obrázek sám, cože to vlastně stenly manželce řekl :-)Inu právník a jeho pracovní deformace se nezapře Logiku to postrádá to přiznávám, ale snad je z toho jasné, co tím chtěl básník říct:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 25. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2018 Vypadá to na poslušnou manželku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primkáč 1975 Odesláno 25. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2018 Gratulace ke krásným dárkům.Podlouhlý papírek vzadu ? Ještě to rozdejchávám ?Jako že 14 dennî dovolená v NMnM.:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 25. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2018 ked chces, aby nieco zena spravila, tak jej to zakaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se