Tea Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Jorg a jeho tým připravili speciální box pro všechny milovníky/sběratele hodinek Stowa. Pokud vlastníte alespoň deset hodinek ze stáje Stowa, zašlou vám zdarma epesní krabičku Tuším, že by se to mohlo týkat třeba Mike007, ale ten se zřejmě svou parádní sbírku rozpustit... Třeba ještě zabere ;-)T. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Nedá se to koupit nějak extra? Já sem zatim nenašel Stowy co by mě oslovily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 A není to proto, že třeba nejsi na pilotky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Mariny jsou boziii, o pilotkach nemluve Tohle mi taky doslo do emailu. Pekna zalezitost. Jak mam Stowu rad, tak ale popravde deset hodinek bych si asi u nich nevybral... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 A není to proto, že třeba nejsi na pilotky? Určitě z části jo, ale je pravda že jsem vyloženě po té značce nešel a nestudoval všecky modely. Do nosu mě zatím nic necvrnklo. Asi se tomu budu muset pověnovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Určitě z části jo, ale je pravda že jsem vyloženě po té značce nešel a nestudoval všecky modely. Do nosu mě zatím nic necvrnklo. Asi se tomu budu muset pověnovat Jak te znam, tak jich stejne 10 ks nedas :-).Zkus napsat primo Stowe, urco to budou prodavat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Hele redukuju redukuju a najednou koukám a za tejden sem koupil zase čtvery. Tea mi psal včéra, že se pozeptá, tak čekám na verdikt. Kisna je to fakt moc pěhná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tea Odesláno 25. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 (upraveno) Zkus napsat primo Stowe, urco to budou prodavat. To si nejsem jistej, v mailu to vyznělo tak, že si chtěl podržet exklusivitu právě pro ty, kteří vlastní těch zmíněných 10 kousků, ostatně insert ve víku boxu je označen STOWA TEN CLUB. Ale časem by to mohli pustit, v tom s tebou souhlasím. (a docela bych to bral, taky desítku nedám, mám dvoje a jedny budu pouštět...) ?Tea mi psal včéra, že se pozeptá?Hele, nebyl to někdo jinej? Já vo ničom nevim Ale napsat můžu taky... Upraveno 25. října 2018 uživatelem Tea Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Jasně že to byl někdo jinej, nechci vyzradit identitu pomocníka A Ty mě to tagle proflákneš safra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Hele redukuju redukuju a najednou koukám a za tejden sem koupil zase čtvery. Tea mi psal včéra, že se pozeptá, tak čekám na verdikt. Kisna je to fakt moc pěhná.Jo, tyhle "redukce" moc dobre znam :-). Rad se nekdy kouknu na novinky v tve hodinkovnici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Víte někdo, co za model je v tý krabici úplně vpravo nahoře? kuncák: Se domluvíme offline Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Flieger chrona, delaji jen jeden model. Sent from my LG-D855 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Já tam vidim tříručky teda.. jaký chrona? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Já tam vidim tříručky teda.. jaký chrona? Ty levý nahoře ... jsou trošku specifické, nemají subdial s vteřinovkou, takže pokud neběží chrono, jsou jako mrtvý :-)https://www.stowa.de/Flieger+Chronograph+Handaufzug+Automatik.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 (upraveno) píšu VPRAVO NAHOŘE sakra tajdlecty Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 25. října 2018 uživatelem JoyStick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 odpovim si sám, asi to budou tydlecty https://www.watchuseek.com/flieger-monday-stowa-flieger-orange-sport-68-piece-limited-edition/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 (upraveno) parada. mel sem uz asi sedmery stowy. jeste troje Upraveno 25. října 2018 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Kide, kupoval jsi je primo ve Stowe? Ja totiz nevim jake jsou presne ty podminky. Jestli treba plati i kdyz mas desatery ze second hand trhu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 No hlavně jesi je nemusíš aktuálně vlastnit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 (upraveno) Ja myslim, ze ne. Staci kdyz jsi u nich registrovany a udelas deset nakupu. Takhle totiz nejjednodusseji prokazes, ze jsi deset hodinek Stowa koupil Taky bychom se tu mohli sejit, udelat deset fotek s prehazenejma hodinkama a poslat jim to jako ze mam deset hodinek Upraveno 25. října 2018 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se