Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Njn sice cenově výš, než byl původní záměr, není to úplně microbrand, což byl původní záměr, ale člověk míní a chronoživot často mění :)

• Odpovědi 84
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Njn sice cenově výš, než byl původní záměr, není to úplně microbrand, což byl původní záměr, ale člověk míní a chronoživot často mění :)

Gratuluju, moc sanci jsem ti nedaval, ale nasels.

Odesláno

No jsou psany jako pouzity, tak vaham, aby nebyly moc poniceny. Ale z fotek to nevypada. Jj, mam z nich radost a i kdybych vymeknul, aspon vim, po cem se mam pidit :)

Odesláno

Už jsi je koupil? Ty hodinky jsou z 1983, což už je slušný vintage. U použitých hodinek je to na CH24 vždycky imho loterie. Já osobně bych do nich teda nešel. 

Odesláno

Uz jsem napsal vlakno mistnim Eternaholikum s prosbou o radu, doporuceni, nez udelam blbost :)

Odesláno

No na to se ani nemusíš ptát Eternaholiků :-). Nákup vintage je obecně docela problematické téma. Pokud se v tom vyloženě nevyznáš, je velká šance, že se spálíš. 

Odesláno

No ja se spis ptal, jestli se na ne nekomu doma neprasi :)

Odesláno

No ja se spis ptal, jestli se na ne nekomu doma neprasi :)

To je dobrá volba, Eterna mě fascinovala než ji koupil číňan. To je ale můj osobní blok, vřele ti je doporučuji, hodinky jsou to dobré.

Odesláno

Diky moc. Dival jsem se na ty fotky a moc se mi to nezda, pozadal jsem o lepsi kvalitu. Ale jestli se potvrdi mira opotrebeni tak si pockam nebo dosetrim. Maji tam krasny bicolory :) https://www.chrono24.cz/eterna/1856-kontiki-automatik-chronometer--ref-14004742--id9281172.htm

Odesláno

No praveze vsimnul. Ale to nic nemeni na tom, ze mam vybrano pro sve bezesne noci. A jak uz to tak byva se budu mesice uzirat tim, ze je nikde nebudu moct sehnat v rozumnym stavu :)

Odesláno

Dam tomu zenove nejaky cas. Jestli je mam mit, tak prijdou :)

Odesláno

Yop to bude dostatecne hojiva naplast. Libi se mi, dik :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...