huz46212 Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 V 1. 11. 2018 v 12:53, VojtaB napsal: ... asi to bude to druhý. Každopádně, fakt by ses mohl se svými názory odebrat do sekce Steinhart, adorovat kopírovače z Deep Blue v jejich vlákně a nebo se se svým přístupem rovnou uklidit na nějaké fórum fejkařů a tam opěvovat svou výhodnou koupi, nechat se poplácat po zádech, jak jsi na to vyzrál a neničit tu nováčkovi vlákno.Kam se odeberu je tvoje zbytečná starost a jestli máš nějaký duševní problém, tak prý pomáhá jít na vzduch. O nováčka pak neměl péči, jistě je svéprávný a nepotřebuje zastupování tvoji přechytralou osobou, která tady jenom trollí a fouká si nějaký svoje pošramocený ego.
Anela Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 V 1. 11. 2018 v 13:03, huz46212 napsal: v SEIKO nejsou hlupáci a dobře vědí, že DB takový model dělá a dokonce i s jejich strojkem. Pokud by s tím tedy měli v SEIKO problém, pak jistě mají dost právníků a mohli to řešit. Neřeší a to jediný rozhodujetohle tvrzeni mas podlozeno informacemi o tom, ze urcite neprobiha nejaky spor?ja samozrejme verim, ze db zadna prava seiku neporusuje a verim ze si db vsechny potrebne prava koupilo a to co je free si muze kopirovat kazdy btw. i seiko skx jsou chraneny nejakymi patenty... namatkou LumiBrite
VojtaB Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 Podložené info? U trolla, který tu není ani půl roku, foto hodinek žádné a 83 příspěvků s informační hodnotou 0? Neblázni Každopádně @Peto77, hrůzu jménem Deep Blue si nekupuj, po čase by tě štvalo, že sis nekoupil za stejné peníze originál. A upřímně mně se třeba taky SKX007/009 zrovna dvakrát nelíbí. Jestli máš ruku na Želvy, tak běž do nich a pokud ne, tak jak už tu zaznělo, Sarb017 nebo-li Green Alpinisty v téhle cenové relaci také seženeš a splňují všechno, co chceš. Akorát tedy nemají černý ciferník...
lucid Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 V 1. 11. 2018 v 13:03, huz46212 napsal: Kromě toho, že SKX nejsou žádným patentově chráněným dílem...Patent je ale úplně něco jiného než např. autorství ve vztahu k průmyslovému vzoru (designu). A nejde jen o DB, ale třeba o Invictu, Vostok, Armidu a řadu podobných firem, které do svých pouzder dává strojky, které vyrábí Seiko: respektive primárně kalibr NH35, které se Seiko uvolilo dát ke komerčnímu využití jiným. Kupuj si, co chceš a od jaké firmy chceš, já Tě jen upozorňoval, že remake a kopírka jsou dva rozdílné pojmy, což ale zjevně nejsi schopen pochopit.
huz46212 Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 (upraveno) Anela@ O tom, že má SEIKO patenty, sporu určitě není. Kalibr NH35A (který používá DB) má např. Magic Level, který je patentově cloněný. Ovšem to se týká konkrétních věcí a nikoliv SKX jako takových. A spory mezi SEIKO a DB zcela jistě neprobíhají, protože pokud by probíhaly, pak SEIKO nebude DB dodávat strojky a navíc DB je US firma a ne nějaký noname China, kde je autorské právo všem u zadku. Upraveno 1. listopadu 2018 uživatelem huz46212
huz46212 Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 V 1. 11. 2018 v 13:33, VojtaB napsal: Podložené info? U trolla, který tu není ani půl roku, foto hodinek žádné a 83 příspěvků s informační hodnotou 0? Neblázni Každopádně @Peto77, hrůzu jménem Deep Blue si nekupuj, po čase by tě štvalo, že sis nekoupil za stejné peníze originál. A upřímně mně se třeba taky SKX007/009 zrovna dvakrát nelíbí. Jestli máš ruku na Želvy, tak běž do nich a pokud ne, tak jak už tu zaznělo, Sarb017 nebo-li Green Alpinisty v téhle cenové relaci také seženeš a splňují všechno, co chceš. Akorát tedy nemají černý ciferník... Zato ty seš mazák jako hrom, plných 367 příspěvků. Takový netový geroj, že? :D A Deep Blue je v tomto případě lepší volba min. kvůli tomu safíru, líp propracovanými ciferníku a hacking a handwind se u strojku taky hodí. Na nějaký originál se pak vybodnout, protože remake se prostě povedl víc a může nějakým VojtůmB třeba vzteky rupnout cévka a nic na tom nezmění
Ruiz.aw Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 V 1. 11. 2018 v 13:38, huz46212 napsal: Anela@ O tom, že má SEIKO patenty, sporu určitě není. Kalibr NH35A (který používá DB) má např. Magic Level, který je patentově cloněný. Ovšem to se týká konkrétních věcí a nikoliv SKX jako takových. A spory mezi SEIKO a DB zcela jistě neprobíhají, protože pokud by probíhaly, pak SEIKO nebude DB dodávat strojky a navíc DB je US firma a ne nějaký noname China, kde je autorské právo všem u zadku. Patentově cloněný!? Nechápu
Ruiz.aw Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 V 1. 11. 2018 v 13:42, huz46212 napsal: Zato ty seš mazák jako hrom, plných 367 příspěvků. Takový netový geroj, že? :D A Deep Blue je v tomto případě lepší volba min. kvůli tomu safíru, líp propracovanými ciferníku a hacking a handwind se u strojku taky hodí. Na nějaký originál se pak vybodnout, protože remake se prostě povedl víc a může nějakým VojtůmB třeba vzteky rupnout cévka a nic na tom nezmění Je to marný, je to marný....... je to marný
Ruiz.aw Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 (upraveno) V 1. 11. 2018 v 13:42, huz46212 napsal: Zato ty seš mazák jako hrom, plných 367 příspěvků. Takový netový geroj, že? :D A Deep Blue je v tomto případě lepší volba min. kvůli tomu safíru, líp propracovanými ciferníku a hacking a handwind se u strojku taky hodí. Na nějaký originál se pak vybodnout, protože remake se prostě povedl víc a může nějakým VojtůmB třeba vzteky rupnout cévka a nic na tom nezmění Upraveno 1. listopadu 2018 uživatelem Ruiz.aw
Anela Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 (upraveno) nekolikrat jsem mel skx v kosiku. nastesti taky parkrat v ruce/na ruce. jsou to super hodinky, ale mi osobne na nich vadila vyska pouzdra. obzvlast jeste kdyz se podlozi natem. pusobily na me jako popelnik.proto jsem nakonec vybral zelvy V 1. 11. 2018 v 13:38, huz46212 napsal: A spory mezi SEIKO a DB zcela jistě neprobíhají, protože pokud by probíhaly, pak SEIKO nebude DB dodávat strojky.a opet, kde beres tu jistotu? nic co jsi napsal to nedoklada. dodavatelem strojku prece vubec nemusi byt spolecnost seiko, ale nejaky meziclanek - "prekupnik". Upraveno 1. listopadu 2018 uživatelem Anela
huz46212 Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 V 1. 11. 2018 v 13:43, Ruiz.aw napsal: Patentově cloněný!? NechápuV tvém případě se tomu ani nedivím...
huz46212 Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 V 1. 11. 2018 v 13:55, Anela napsal: nekolikrat jsem mel skx v kosiku. nastesti taky parkrat v ruce/na ruce. jsou to super hodinky, ale mi osobne na nich vadila vyska pouzdra. obzvlast jeste kdyz se podlozi natem. pusobily na me jako popelnik.proto jsem nakonec vybral zelvy a opet, kde beres tu jistotu? nic co jsi napsal to nedoklada. dodavatelem strojku prece vubec nemusi byt spolecnost seiko, ale nejaky meziclanek - "prekupnik".Že něco neexistuje, se dokládat nemusí. Dokládat se musí opak. Takže pokud někdo chce argumentovat nesmyslem, že je porušováno autorské právo, pak nechť to doloží nebo navěky mlčí
Panchart Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 V 1. 11. 2018 v 13:42, huz46212 napsal: Zato ty seš mazák jako hrom, plných 367 příspěvků. Takový netový geroj, že? :D A Deep Blue je v tomto případě lepší volba min. kvůli tomu safíru, líp propracovanými ciferníku a hacking a handwind se u strojku taky hodí. Na nějaký originál se pak vybodnout, protože remake se prostě povedl víc a může nějakým VojtůmB třeba vzteky rupnout cévka a nic na tom nezmění No a to je měřítko? Myslim safír, hacking a handwind? Na sportovní využítí, jak je v názvu vlákna, bych já safír nevolil a to proto, že se snáz rozbije a škoda pak je větší, než škrábanec na skle.A hacking ani handwind mě třeba vůbec nechybí, vteřinky nehonim a natahovat nepotřebuju, proto mám automat.A propracovaný cifr? To je přece individuální, jestli chceš to, nebo ono, zrovna SKX mám kůli tý úžasný jednoduchosti,jsou tím dokonalý.Pro někoho je lepší DB, protože dělaji "SKX" s jeho požadavky ( cifr,safír atd.) pro jiného je lepší Seika nechat upravit a pro mě jsou nejen SKX dokonalý, někdy mám náladu na ně, jindy na Primky po dědovi, jindy na digitálky.No a vlastně to píšu jen proto, že bych na sport safír opravdu nevolil.
VojtaB Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 V 1. 11. 2018 v 13:42, huz46212 napsal: Tvá starost o mé cévky je zbytečná, stejně jako rozbor mých aktivit na fóru a jestli máš nějaký duševní problém, tak prý pomáhá jít na vzduch. A mazáctví zmiňuješ jen ty, nicméně faktem je, že pokud nejsi nějaké zhrzené a pošramocené alter ego, které se sem potajmu vrací, tak tu určitě jsem déle. Ale to ve výsledku nehraje roli, i začátečník může mít zajímavé názory, ale ty bohužel nejsi ten případ... A SKX007/009 nemám a chvála bohu ani Deep Blue, takže z toho pohledu je mi to úplně volné, jen mi vadí kradení a hloupý lidi a u tebe a tvých příspěvků se to tak nějak protíná
huz46212 Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 Co tady tak čtu, tak modifikace SEIKO z minerálu na safír je celkem běžná (naopak jsem to nezaregistroval), takže asi ta výhoda safíru nějaká bude, že? Přičemž sportovní využití může být jízda na koni stejně jako šachy, takže jenom z toho bych závěry nedělal. Ale souhlas, pro každýho může být lepší něco jinýho a já to takhle i podal. Pak se ale objevila skvadra rádobySeikařů, kteří se slítají jak vosy na med pokaždé, když jiný výrobce udělá vzhledově identický kousek a někdo si nedejbože dovolí to zveřejnit a ještě vychválit. To už mají tito jedinci úplně nervový šílenství a nejspíš tiky k tomu
Ruiz.aw Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 V 1. 11. 2018 v 13:58, huz46212 napsal: V tvém případě se tomu ani nedivím...Děkuji za vysvětlení.
McStinger Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 V 1. 11. 2018 v 13:38, huz46212 napsal: Anela@ O tom, že má SEIKO patenty, sporu určitě není. Kalibr NH35A (který používá DB) má např. Magic Level, který je patentově cloněný. Ovšem to se týká konkrétních věcí a nikoliv SKX jako takových. A spory mezi SEIKO a DB zcela jistě neprobíhají, protože pokud by probíhaly, pak SEIKO nebude DB dodávat strojky a navíc DB je US firma a ne nějaký noname China, kde je autorské právo všem u zadku. Prosím, čo to je Magic Level? Počujem prvý krát, chcel by som vysvetlenie.
huz46212 Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 Překlep samozřejmě, Magic Lever. Což snad každý pochopil, když byla řeč o patentu. Teda pokud to pochopit chtěl, většina diskutujících snad ano
McStinger Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 Preklep. Lebo L a R sú hneď vedľa seba. Treba si asi po sebe aj prečítať, čo človek púšťa von. Príde sem podobný nováčik ako Ty a hneď na začiatku nachytá nesprávne informácie.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se