Rodkopf Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2017 (upraveno) Díky když se blýsknout, tak se citím, jak kdybych měl skoro GS na ruce...neskutečné, jak Seiko ty hodinky umí. Ty vzorované cifry, nádhera. PS: Ty worldtimery najít v ČR, super! Upraveno 10. dubna 2017 uživatelem Rodkopf
Gulas Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2017 První Seiko hranáče doma! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gulas Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2017 Díky! Ze všech Monaco se mi tyhle 7018-5000 líbí nejvíc, tak mám vážně radost. Budou chtít trošku péče, ale pak budou jak nový Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
atim Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2017 Tak to gratuluji a vitej v klubu, mam je take na tahu, ale ten je mi bohuzel hodne kratky tak jsem jej musel sundat. Uzivej si je!
Gulas Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2017 Dík! Já mám úzký zápěstí, takže mám ještě rezervu. Kdyby ti stačil jeden článek, tak bych ho klidně obětoval Dnes jsem nahodil na ruku Jumbo. Ty už jsou na mě ale celkem dost... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Mikefux Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2017 První Seiko hranáče doma! Tak přesně tyhle taky můžu! Gratulace! Doufám, že mi je někdy ukážeš. Ten tah na Jumba máš taky nově, ne?
Gulas Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2017 Jasný, určitě je někdy vezmu ukázat Tah jsem nakonec taky sehnal, ale levný to teda nebylo...btw. jsem rád, že Pandy dělají radost
Mikefux Odesláno 26. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2017 jj, Pandy padly na úrodnou půdu. Ty jen tak nepustím.
tano Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2017 AndyAaron: jsou perfektni, skoda ze jsou cerne. Muj problem, vim.
AndyAaron Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2017 @tano Delaji se i ve stibrne, no problemo. U tebe bude spis problem s vodotesnosti [emoji6][emoji2]
tano Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2017 @tano Delaji se i ve stibrne, no problemo. U tebe bude spis problem s vodotesnosti [emoji6][emoji2]Nene, nedrazdi me jen ta cerna. Wr jsem si vedom. Jsou krasne.
Frostie Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2017 @tano Delaji se i ve stibrne, no problemo. U tebe bude spis problem s vodotesnosti [emoji6][emoji2]Tak tady je to zcela jasné: tyto by Frostie testu rozhodně podrobeny nebyly a bál bych se o ně i při vlhkosti v místnosti...
AndyAaron Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2017 Tak tady je to zcela jasné: tyto by Frostie testu rozhodně podrobeny nebyly a bál bych se o ně i při vlhkosti v místnosti... Ty bych ti ani na Frostie test nedal, to jsou lestenky na nedeli do kostela! [emoji2]
Frostie Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2017 Ty bych ti ani na Frostie test nedal, to jsou lestenky na nedeli do kostela! [emoji2]ale já je nechci od tebe, i ke svým bych se takto choval...Ale do kostela bych nechodil...
vikinho Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2017 Ty bych ti ani na Frostie test nedal, to jsou lestenky na nedeli do kostela! [emoji2] Bacha na svěcenou vodu! :-) Moc pěkný to máš...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se