Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Díky :) když se blýsknout, tak se citím, jak kdybych měl skoro GS na ruce...neskutečné, 

jak Seiko ty hodinky umí. Ty vzorované cifry, nádhera.

PS: Ty worldtimery najít v ČR, super! :) 

Upraveno uživatelem Rodkopf
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Tak to gratuluji a vitej v klubu, mam je take na tahu, ale ten je mi bohuzel hodne kratky tak jsem jej musel sundat. Uzivej si je!

Odesláno

Dík! Já mám úzký zápěstí, takže mám ještě rezervu. Kdyby ti stačil jeden článek, tak bych ho klidně obětoval ;) Dnes jsem nahodil na ruku Jumbo. Ty už jsou na mě ale celkem dost... :D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

První Seiko hranáče doma! :guitar:

Tak přesně tyhle taky můžu! Gratulace! Doufám, že mi je někdy ukážeš.

Ten tah na Jumba máš taky nově, ne?

Odesláno

Jasný, určitě je někdy vezmu ukázat ;) Tah jsem nakonec taky sehnal, ale levný to teda nebylo...btw. jsem rád, že Pandy dělají radost ;)

Odesláno

AndyAaron: jsou perfektni, skoda ze jsou cerne. Muj problem, vim.

Odesláno

@tano Delaji se i ve stibrne, no problemo. U tebe bude spis problem s vodotesnosti [emoji6][emoji2]

Nene, nedrazdi me :) jen ta cerna. Wr jsem si vedom. Jsou krasne.

Odesláno

@tano Delaji se i ve stibrne, no problemo. U tebe bude spis problem s vodotesnosti [emoji6][emoji2]

Tak tady je to zcela jasné: tyto by Frostie testu rozhodně podrobeny nebyly a bál bych se o ně i při vlhkosti v místnosti... :)

Odesláno

Tak tady je to zcela jasné: tyto by Frostie testu rozhodně podrobeny nebyly a bál bych se o ně i při vlhkosti v místnosti... :)

Ty bych ti ani na Frostie test nedal, to jsou lestenky na nedeli do kostela! [emoji2]
Odesláno

Ty bych ti ani na Frostie test nedal, to jsou lestenky na nedeli do kostela! [emoji2]

ale já je nechci od tebe, i ke svým bych se takto choval...Ale do kostela bych nechodil... :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...