tommasini Odesláno neděle v 17:29 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 17:29 jo ten tah vypadá jako stelux, ale taky nemá moc hrany a ta spona by asi měla mít ten nápis jako plasticky ven. Nepletu se? To sklo jsem si říkal, jesti nění měněný za nějaký plast. To mám na jedněch bullheadech. To sklo mě nevadí. Ještě jsem napsal tomu prodejci, tak jsem zvědavej, co mi odpoví. Je to nějaká Venezuela, tak nevím. Celkově mi přišly tak adekvátně jetý, zase to není úplně tragédie, i korunka vypadá v phodě. Nápisy na dýnku jsou čitelný. Prostě mi to přišlo jako slušný kousek. Ale kdybych si býval všimnul toho rámečku od rotoru dřív, tak bych do toho nešel. No, člověk se musí pořád učit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno neděle v 17:34 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 17:34 (upraveno) Upraveno neděle v 17:39 uživatelem špelda66 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno neděle v 17:42 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 17:42 před 31 minutami, tommasini napsal: těžko říct. Bohužel se jedná o aukci e-bay, kterou jsem dnes ráno zaplatil. A teď ještě spekuluju, že bych tam rychle zadal zrušení obchodu. Zase jestli se jedná jen o tenhle kousek, který by se dal případně nahradit, tak to bych asi ještě zkousnul. Tohle téma mě zaujalo. Kalibry 6138 a 6139 jsou příbuzný, takže to vypadá, že tento díl je shodný pro oba a svědčí to o tom, že se v tom někdo vrtal. Až mě udivilo, jak se s těmito vintage modely šmelí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno neděle v 17:57 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 17:57 špelda: děkuju moc za fotku. A jinak, ono se šmelí se vším. Právě v těch vintage hodinkách je problém, že těch věcí, co může být špatně je milion. Já se tentokrát zaměřil na to, aby byl hlavně cifr origo a aby celkový stav odpovídal normálnímu opotřebení a nebyly úplně jako ocucaný bonbon. V kombinaci s tím, aby to nebylo za 25-30 tisíc to celkem odpovídá. A zase to že se v tom někdo vrtal se dá u tak starých hodinek čekat. Tím, že jsou z latinské ameriky za tím zase úplně nevidím nějaký kalkul a šmelinu. spíše, že to tam někdo místní opravoval, měl prostě tenhle rámeček rotoru, tak ho tam šoupnul. Jako nejsou to libovky, ale zase úplný šrot a hnus to není. Je fakt, že takhle je mi to přeci jen milejší než filipínské a jiné asijské skládačky z aftermarket dílů. Je to složitý no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno neděle v 18:56 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 18:56 Indexy nacernale, tam byla voda ve stroji nebo vlhkost, ne? Mrknete na napis Seiko. To pismeno “O” je uplne mimo linii. Rucky sundavalo nejake zvire nebo minimalne subdial je olezla. A tah sice ok, ale co ta spona? Jirko, mas jinou, ne? Takovy vsazeny logo tam ma byt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno neděle v 18:58 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 18:58 před 59 minutami, tommasini napsal: špelda: děkuju moc za fotku. A jinak, ono se šmelí se vším. Právě v těch vintage hodinkách je problém, že těch věcí, co může být špatně je milion. Já se tentokrát zaměřil na to, aby byl hlavně cifr origo a aby celkový stav odpovídal normálnímu opotřebení a nebyly úplně jako ocucaný bonbon. V kombinaci s tím, aby to nebylo za 25-30 tisíc to celkem odpovídá. A zase to že se v tom někdo vrtal se dá u tak starých hodinek čekat. Tím, že jsou z latinské ameriky za tím zase úplně nevidím nějaký kalkul a šmelinu. spíše, že to tam někdo místní opravoval, měl prostě tenhle rámeček rotoru, tak ho tam šoupnul. Jako nejsou to libovky, ale zase úplný šrot a hnus to není. Je fakt, že takhle je mi to přeci jen milejší než filipínské a jiné asijské skládačky z aftermarket dílů. Je to složitý no. Tak to naopak. Latinske americe se vyhni. Tam jsou smeliny nejvetsi. Navic platis dalsi naklady za clo a dph. Stejne tak Anglie. Tam operuje nejaky Fara-uk na eBayi. Ma asi 5 uctu a vsechno aftermarket. Ti smelinari jsou cim dal lepsi. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno neděle v 19:01 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 19:01 před 4 minutami, VintageLover napsal: Indexy nacernale, tam byla voda ve stroji nebo vlhkost, ne? Mrknete na napis Seiko. To pismeno “O” je uplne mimo linii. Rucky sundavalo nejake zvire nebo minimalne subdial je olezla. A tah sice ok, ale co ta spona? Jirko, mas jinou, ne? Takovy vsazeny logo tam ma byt. Jo uz jsem si vsiml Jirkovy fotky. Jsem scrolloval pozdeji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno neděle v 19:48 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 19:48 Ahoj Karle, díky moc za doplnění, co už psal Špelda. Zajímavá je pro mě ta zmínka o jižní Americe. Já jsem spíš měl zafixované, že ta Asie. Tohle byl nějaký wintagewatches, ale měl 100% positivní komenty a nenabízel jiné hodinky, tak na mě působil celkem dobře. No byl to impulzivní krok na e-bayi, musím si na to dát příště pozor a nečumět na to večer a spíš jít raději spát. Zkusil jsem to zrušit, tak uvidím. Dám pak vědět, jak jsem dopadl. Ahoj, Tom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno neděle v 19:55 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 19:55 Ještě jednou díky všem za cenné a rychlé rady. Prodávající akceptoval zrušení a už mi přišla zpráva z PayPal, že refund je v procesu. Díky kluci, ještě, že vás mám. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno neděle v 21:17 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 21:17 Tak to dobře dopadlo. Kolik byla pro zajímavost cenovka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se