Žigi Odesláno 11. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2020 Omlouvám se, že to píšu sem. Mám to sice i v Koupím, ale tam asi ne každej koukne. Není tu někdo, kdo se chce posunout o metu výš a prodal by pár Seiko chronografů Znáte to, Kakume v obou barvách je prostě nutnost, a Pogue ten příběh, to prostě chápu, proč je každý chce. Ideálně kdyby někoho nebavil i John Player Special, tak k mému sbírání starých malých anglických aut by to byl ideál ! Když ne koupě od místních členů, tak konzultace nákupů po internetu by byla skvělá. Máte to krásný pánové ! Klobouk dolů, kdo to i u nás dokázal tak pěkně nasbírat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 12. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2020 PAN AM 1977 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 12. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2020 Ahoj, dlouho jsem nebyl. Děkuji za ty rady s rozlešťováním sklíček. Joe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 14. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 14. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 30. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2020 dnes tuna na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomic Odesláno 1. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 2. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2020 Opravdu bych moc rád poděkoval několika neuvěřitelně ochotným členům, kteří se ozvali na moji prosbu. Jsem tu jen chvilku, ale ta komunita tady,to je víc než ty hodinky ! Ale ať neplevelím, tak můj nový přírustek ! Wanna race!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 2. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2020 Gratuluji! Jsou krásné at ti dělají dlouho radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 2. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2020 Před hodinou, Žigi napsal: Opravdu bych moc rád poděkoval několika neuvěřitelně ochotným členům, kteří se ozvali na moji prosbu. Jsem tu jen chvilku, ale ta komunita tady,to je víc než ty hodinky ! Ale ať neplevelím, tak můj nový přírustek ! Wanna race!? Super kousek, je odtud nebo nákup z venku? A vítej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 2. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2020 Z Anglie, ale najitý místním členem a hodnocený dalšima několika:) A protože mi fakt pomáhali, tak jsem domů dovlekl ještě něco:)) díky za pomoc, ale radši už mi nepomáhejte:)))))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 2. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2020 Tak to jsou moc krásný úlovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 1985 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 6. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2020 Jedna tématická. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misuta Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 Kamos si kdysi koupil tento kousek a mel ho dvakrat na sobe a od te doby ve skrini.Takze jako nove. Ted je vytahl a nechce je. Blazen co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 Mozna je nechce kvuli tomu odlepenemu napisu Seiko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 no ani mne sa nepacia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 Ten nápis SEIKO tam docela sedí, umístění odkazuje na legendární limitku "Nu pagadí" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 17. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2020 Mám je rád čim dál víc co jsou na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se