Přejít na obsah

Vintage seiko

Chumpus

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
Návštěvník LukeD

Jo, to bude zřejmě slušný oddíl. Ještě štěstí, že mne (alespoň prozatím - a modlím se, aby se to nezměnilo) nijak zvlášť neberou chronografy, jinak bych v těch vintage Seiko hodinkách nechal majlant. Ty designy jsou povětšinou fakt radost pohledět. A přiznám se dobrovolně, že i tak už mne u jedněch hodně svrběla ruka. Nicméně když jsem viděl, jak vysoko se šplhala jejich cena v aukci na eBay (kolem 450 liber a to ještě zdaleka nebyl konec), velice rychle mne to svrbění přešlo. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník LukeD

To by mne docela zajímalo. Víš, kolik ty poplatky obou obnáší (v procentech z ceny)? Zatím jsem přes eBay jen nakupoval, takže tyhle informace postrádám a do budoucna by se mohly hodit.

Odkaz ke komentáři

SEIKO 6105-8110 v dobrom stave aktualne zhanam aj ja :)

zatial slabota, jeden kus ako taky ... :(

No, nevím, já myslím, že mít volně ložený peníze, tak výběr by byl, néé že ne. Např. nabídky za posledních 24 hod, a to samozřejmě nejsou všechny:

Odkaz ke komentáři

To by mne docela zajímalo. Víš, kolik ty poplatky obou obnáší (v procentech z ceny)? Zatím jsem přes eBay jen nakupoval, takže tyhle informace postrádám a do budoucna by se mohly hodit.

Neche sa mi počítať, tak iba čísla z jedného predaja:

- predané za 306 EUR

- poplatky

EBAY:

Insertion fees $4.32

Advanced listing upgrade fees $0.21

Final value fees $34.79

Total due $39.32

PayPal:

10,75 EUR

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...