Jiří Sedlák Odesláno 22. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu Jenom stroj nebo něco víc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 22. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu Jenom stroj, mám rád patinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 7. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince Hele to je dohromady i se servisem stroje pořád super cenovka. Předpokládám, že přetěsnění proběhne, i tak je to pořád s cenou dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 7. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince Po servisu strojku a leštění sklíčka. 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno neděle v 05:48 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 05:48 Dobré ráno všem. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno pondělí v 22:14 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 22:14 Děkuji za srdíčka, tyhle hodinky se opravdu povedly, jak mě nákup kusu s absolutně nepoškozeným ciferníkem a funkční vnitřní lunetou za pár tisícovek, tak následný servis a sklo, které má snad stejný tvar jako původní, je to minerál a má vnitřní modrý AR. Náramek sice asi patří na UFO, ale pasuje mi k nim a navíc jsem chtěl něco podobného vyzkoušet a je pohodlný, jak jsem si myslel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se