1KeNnY1 Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2013 tenhle manik http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/45385-30-rocne-prim-znovuzrodenie/&do=findComment&comment=699308 a uz su hotove maly sneak peak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2013 Hezkypěkně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2013 Slusna lampa:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2013 Tak tady jsou ty modré Kakume 6138-0030. Červenec 1974. Rovněž vše původní.Ty bláho, tak tyhle jsou přesně můj měsíc a rok narození. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2013 Seiko Navigator Timer 6117-6410 z aktuálního měsíce, ale trochu staršího data: listopad 1974. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2013 Krása, jenom pásek se nějak seschnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2013 Krása, jenom pásek se nějak seschnul +1, předpokládám, že je tam danej jen tak na rychlo, aby se neřeklo... Nevěřím tomu, že Lucid nezná parametr typu "rozteč nožiček"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2013 (upraveno) Krása, jenom pásek se nějak seschnul jj, však taky kdyby měl někdo dobový Seiko tah s koncovkami s roztečí 20 mm a nevěděl co s ním, rád se ho ujmu Upraveno 8. listopadu 2013 uživatelem lucid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 11. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 nějaké další reklamy, na které jsem narazil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 Aukro dnes - s chybějícím tlačítkem...jste tu kucí asi spustili další módní vlnu, či horečku... 6400 Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasH Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 To se vysplhali az na 6400,- ?!! :-)) Nedavno tam byly modre a v lepsim stavu za 3500,- slusny :-)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2013 To se vysplhali az na 6400,- ?!! :-)) Nedavno tam byly modre a v lepsim stavu za 3500,- slusny :-)...jj, cena již jako na ebay. Jsem zvědavý, kdo se jimi pochlubí. Ty, které zmiňuješ, nebyly to tyto? Pokud ano, pak se prodaly za 2400,-Kč, ale prodejce u nich psal: "U hodinek fungují jen stopky....Sklíčko poškrábané, na kraji trošku uštíplé cca 1mm", takže celková generálka + sklíčko. Nicméně i s tím by se asi člověk dostal na cenu těchto hnědých. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2013 Chumpus-tyhle stary reklamy na hodinky(obecne)mam fakt rad,diky:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasH Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2013 Lucid: mas pravdu, jsou to ony a i ta cena sedi, popletl jsem ji. Podle me dat do kupy ty hnede taky nebude uplne legrace, takze ty dva tis. na ne urcite asi padnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2013 kurna jdete s tim do haje! zase mi to zacalo vrtat hlavou... no, jdu oprasit stare kontakty. ze ja jsem sem zase lezl! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2013 kurna jdete s tim do haje! zase mi to zacalo vrtat hlavou... no, jdu oprasit stare kontakty. ze ja jsem sem zase lezl! Kdyby jsi toho oprášil víc než jeden kus, tak se ozvi, taky jsem dostal nutkání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 13. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2013 No a já si říkal kdo mě to přehodil , už to moje maximum zavánělo nesmyslem , počítal jsem s cenou okolo pěti tisíc, ale což, tak si je užij Když jsem to psal, tak přišel pošťák a přinesl mi kompenzaci o kterou se postatnou měrou zasadil Bebe /po tisícé děkuji/ Vypadá to na prosinec 1974 , ale ten můj ověřený datový klíč na určování věku už nefunguje /stránka/ a podle jinde nalezéno mi to nabílo, že prosinec ano ,ale tok 1974 nebo 1984 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 13. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2013 Vypadá to na prosinec 1974 , ale ten můj ověřený datový klíč na určování věku už nefunguje /stránka/ a podle jinde nalezéno mi to nabílo, že prosinec ano ,ale tok 1974 nebo 1984 ...Velká gratulace, kdyby mne podobné prosily, abych se jich ujal, určitě bych neprotestoval Pokud se jedná o rok, určitě to bude 1974. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 13. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2013 Také si myslím, je to navíc Anglicko/Německá verze a jsou v původním stavu, jen pásek je mi krátký... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmikes Odesláno 13. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2013 (upraveno) No a já si říkal kdo mě to přehodil , už to moje maximum zavánělo nesmyslem , počítal jsem s cenou okolo pěti tisíc, ale což, tak si je užij Když jsem to psal, tak přišel pošťák a přinesl mi kompenzaci o kterou se postatnou měrou zasadil Bebe /po tisícé děkuji/ Takovou kompenzaci bych bral! Nemá Bepe ještě nějaké? Add ty hnědé - když jsem viděl kam to šplhá, tak jsem ani nepřihazoval...to mi už přišlo trochu moc Nedávno ještě na Aukru byly bellmatic - nemá je někdo odsud? Upraveno 13. listopadu 2013 uživatelem xmikes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se