Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jasně, chodí dobře. Nechám vyměnit sklo a přeleštit pouzdro a budou přímo výstavní.

V 9. 4. 2015 v 18:33, odjinud napsal:

Pecka! A chodí?

Odesláno

Když jste u těch hranatých.. (foto není dnešní, už jsem je pár dní neměl na ruce).

post-33466-0-86241600-1428991514_thumb.jpg

Teda, ta mobil fotka jim moc nelichotí. Ten cifr je moc hezky černý a ten kroužek s indexy háže pěkné odlesky..

Odesláno

Jak já vám kluci závidím! Tolik nádherných hranatých hodinek Seiko (a nejen Seiko) se vyrábělo v minulosti a já je na tu svou přerostlou pracku nemůžu nasadit, aniž bych nebyl k smíchu :(

Odesláno
  V 14. 4. 2015 v 9:53, JaRooN napsal:

Jak já vám kluci závidím! Tolik nádherných hranatých hodinek Seiko (a nejen Seiko) se vyrábělo v minulosti a já je na tu svou přerostlou pracku nemůžu nasadit, aniž bych nebyl k smíchu :(

Ale prdek,ja mam ruku 20-21cm a v pohode jsem nosil hranaty vintazni petky,mozna by se daly dohledat v prodejnm vlakne.Maly na ruce rozhodne nepusobily.Podotykam,ze jsem tlustoch a mam pres metrak:-)

Odesláno (upraveno)
  V 14. 4. 2015 v 11:12, villain83 napsal:

Ale prdek,ja mam ruku 20-21cm a v pohode jsem nosil hranaty vintazni petky,mozna by se daly dohledat v prodejnm vlakne.Maly na ruce rozhodne nepusobily.Podotykam,ze jsem tlustoch a mam pres metrak:-)

Zde bych se asi postavil na stranu JaRooNa: ruky má jak Pepek Námořník po špenátové kůře, takže ty hrany by působily jako rozpláclá mucha.

V 14. 4. 2015 v 11:14, JaRooN napsal:

Je to asi o pocitech. Jedine male vintazky, co snesu, jsou Igeny. A i to mam hodne blby pocit z tech 38mm...

Upraveno uživatelem lucid
Odesláno

Vím o čem mluvím (a Tonda - Lucid také ;))

Já mám prostě pěst tak velikou, že nemůžu používat třeba klasické motýlovky. Když si je nastavím na své zápěstí, tak mi řemen neprojde přes pěst. A kombinace velkého předloktí, 20,5cm zápěstí a veliké pěsti mi nedovolí nic pod 41-42 mm. Jinak se žena na mě kouká a ptá se, kde jsem vyštrachal ty dětské tikátka :lol2:

Odesláno
  V 14. 4. 2015 v 14:11, jovani napsal:

aky tah kupit na SEIKO UFO? :o

... a hlavne, kde ;)

Jaká šířka tahu tam pasuje?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...