eloga Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 V 4. 10. 2015 v 8:07, Miroslávek napsal: Malé seikotiší.....Seikotiší , , to mě tedy dostalo...Máš +1. ** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 co vybrat? vitaz je jasny, Michel Cluizel Bio Premier Cru Los Ancones 67% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paia Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Ty "bullheady" mají den pouze v japonštině nebo je tam i angličtina? Mám trochu roupy a přemýšlím, že bych zkusil sehnat nějaká pěkná Seika z roku mého narození - 1978, tak hledám, co by se mi líbilo a vůbec bylo ke koupi. Moc se mi nelíbí zvýrazněný rámeček datumovky a chtěl bych i něco většího, aby to mělo alespoň 40 mm. Digi ne. Nějakej tip? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 aj anglictina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Tak jo, na chvíli nakouknu do klubu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 V 7. 10. 2015 v 18:57, ggrand napsal: Tak jo, na chvíli nakouknu do klubu.Tož vitaj, vidím, že baterek si Ti zachtělo. A já si říkal, kdo je tak asi od Vojty koupil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Je to tak. Automatů mám celkem dost a když skáče ručka po indexech, tak se i ten quartz dá přežít. Navíc co jiného jde k sobě než quartz a 70. léta. Už jenom to na něco rozumného obout. Mám na cestě nějaký tah, tak uvidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom-Fox Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 (upraveno) Dnes me kolega pozadal o pomoc s renovaci tehle krasavic, ktere v roce 1979 dostal k 18tym narozeninam... Jsou skvely... ale bohuzel v dost zanedbany stavu... Upraveno 26. října 2015 uživatelem Tom-Fox Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paia Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 Každy Pogue si zaslouží renovaci... Já marně sháním slušny Bullheady z 1978, na ebay mi jedny utekly díky tomu, že jsem nemohl přihazovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 27. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2015 (upraveno) V 26. 10. 2015 v 17:15, Tom-Fox napsal: Dnes me kolega pozadal o pomoc s renovaci tehle krasavic, ktere v roce 1979 dostal k 18tym narozeninam... Jsou skvely... ale bohuzel v dost zanedbany stavu... Hlavně se vyhnout aftermarket dílům a všechno nechat původní, to je nejlepší, co pro ty hodinky můžeš udělat Upraveno 27. října 2015 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marp Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 ahojte, pridám wrist-shot mojich seiko, model 7009-786A. Presný rok výroby sa mi nepodarilo na webe dohľadať, plus-mínus okolo r.1982. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leexxa Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 Ahojte,Nejak jsem propadl touze si poridit vintage Seiko.Proc? Protoze Seiko pro me neco znamena a protoze uz starnu.Co? No to prave nevim. Mam jasno, ze to musi byt bezpodminecne automat.Za kolik? Vzhledem k tomu, ze si je chci poridit k 35nam tak mam chvili na tvorbu penezni hromadky, takze cena vice-mene nehraje roli.Pozadavky:(jak jsem rekl) automatrocnik 1983inhouse strojek (vlastne ani nevim jestli seiko nekdy melo jine nez inhouse) idealne hi-beat Snazil jsem se najit katalog Seiko z meho roku narozeni ale to, co jsem nasel nejak nevypadalo jako neco co by me bralo.Z pohledu preferenci to jde v tomto poradi: GS, oblekovky, chrono, diver (jak se znam tak pokud se od zdejsich clenu sejde dost kludnych navrhu tak nebudu volit a proste pujdu do vsech) Snazil jsem se na wikipedii najit neco o GS z 1983 ale tam je jen zminka, ze v tomto roce do GS zacali davat taky quartz. Za kazdou radu budu vic nez rad. Snad tento post neni uplne mimo (preci jen 83 neni tak davno a nerad bych sam sebe vnimal jako vintage kousek ;-) ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 http://www.thewatchsite.com/13-ads-catalogs-vintage-current/16043-seiko-vintage-catalogs-1960s-1980s.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leexxa Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 V 19. 11. 2015 v 15:00, vikinho napsal: http://www.thewatchsite.com/13-ads-catalogs-vintage-current/16043-seiko-vintage-catalogs-1960s-1980s.htmlDekuji, tohle jsem nasel a prosel. Nicmene tam je vsechno quartz.Mam to chapat tak ze ten rok Seiko zadne automaty nevyrobilo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Ale jiste,ze vyrobilo,rekl bych,ze spis v diverech,nicmene to je obdobi mohutnyho quartzovyho rozmachu a revoluce,kterou zpusobilo prave Seiko,takze valilo jednu baterku za druhou ve vsech moznejch modelovejch radach,jinejma slovama-toho quartzu bude z tohodle obdobi urcite vic,jak mechaniky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leexxa Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 V 20. 11. 2015 v 11:43, villain83 napsal: Ale jiste,ze vyrobilo,rekl bych,ze spis v diverech,nicmene to je obdobi mohutnyho quartzovyho rozmachu a revoluce,kterou zpusobilo prave Seiko,takze valilo jednu baterku za druhou ve vsech moznejch modelovejch radach,jinejma slovama-toho quartzu bude z tohodle obdobi urcite vic,jak mechaniky...tak jdu zas vesele procitat dobove materialy a snad narazim na neco, co si bude zalsouzit moji pozornost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 V 20. 11. 2015 v 14:51, leexxa napsal: tak jdu zas vesele procitat dobove materialy a snad narazim na neco, co si bude zalsouzit moji pozornost.Urcite neco najdes,ale toho quartzu tam bude holt vetsina.Jestli te to potesi,jsem stejnej rok vyroby a na tohle uz jsem se vyprdnul.Nejlepsi a dle me nejhezci kusy se delaly tak o cca 10let zpet,tam je toho habakuk.Preju uspesnej lov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 V 20. 11. 2015 v 14:51, leexxa napsal: tak jdu zas vesele procitat dobove materialy a snad narazim na neco, co si bude zalsouzit moji pozornost.Rok narození na pendrek, stejně tak ale i o dvacet let dříve . Jak píše villain83. Optimálně by bylo narodit se v r. 1973. V r. 83 vše válcoval quartz, Grand Seiko ještě nezačalo nabírat dech a v automatech "vítězily" tak maximálně pětky. Nejlépe asi opravdu hledat mezi divery: takové origo Turtle by určitě k zahození nebyly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leexxa Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 V 20. 11. 2015 v 15:14, lucid napsal: Rok narození na pendrek, stejně tak ale i o dvacet let dříve . Jak píše villain83. Optimálně by bylo narodit se v r. 1973. V r. 83 vše válcoval quartz, Grand Seiko ještě nezačalo nabírat dech a v automatech "vítězily" tak maximálně pětky. Nejlépe asi opravdu hledat mezi divery: takové origo Turtle by určitě k zahození nebyly.rychly gugl me zachranil. ja mel za to ze 6309 se prestal vyrabet v 1976 a ono az v 1988:)ted jeste obhajit nakup 6309 a SRP777. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 a Seiko automatic watch book se v té době nevydávala? Co jsem googlil (moc času jsem tomu zatím nedal), tak jsem k tomu nic moc nenašel.. něco jako toto: http://www.ebay.com/itm/SEIKO-AUTOMATIC-WATCH-BOOK-JAPAN-2012-Mint-/231738536901?hash=item35f4b173c5:g:xhoAAOxyVLNSyWtH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se