Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 28. 1. 2016 v 19:14, atim napsal:

Jedna dnešní

to ale nejsou 7016, ty mají dvě ručky na sčítači

tohle jsou 7018, jiné pouzdro, pouze jedna ručka na sčítači a řekl bych vzácnější

• Odpovědi 3,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

musim rici ze tyhle se nosi paradne a nemuzu se jich nabazit. Historie je k nim tak ukrutna ze by mi to stejne nikdo neveril je to takova urban legend od pana z aukra. Pry pochazi od sefa KLM ktery je dostal od reditele japonske site hotelu v Holandsku. Samozrejme to beru v klidu a myslet si o tom muzu co chci, je to vlastne jedno a pekne jsem se zasmal. Mam k nim i krasny puvodni tah ale je kratky ted si na nej nechavam vyrobit nove dilky tahu od meho dvorniho kovorytce. Jinak se jedna o model 7016-5001 pokud si pamatuji a specialitou tohoto kalibru je fce flyback cehoz se take nemuzu nabazit. Jinak jdou super a servis nikdy zrejme neprobehl ale vsichni vi jake ma Tondako lhuty... Jo a jeste jedna zvlastnost toho kalibru je ze minutovy scitac jde plynule a ne skokove po minutach. Je to proste koncert tohle chrono

Odesláno
  V 28. 1. 2016 v 19:14, atim napsal:

Jedna dnešní

Zdravím

a tiše závidím, moc se mi líbí právě s modrým ciferníkem, sám mám s šedým, jsem sice hrozně rád, že vůbec mám nějaké Monaca, ale kybych si mohl vybrat, neváhám a beru s modrým cifr. Všeobecně můj pocit je, že s modrým cifr. hodinky získají ten správný drif.

A posílám své Monaca

post-36355-0-45441300-1454673952_thumb.jpg

post-36355-0-37503700-1454673959_thumb.jpg

Odesláno
  V 21. 1. 2016 v 17:04, Piplík napsal:

Taky jsem propadl modré. A vůbec vintage hodinkám od Seika.

Tak to tě lituji,

jsem na tom úplně stejně,

doma mi jenom nadávají, že jsem pořád na počítači na hodinkách, nechodím ani na pivo, nekouřím, za děvkama nechdím a přesto mi peníze nestačí :bangin:

Tak jedna né modrá, ale variace mých oblíbených 6139, na inspiračku :clap:

post-36355-0-89166300-1454674528_thumb.jpg

Návštěvník LukeD
Odesláno

Něco mi říká, že "mladý havíř" s jejich sbíráním nemá lautr nic společného, takže tato otázka je vcelku bezpředmětná...

Odesláno

Ty tvoje želvy se drobet zhlédly v kapitánovy Willardovy :) . Překrásný páreček  :furious:  . Bych je chtěl vidět hezky zvostra a zblízka. A nebo raději ne  :sad01_anim:

Odesláno

Někdy na Pražském srazu možno. Ty želvy prošly kompletní renovací - servis strojku, výměna cifru, ruček a vložky lunety(a to je vše stejně druhovýroba) a přebroušení a přeleštění pouzdra, takže by to stejně nebyl originál, tak jsem to vzal v Cpt. Willard provedení, neboť se mi líbí víc.

Odesláno
  V 10. 2. 2016 v 22:04, Honza.manta napsal:

Někdy na Pražském srazu možno. Ty želvy prošly kompletní renovací - servis strojku, výměna cifru, ruček a vložky lunety(a to je vše stejně druhovýroba) a přebroušení a přeleštění pouzdra, takže by to stejně nebyl originál, tak jsem to vzal v Cpt. Willard provedení, neboť se mi líbí víc.

Tak já tomu úplně rozumím, že? :)  Já po želvách nějakou dobu pokukoval a pak když jsem je viděl v úpravě cpt. Willard, tak jsem měl jasno. 

post-11724-0-56656500-1455177224_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...