Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 18. 10. 2016 v 11:32, Piplík napsal:

Po těch už pokukuji strašně dlouho, ale nedaří se mi uspět. Koukám po "diver" verzi Silver Wave. Kdyby někomu ležely v šuplíku a ..... (-:

Mi to nedalo, a googlil jsem a ty jsou teda dost za raketu .Ale pěkný, pěkný!

Odesláno
  V 22. 10. 2016 v 7:55, vikinho napsal:

Mi to nedalo, a googlil jsem a ty jsou teda dost za raketu .Ale pěkný, pěkný!

Tuto aukci jsem sledoval a nestihl přihodit. Podle mě to zase není tak hrozný na ten dobrej stav. Nedávno byly horší ve Španělsku za nějakých 16k

V NOS stavu jsem i s krabičkou jednou v Japonsku viděl za 25k

Není jich moc a ne všechny nabízené jsou v dobrém stavu.

Odesláno (upraveno)
  V 24. 10. 2016 v 16:02, Tikal napsal:

Krásná barva

...in natura je ten cifr ještě dál. Zajímavé je posouvání data a dne. Tlačí se korunka směrem do pouzdra. První poloha datum, hlubší zatlačení den. Myslím, že by je nějaká dáma ještě užila. Upraveno uživatelem Sacíbagr
Odesláno

to sou tak pěkný hoďky, že bych to pro ženskou nepoužil, je to klasika, indexový téměř čistý a hladký ciferník, neobvyklá a zajímavá barva, jen to datum mělo být jednoduché.... to bych po nich šel ..... :)

Odesláno
  V 31. 10. 2016 v 21:05, lucid napsal:

Pokud si dobře vzpomínám, pak je to r. 1975.

...jj, to by mohlo být. První číslo je 5 a dělaly se od 1970 - tuším 79. Kalibr před 1970...ale moc jsem tyto informace nehledal.

Odesláno

Je to kalibr 6106, který (jak je u Seika dobrým zvykem) předcházel kalibru 6105. Vyráběl se od r. 1967. Tehdy byla perioda obměny strojků cca deset let, takže výroba v letech cca 1967-1976.

Odesláno
  V 1. 11. 2016 v 12:32, Tomáš Třeštík napsal:

Zdravím, 

tak jsem se zase trošku vrátil k hodinkám a chvíli se věnoval legendárním Seiko.. Zde je aktuální stav.

Tomáš

Pěkný, je vidět, že si moc nezahálel, ale syslil :)

Odesláno

Tomáš Třeštík: už jsem na tu fotku náhodou narazil na FB... Nádhera! (sbírka i fotka a příběh k ní :))

Je to všechno co od Seika máš? Neláká Tě i něco nového? Monstra, Alpinisty...?

Odesláno
  V 1. 11. 2016 v 12:32, Tomáš Třeštík napsal:

Zdravím, 

tak jsem se zase trošku vrátil k hodinkám a chvíli se věnoval legendárním Seiko.. Zde je aktuální stav.

Tomáš

Šel jsi více do Seika než do Primu? :) Krásná sbírka hodinek! Ty Bullheady by ti měli zakázat a přidělit mi! :D 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...