Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 136
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Nevím, co je to ten bla bla dopis. Mě dali do hodinek po záruce úplně nový kalibr zdarma a k němu vyjádření, to je ten bla bla dopis? :-)

Ne, to je přístup nad rámec toho co museli udělat sami. Ale na foru najdeš příběhy, které měly docela jiný průběh. Ten nejznámější je asi od YPA. Ale netuším kdo Ti tam ten strojek dal a ani proč. Zda to byl prodejce, servis, výrobce... každopádně Tvůj příběh je pozitivní. Ale  tahle debata je tuším o tom, zda dát 60.000 za kafe a úslužný pohledy, nebo se poohlédnout u prodejců bez oficiálního svatého pomazání od výrobce. Já jsem za to, nakupovat tam, kde se člověk cítí fajn. A to může být i jinde než v ČR. Tedy mimo AD.

Upraveno uživatelem Cyber
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ve světle výše uvedenýho podotek na okraj: až budu mít více času, sepíšu report o nakupování u AD v Indonésii. Nechápu proč, ale japonská a entry level swiss made produkce je tu, podotýkám u AD, o cca 20 - 50% levnější, než EU/US. Přitom v "okolí" (Malajsie, Singapur, Hong Kong, Vietnam, Kambodža, Thajsko) jsou ceny +- jako u nás. Koupil jsem zde Seiko limitku želv za 1/2 cenu oproti Helvetii. Karta, ofiko AD, nechápu, nechápu, nechápu... Cenově např. Tissoty, Certiny, Orienty, Citizen, vše dtto. High end hodinařina nemůžu sloužit. Ale každopádně, ve srovnání s např. MYS místní AD zase o tolik nižší náklady mít nebudou, a stejně přežijou, tzn. marže jsou, samozřejmě, obrovský, AD točí očividně hlavně objemy, ale proč je v jedný zemi cena X a v "sousední" X- 50% je mimo moje chápání...

Upraveno uživatelem Olaf
Odkaz ke komentáři

Koženej xicht tam už není? Já už ty schody nešlapal a nezvonil ani nepamatuju.

Není. Teď je tam místo nej namachrovanej debil, kterej mi minule řekl ?pěkný boty, takový nosil můj fotr? :-) A to řekl doslova. Ja bejt jeho fotr, tak mu ji flaknu, ze zapomene na hodinky a bude prodávat holinky.
Odkaz ke komentáři

Ve světle výše uvedenýho podotek na okraj: až budu mít více času, sepíšu report o nakupování u AD v Indonésii. Nechápu proč, ale japonská a entry level swiss made produkce je tu, podotýkám u AD, o cca 20 - 50% levnější, než EU/US. Přitom v "okolí" (Malajsie, Singapur, Hong Kong, Vietnam, Kambodža, Thajsko) jsou ceny +- jako u nás. Koupil jsem zde Seiko limitku želv za 1/2 cenu oproti Helvetii. Karta, ofiko AD, nechápu, nechápu, nechápu... Cenově např. Tissoty, Certiny, Orienty, Citizen, vše dtto. High end hodinařina nemůžu sloužit. Ale každopádně, ve srovnání s např. MYS místní AD zase o tolik nižší náklady mít nebudou, a stejně přežijou, tzn. marže jsou, samozřejmě, obrovský, AD točí očividně hlavně objemy, ale proč je v jedný zemi cena X a v "sousední" X- 50% je mimo moje chápání...

Evropu je třeba dojit :)

Odkaz ke komentáři

Koženej xicht tam už není? Já už ty schody nešlapal a nezvonil ani nepamatuju. 

U Dušáka na servisu jsem byl poprvé tak před 5 lety s Moony a byl tam holohlavej kulturista s PO Chronama, když jsem se o jeho chování bavil s jinými členy tak snad každej kdo tam byl tak má vtipnou historku a ten je tam pořád co já vím.

Odkaz ke komentáři

U Dušáka na servisu jsem byl poprvé tak před 5 lety s Moony a byl tam holohlavej kulturista s PO Chronama, když jsem se o jeho chování bavil s jinými členy tak snad každej kdo tam byl tak má vtipnou historku a ten je tam pořád co já vím.

Slavnej Koženej xicht byl tehdy chlap kolem padesátky, dneska mu je  šedesát, šedesát tři a zřejmě už tam nepracuje. Už si nepamatuju přesně co nosil, možná  snad Konstelejšny. Ale představ si arogantního zelináře z dob Husákova temna, kříženýho s funkcionářem ústředního výboru KSČ s permanentně koženým xichtem. Myslím že nebyl hodinář, jen vypisoval papírky a nosil za skleněný dveře zakázky. Možná měl nějaký nadstandartní vztah s tragicky zesnulým panem Dušákem, protože jinak si nedovedu představit, proč jinak by ho tam nechávali.

Odkaz ke komentáři

Učitě tohle je jeden velký průšvih, člověk když si jde koupit hodinky v hodnotě desítek tisíc korun, tak čeka profesionální přístup od A do Z a koupí by samozřejmě nemělo vše skončit, ale ba naopak vše začít. Myslím tím servis, pozáruční servis, poradenství a tak dále.....

Odkaz ke komentáři

Není. Teď je tam místo nej namachrovanej debil, kterej mi minule řekl ?pěkný boty, takový nosil můj fotr? :-) A to řekl doslova. Ja bejt jeho fotr, tak mu ji flaknu, ze zapomene na hodinky a bude prodávat holinky.

Tohle si jako dovoli rict zakaznikovi, jo :eek: ???

Odkaz ke komentáři

Učitě tohle je jeden velký průšvih, člověk když si jde koupit hodinky v hodnotě desítek tisíc korun, tak čeka profesionální přístup od A do Z a koupí by samozřejmě nemělo vše skončit, ale ba naopak vše začít. Myslím tím servis, pozáruční servis, poradenství a tak dále.....

No ja to vidim uplne stejne. Castecne je to dane tim, ze jsem tak trosku perfekcionista a pak taky, ze se snazim k lidem chovat tak, jako bych chtel, aby se oni chovali ke mne...a v businessu to plati stejne. Nejsem obchodnik povahou, ale par let jsem delal job, kde se misil projektak s obchodnikem a vzdycky pro mne byl zakaznik na prvnim miste...byl jsem vzdycky transparentni, prubezne jsem si doplnoval vzdelani, abych byl pro zakaznika partnerem na urovni a kdyz jsem si nebyl jistej, mel jsem k ruce skutecny odborniky. Jednalo se o obor s velkou pridanou hodnotou, ale zdaleka jsme nemeli na produkty takove marze, jako maji tuzemsti AD na hodinkach Omega nebo Breitling.

Moje tri zkusenosti z poslednich dvou tydnu u AD jsou nasledujici:

1) Breitling - mlada slecna, trosku vyjukana-asi novacek, evidentne nadrilovana ze skoleni...takze stacilo par otazek, kterymi jsem ji docela vykolejil (a to nejsem zadnej odbornik)...ale byla prijemna, slusna, ochotna, nebyla arogantni i kdyz jsem byla oblecenej jako supak...

2) Omega Butik na Staromaku - dve damy - prvni mlada, asijskeho vzezreni a ta nevedela, ktera bije...starsi dama, ke ktere mne prihrala...ta se orientovala vice, ale tvrdila mi nesmysl o velikosti pouzdra 57cek a FOIS...jednani korektni, ale ochotou neprekypovala

3) Dusak Prikopy...pan s brylemi stredniho venku, slusny, prijemny...fanousek Omegy...dalo se s nim mluvit...korektni jednani, celkem ochotny

Ale ani jeden z vyse uvedenych zazitku bych v pripade koupe hodinek neocenil na desitky tisic (i presto, ze v Breitlingu a Na Prikope mi nabidli kafe nebo vodu).

Odkaz ke komentáři

Nikoliv, nepotrebuji. Hodinky zadne nemam a i kdyz se mi jich par libi, zatim ani nakup zadnych neplanuju. Jen mne zajima, jak to vsechno kolem hodinek funguje ci nefunguje. Je to totiz hrozne zajimavy.
Pokud te tohle tema (nebo moje prispevky) stve, tak si ho necti a vsichni budou spokojeny ;-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...