kubson Odesláno 1. května 2008 Nahlásit Odesláno 1. května 2008 snažím se pořídit si hodinky "na léto" a nedaří se... prosím tedy o radu požadavky: design - chronograf ne, černý ciferník je +, ideálně datumovka bez ukazatele dne v týdnu quartz - ideálně nějaký lepší, nemusí mít termokompenzaci, ale prostě... žádný šunt - hodinky to mají být svým určením "víkendovky" a nechce se mi kvůli nim kupovat watchwinder vodotěsnost - 200m minimum tah - dostupný originální kovový tah velikost - minimálně 40mm, ideálně 42 cena - do 10000 ideálně polovina už jsem myslel, že mám vybráno - SBCM023 od Seika, téměř high end quartzový stroj 8F32, cena neskutečná, ale jsou to malé potvory.. cca 38mm taky jsem zvažoval Seiko Alpinist SBCJ019, ale taky nebudou moc velké a jen 100m vodotěsnost.. zatím to vyhrává Dievas Endurance z mojí stáje máte někdo lepší tip? kdo poradí něco, co si nakonec pořídím, bude odměněn, ale ještě nevím jak
gas Odesláno 1. května 2008 Nahlásit Odesláno 1. května 2008 za mě Alpinist být uvnitř 6R15, tak je beru okamžitě k zeleným, GMT bych oželel
Mike. Odesláno 1. května 2008 Nahlásit Odesláno 1. května 2008 A co třeba Marathon TSAR? - černý ciferník, datum (bez ukazatele dne v týdnu) - quartz - WR 300M - originál tah se k nim dá také koupit - velikost 42 mm (s korunkou 45) - cena přes 400 USD (bez kovového tahu) A osobně se mi líbí více než Dievas Endurance. (Já vím, pořád ty Marathony ... , ale podmínky splňují)
Patrik Odesláno 1. května 2008 Nahlásit Odesláno 1. května 2008 Pár tipů, ty první mají dokonce Swiss made strojek (ETA), u těch druhých si nejsem jist, mají sice Rondu, ale jestli je swiss made nevím (ETA i Ronda se totiž vyrábějí ať z dovezených nebo na místě vyráběných dílů i v Hong Kongu). Dělají se jak v provedení chronograf, tak bez něj, ty druhé mají dokonce velké datum (funguje správně do 31 ne jako některé čínské kopie do 39 :-) ). A většinou nestojí ani těch 5000 Kč. Přesnost udává výrobce dle stroje, rozhodně ale není horší než 20 sec za měsíc, u té Ety je to (-0,3 +0,5 sec/den).
Návštěvník YPO Odesláno 1. května 2008 Nahlásit Odesláno 1. května 2008 Nejlepší je Tag Heuer displej se dá vypnout a naprosto úžasně plynule se pohybuje hodinová i minutová ručka - 650 - 700 usd , ale stojí to za to se na ně aspon jít podívat
kubson Odesláno 1. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 1. května 2008 gas: alpinisty ano ano.. ale ta velikost musím si ještě jednou zkusit ty tvoje mike: tsar malé.. zkoušel jsem je.. tam bych osobně raději fakt šel do endurance patrik: já jedny pěkné caterpillary mám, ale jsou to boty.. asi bych psychicky nerozdýchal mít stejnou značku bot i hodinek, ale díky za tip!
Viktor Odesláno 1. května 2008 Nahlásit Odesláno 1. května 2008 Citizen Promaster Airdiver Ale tohle by byla pecka, i když budou dražší - Promaster Super Tough Robert Swan
kubson Odesláno 1. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 1. května 2008 ypo: zajímavé! udělám průzkum, ale asi to bude mimo rozpočet.. kamil: od casia bych snesl digošky, tohle mě nic neříká
Návštěvník Kamil Odesláno 1. května 2008 Nahlásit Odesláno 1. května 2008 (upraveno) Co tyhle? Nejvís se mi líbí Citizeny od Viktora. Upraveno 1. května 2008 uživatelem Kamil
kubson Odesláno 1. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 1. května 2008 viktor: airdivery jsem měl shodou okolností nedávno doma, pěkné hodinky! ale bohužel.. nějak to nezajiskřilo ty druhé vypadají zajímavě, udělám průzkum, díky za tip
New Milis Odesláno 1. května 2008 Nahlásit Odesláno 1. května 2008 Anebo se trochu vodvaž : http://www.specialopswatch.com/cart/products.cgi?detail=21 Nojo, uznávám, ty světýlka narvaný do číslic jsou otřesný...
Patrik Odesláno 1. května 2008 Nahlásit Odesláno 1. května 2008 (upraveno) kubson napsal: patrik: já jedny pěkné caterpillary mám, ale jsou to boty.. asi bych psychicky nerozdýchal mít stejnou značku bot i hodinek, ale díky za tip! Samozřejmě to je licence :-). Caterpillar co vyrábí stroje, nevyrábí ani oblečení ani hodinky, firmy si od něj pronajímají značku. Hodinky vyrábí firma se sídlem v Solothurnu (továrna je v Hong Kongu). Kromě Catepillaru vyrábí i Betty Barclay, Bruno Banani a Roamery (ty ovšem ve Švýcarsku). Upraveno 1. května 2008 uživatelem Patrik
kubson Odesláno 1. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 1. května 2008 milis: néé pierre: zvažoval jsem, ty nové kineticy se mi nelíbí, nighthwky... líbí se mi černá verze + seřizování rádiem, ale to už je zas za jiné peníze...
Baker Odesláno 1. května 2008 Nahlásit Odesláno 1. května 2008 kubson napsal: ty nové kineticy se mi nelíbí Maji je v Avionu, na zivo vypadaji zajimaveji nez na fotkach.
Návštěvník Kamil Odesláno 1. května 2008 Nahlásit Odesláno 1. května 2008 kubson napsal: .. nighthwky... líbí se mi černá verze + seřizování rádiem, ale to už je zas za jiné peníze... S těma pěnězma to nebude tak horký: ocel titan
Well Odesláno 1. května 2008 Nahlásit Odesláno 1. května 2008 Zatím nejlepší Alpinisty. Jestli máš strach z velikosti, to si časem zvykneš :-) . Menší hodinky jsou pohodlnější a na sport i vhodnější. Když už se ti zdá 38mm málo, tak co nějaké Velatury od Seika?
New Milis Odesláno 1. května 2008 Nahlásit Odesláno 1. května 2008 (upraveno) Tak díky tomuhle threadu se začínám hluboce zamilovávat do těchto kocourů: http://www.specialopswatch.com/cart/produc...57&option=2 Karbonovej ciferník, svítící tritiové trubky, PVD úprava, 45mm průměr, safír. S dopravou, s doobjednaným ballistic velcro řemenem v pohodě do 13k Kč i s DPH.... Upraveno 1. května 2008 uživatelem New Milis
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se