Přejít na obsah

Breitling Steelfish replika?

Freeter83

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 108
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

No snad by to poznali, kdyby tam byl nějakej holej strojek. Ale tohle, pokud je replika, tak hodně kvalitní, a  tam i ten strojek bývá nazdobenej, a nečekej, že v takovým obchůdku budou znát do detailů hodinky, které tam nikdy neměli.  Je to těžký, zas Tě nechci nějak odrazovat, protože to můžou být stejně tak originální hodinky, ale fakt těžko říct, nějak evidentní fejk to fakt není, ale nikdo kromě AD Ti na 100% jistotu nedá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi z nas nikdo nesleduje tak podrobne a tak dlouho fejkovou scenu, aby Ti rekl, jestli si Cinan nekdy hral dokonce i s detaily na strojku u tehle Becek.. Za sebe o tom pochybuji, tohle kopirovani/napodobovani kalibru sleduji az posledni roky a tyka se to Rolad. Kluci tady nasli nekolik rozdilu, coz zase muze byt dano jinym rokem vyroby a lehkou zmenou v detailech u vyrobce.. (?) 

Hodinky potrebujes dat k AD, jen tak budes mit jistotu... Napada me pak jeste jedna moznost a to oslovit fejkarkou komunitu, kde by se k tomu, kdyz budes mit stesti, mohl nekdo fundovane vyjadrit, pac zrovna tech verzi u tohoto modelu pravdepodobne nebylo tolik.. 

Odkaz ke komentáři

Asi z nas nikdo nesleduje tak podrobne a tak dlouho fejkovou scenu, aby Ti rekl, jestli si Cinan nekdy hral dokonce i s detaily na strojku u tehle Becek.. Za sebe o tom pochybuji, tohle kopirovani/napodobovani kalibru sleduji az posledni roky a tyka se to Rolad. Kluci tady nasli nekolik rozdilu, coz zase muze byt dano jinym rokem vyroby a lehkou zmenou v detailech u vyrobce.. (?) 

Hodinky potrebujes dat k AD, jen tak budes mit jistotu... Napada me pak jeste jedna moznost a to oslovit fejkarkou komunitu, kde by se k tomu, kdyz budes mit stesti, mohl nekdo fundovane vyjadrit, pac zrovna tech verzi u tohoto modelu pravdepodobne nebylo tolik.. 

Když si mě přivedl na  fejkařskou komunitu, koukal jsem a našel repliku i se strojkem  ETA 2836-2, oreginál má ETA 2824-2, nevím jak jsou přesně odlišné na pohled ale začínám víc pochybovat že by to pán poznal, raději si koupím  hodinky s papírama a budu mít klid.

post-63315-0-62232900-1542414221_thumb.png

Upraveno uživatelem Freeter83
Odkaz ke komentáři

Nevim, co to mas za stranky, ale bezna praxe je, ze "eshop" s fejkama je sam o sobe podvod. Bud vubec obchod neexistuje a o penize prijdes, nebo ti poslou jiny hodinky, nez co jsou na fotce.. Nekdy pouzivaji fotky primo originalu. Pokud nekdo tvrdi, ze tam je ETA strojek, tak rozhodne lze..  Jedine zkusit komunitu fejkaru. Otazkou take zustava, jestli ta snaha stoji za to... Respektive za hodinky v cene 1600 liber bez papiru a boxu.. Osobne bych se na to vysr... Kup radeji neco tady od kluku a mas klid a jistotu ze vis, co kupujes.. :flex:  :cheers:

Upraveno uživatelem Axel
Odkaz ke komentáři

Ad ta ETA2836 - to bude asi blabol, protoze ten strojek ma den v tydnu a datum, tak nevim, proc by ho cpali do hodinek, ktere maji jen datum.

Jinak souhlasim s tim, ze misto takoveho martiria jsou lepsi hodinky s papirama odsud z fora. Brajtli tu zas nelita tak malo...

Upraveno uživatelem AndyAaron
Odkaz ke komentáři

Tak rozebrat a kouknout na strojek snad dokážou přeci? Pokud tohle nepůjde nebo nebude schopen ověřit tak je tohle pro mě uzavřený příběh, takový střelec zase nejsem abych to prubnul.

V prvé řadě kolego, jak by řekl arogantní mistr hodinář Městka - nikdo Ti to neřekne a nepotvrdí pravost na 100%, alespoň ne u nás. Pokud chceš mít 100pro jistotu, musíš jít za soudním znalcem, který Ti na to dá razítko. Odborník v AD Ti může říct - "ano, je to pravděpodobně originál/fík. Ale to je tak všechno. Pokud hodinář v Dublinu neprodává Breitling, stejně nic nepozná - ušetři si tedy telefonáty. Jinými slovy, buď ať sestřenka zajde v Dublinu k Sheerenovi do Westbury Mall, kde by ji mohli říct, co a jak nebo měl ještě napadlo, vyžádej si číslo hodinek a napiš přímo do Breitling, jestli ty hodinky evidují v servisu na opravě, pokud ne, tak od toho dej ruce pryč.

Odkaz ke komentáři

Promiň, už jsem tu nebyl. Tak myslím, že víš, že pokud něco řeknu, tak to platí, takže ano, ze srandy se můžeme takto pomyslně vsadit, pokud prohraju, koupím Ti láhev a samozřejmě uznám, že jsem se mýlil, nemám s tím vůbec žádný problém, pokud vyhraju já, tak si tu láhev dáš na mě, protože já stejně nepiju :D

Tak to bohužel dopadlo tak, že jsme se nedozvěděli nic :-). Tu flašku jsme si ale koupil, to jen pro pořádek.

Odkaz ke komentáři

Dal jsem na jistotu vybral jsem s papírama, tohle zpracovaní ciferníku se zdá býti to pravé:-) 

Připadá vám 2050 eur adekvatní?

Muzu se plest, jestlize existovalo urcite mezidobi mezi starsim a novejsim modelem, ale je mi divne, ze posledni model se sipovou vterinovkou (viz Tva fotka) disponuje starsim Pro I tahem, vzdycky jsem videl

tento posledni model s Pro II tahem, jak uz napsal kolega Spiderer vyse Pro II je dle me mnohem lepsi a hezci, at je to jak chce, prahnul bych po tahu Pro II....ale je to samo na Tobe...

Odkaz ke komentáři

Trochu jsem ho vyzpovídal píše: only a had a receipt for payment but not got it anymore. it cost ?510 pounds the watch was sonic bathed new hands and glass. 

The glass has a polarised coating if it's faded they replace the glass. Já doufám že je myšleno tím polarizačním povlakem antireflex, no zdá se že hodinky jsou trochu po opravách, takže zase nic :frusty: 

Kdo by řekl že vybrat  hodinky s konkrétními kriterii bude tak těžké :-(

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...