Přejít na obsah

OWG Club

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Návštěvník Ondra
Odesláno

Nebýt chronomagů, tak mám všechny festiny tdf a Casio tak 20 ks.

Nejel jsem v tom tolik, ale ty festiny jsem měl každej rok další, kvůli závodu a casia jsem sbíral.

no a jsi vic spokojenej ted nebo predtim? ;)

• Odpovědi 244
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

No já asi nejsem, a ani jsem nebyl typickej chronomagor. Už cca 12 zpět jsem v krámě v Brně slintal na Markama, ale přišly mi drahý, tak jsem si koupil baterkový bondovky. No a cca rok po příchodu na Chmag jsem si konečně pořídil ty Marky. Ty jsem cca po roce prodal, protočil nějaký hodinky vč nekolika Rolex, zjistil že mi to nic neříká, vše prodal to a koupil zpět ty svoje původní Marky.

Odesláno

Hosi, otazka do pranice: kdyby neexistoval Chronomag, jeli byste v "tom" ve stejne mire? Za sebe odpovidam, ze ne... hodinky se mi sice libily uz od zakladky, ale pred magem jsem mel interval obmeny treba 4 roky... kdyz jsem kdysi objevil mag, zacal ficak... casem jsem si uvedomil, ze se zenu za necim (idealni definitivni hodinky), co neexistuje. Ted jako OWG mam z 80 % klid v dusi ;) Tech 20 % je certik naseptavac, kdyz vlezu na mag, nebo surfuju po svych oblibenych shopech. Kdybych mel obchazet jen kamenny prodejny, chronomagorem bych se asi nikdy nestal.

+1

Odesláno

Tak Vojto ale argument s dědou je trochu faul - on nebyl fanoušek hodinek, žil v blahé nedotčenosti. Takových OWG je kolem nás všude plno.

Ale Martine, vždyť přesně tohle jsem tím svým argumentem chtěl říct! Být na Chronomagu možnost OWG takřka vylučuje, protože hodinek máme plnou hlavu. Narozdíl od lidí, kteří hodinky neřeší.

Zkusím to tedy ještě jinak. Kdo chce být OWG, měl by si dle mého najít jinou zálibu a hodinky úplně přestat řešit. Ten, kdo se svého koníčku vzdát nechce (asi všichni, jak jsme tady), bude asi donekonečna cizelovat své kombo?

Návštěvník YPO
Odesláno

Zkusím to tedy ještě jinak. Kdo chce být OWG, měl by si dle mého najít jinou zálibu a hodinky úplně přestat řešit. 

já si kupuju ještě propisky, nože, svítilny a je to úplně stejný ...mám všeho metrák...... takže tudy cesta nevede

Návštěvník Ondra
Odesláno

Z vlastni zkusenosti rikam, ze kdyz clovek vydrzi nejakou dobu abstinovat, je sance pak uz vydrzet nebo vyrazne zmirnit miru zavislosti, i kdyby za cenu obcasnych (1-2 rocne) recidiv...

Návštěvník Ondra
Odesláno

... nicmene jako u vseho musi mit clovek silny duvod, proc to dela ;)

Odesláno

já si kupuju ještě propisky, nože, svítilny a je to úplně stejný ...mám všeho metrák...... takže tudy cesta nevede

O nožích a propiskách tu nebyla řeč :D

Návštěvník Ondra
Odesláno

... jo a taky pomaha, kdyz uz clovek z hodinek neni tak hin... proste jsou to jen hodinky... ale nevim, jestli bych to tak dokazal videt, kdyby mi ruksma neproslo par legend... takhle vim, ze ani ty "nej" me neuspokoji na vic nez par mesicu... :)

Návštěvník Ondra
Odesláno

To znamená, že jsi vlastně v takovém hodinkovém očistci :-).

v pozitivnim smyslu ano ;) ...a ja uz to mam asi za sebou :)

Odesláno

Kdo chce být OWG, měl by si dle mého najít jinou zálibu a hodinky úplně přestat řešit. Ten, kdo se svého koníčku vzdát nechce (asi všichni, jak jsme tady), bude asi donekonečna cizelovat své kombo?

Já sem si taky myslel, že jako OWG (už přes tři roky) tak dopadnu, nicméně pravdou je, že Chronomag, TRF a všechny další možné i nemožné hodinkové weby projíždím se stále stejnou intenzitou, nemluvě o sjíždění hodinek na IG. Mám prostě na hodinky krutej zásek, ale to neznamená, že je musím všechny vlastnit. Ja fakt že vůbec nevylučuju, že si ještě někdy nějaké koupím, případně je za ty své vyměním, ale zas tak moc pravděpodobně to nevidím.

Odesláno

Ne, teď stále cítím nespokojenost.

Kde bys dneska mohl být, nebýt chronomagu....možná bys byl největší sběratel Festin v Čechách :-).

Odesláno

Po nějakém to přemýšlení mi to začíná krystalizovat :-). Polárky by se nabízely jako super kandidát, bohužel mi jsou velké. Zkoušel jsem, nosil, chtěl, nedal :).

Momentálně zvažuju tyto: GMT-Master, SUB, EXP I, Aqua Terra...zhruba v tomto pořadí :-).

Odesláno

Starší expy II jsem asi nezkoušel...popravdě jsem ani nevěděl, že mezi nimi je rozdíl ve velikosti pouzdra. No každopádně dnes už se neprodávají a já si je chci porejpat od začátku sám :-). 

Odesláno

Starší expy II jsem asi nezkoušel...popravdě jsem ani nevěděl, že mezi nimi je rozdíl ve velikosti pouzdra. No každopádně dnes už se neprodávají a já si je chci porejpat od začátku sám :-). 

Oni se dají sehnat v TOP či NOS stavu ještě teď, ale pro mě je bohužel cena už nesmysl. Ale jinak ti rozumím :-)

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...