Z. Paul Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Odesláno 6. března 2019 Hrozně ne sympaticky člověk už z videa Footshopu. A po přečtení příspěvků se mi muj pocit nezměnil.Každopádně gratuluji k 1000ks hodinek, za 5 let, to je mazec. A díky za "pusu s makem", neznal jsem
Jeronimo Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Odesláno 6. března 2019 Teď jsem si uvědomil, že už jsem asi opravdu starej.
senior1949 Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Odesláno 6. března 2019 Jen počkej, až to bude pravda .To je teprve mazec.
Hardslimer Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Odesláno 6. března 2019 Pokud jeste stale umim cist mezi radky, tak opet musim konstatovat - kseft je svaty.Kuci si navzajem udelali PR, pripravuji nove podhoubi a celkove to vypada, ze se jim to dari.To je pro me posledni znameni k tomu, abych uz opravdu a definitivne zmizel z vod Eltonu, MPM, Parexo, polskych a cinskych sracek, patriotismu atd., kde mimo nasi republiku vyluzuji na rtech pouze usmev.Dovolim si jeste pisnicku na zaver......
stenly Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Odesláno 6. března 2019 Pusa s mákem mě pobavila a věta: "že mi je teprve 21, takže si svou neznalost odpouštím" nemá chybu . Asi to dneska budu aplikovat v práci a večer na ženě Díky!!!!! Jooo studenská léta, kde ty časy jsou.
JR_2010 Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Odesláno 6. března 2019 V 6. 3. 2019 v 0:19, Steven Gash napsal: ... Jo a prodávám SPARTAKY no a loučím se s tím fakt těžce... Já bych to loučení, bejt Tebou, zas tak těžce nenesl, vono to nebude tak žhavý...
YPO Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Odesláno 6. března 2019 (upraveno) vono když se podíváte na stránky Stevena Gaše https://www.gash.cz/hodinky-hodiny/ no a pak na stránky bří Primáků http://www.starozitnosti.net/kategorie-produktu/hodiny-a-hodinky/ tak to vypadá na pěknou Kolaboraci ...... myslím, že se sběratelstvím to má pramálo společného Upraveno 6. března 2019 uživatelem YPO
shaggy Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Odesláno 6. března 2019 Ty vole, to sa vážne da pytat 5k eur za primky?? Sent via IPoAC
Z. Paul Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Odesláno 6. března 2019 Pytat sa zřejmě dá Ale jestli to někdo koupí (za tuhle cenu) je otázka
stenly Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Odesláno 6. března 2019 V 6. 3. 2019 v 11:30, shaggy napsal: Ty vole, to sa vážne da pytat 5k eur za primky?? Sent via IPoACTo víš že se dá, ale nikdo to nekoupí za 120-150 jsou Orlíky. Tyto zachovalé Spartaky by možná někdo koupil za 50-65K.
Karlos Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Odesláno 6. března 2019 Je to úplně stejný, jako třeba starý omegy nebo TH za milion, za dva. Jen nafouklá bublina a chtivost mít nějakou věc. A funguje to.
Anela Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Odesláno 6. března 2019 a ten pocit, že to pak chtivý kupující třeba usmlouvá ze 120 na třeba 80 - a to se vyplatí, né? deal jaksviňa
Steven Gash Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Odesláno 6. března 2019 Hoši je hustý jak mě soudíte jen podle jednoho videa na youtube... A když se Vám ty moje hlášky tak líbí ... tak schválně jestli víte co to znamená když se holky zeptáte jestli chce ZAJEČÍ FRK ?! ... to je ... že ji ho tam FRKnete a ona ZAJEČÍ (prostě jsem pořád puberták ... no ... hlavně že je pořád se čemu zasmát) A je mi to fakt jedno co si myslíte ... já si život užívám a ty hejty nebo hnidopichšské komentáře taky takže můžete pokračovat aspoň mám zábavu A tu písničku ... a její význam v tomhle fóru či na mou osobu jsem fakt nepochopil... A to jsem si ji nechal přeložit ... Takže dovolím si také jednu písničku Přeji hezký den Peace Váš STEVEN a nezapomeňte mě sledovat na youtube! hoši třeba tam najdu ještě jedny Sprataky či orlíky a budete mít co komentovat
JR_2010 Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Odesláno 6. března 2019 Hele, já to Tvoje video pozorně sledoval a říkal jsi, že to co je na stole si ceníš tak cca na 200000 Kč, když to tedy vemu čistě matematicky a dám stranou ty Spartaky za cenu, kterou inzeruješ, tak neprodal bys mi tedy ten zbytek za 80000 Kč?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se