tondako Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2018 Ahoj přátelé hodinek. Dovolil jsem si založit toto nové téma, abych si ušetřil čas se psáním SZ všem svým jednotlivým zákazníkům z řad Chronomagu. O co jde? V posledních několika měsících nejsem úplně zdráv a ještě mně čeká v průběhu ledna další nepříjemný pobyt ve špitále. Bohužel se to nepřiznivě odráží v mých pracovních výkonech. Jednak se mi dost prodloužily termíny z dúvodu nemoci, a navíc nahrnulo se mi nějak hodně zakázek, za což vám děkuji. Nicméně ač nerad, budu muset na nějakou dobu zastavit další příjem zakázek.Proto prosím nepiště mi zprávy s dotazem na opravu, až budu mít volněji, opět to sem vložím.Pro ty z vás kteří u mně už hodinky májí, popř jsou v pořadníku, se nic nemění, jen počítejte se zdržením oproti předpokládanému termínu. Nedokážu teď odhadnout o kolik, ale věřte mi, že dělám co je mých silách.Nezlobte se na mně, že neodpovídám na SZ, nebo až se zpožděním, ale mám toho opravdu hodně. Doufám, že mi i nadále zachováte přízeň. S pozdravem Tonda
villain83 Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2018 Drzim palce, at ses zase brzo fit!
jkba Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2018 Přeju brzké uzdravení, ať je lépe..
Tobi Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2018 Taky přeju at se Ti zdravíčko vrátí.
nickolas Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2018 Kuryruj se, at jsi brzo zpet ve forme!
Jiří9 Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2018 Ahoj Tondo. Přeji Ti, ať se dostaneš ze všeho, co máš na svích bedrech. Hlavně zdraví, Ti přeje Jirka.
Jeronimo Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2018 Drž se, zdraví je nejdůležitější.
setik Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2018 Tondo,přeji Ti brzské uzdravení a všechno nejlepší do příštího roku.Luboš
Robero79 Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2019 zdravim, ted jsem se to dozvedel po telefonu od kolegyne z obchodu, byli jsme domluveni na prelom ledna a unora (Seiko 6138 Bullhead) tak budu vlakno bedlive sledovat a pak se ozvu. Hodinky pockaji, zdravi na prvnim miste. Preju brzke zotaveni. Sent from my iPhone using Tapatalk
madmaxx Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Odesláno 4. března 2019 Ahoj Tondo, jakpak se daří? Doufám, že už lépe a přeji brzký návrat do tikajíciho světa ;-)S pozdravem Honza
DavidC3 Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Odesláno 4. března 2019 Psal na Facebooku že už je zpět v pracovním procesu od 4 února :-)
Robero79 Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Odesláno 5. března 2019 potvrzuji, mluvil jsem s nim pred 2 tydny. Je potreba byt ale trpelivy, ma 2 mesice skluz v zakazkach, takze si clovek musi pockat... Sent from my iPhone using Tapatalk
tondako Odesláno 6. března 2019 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2019 Ahoj Lidi, teprve teď jsem si uvědomil, že jsem nedal vědět jak to dopadlo. Tak vzhledem k tomu, že píšu ,nejspíš asi dobře. Zdravotně jsem v pořádku, i když to ještě není uplně jako před tím, ale zaplať panbů.Prokousávám se pomalu, ale úspěšně zakázkami z loňska, počítám., že ještě celý březen a možná i část dubna nebudu přijímat nové zakázky. Všem co jste mi přáli brzké uzdravení, děkuji. Tonda
Tikal Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Odesláno 6. března 2019 Uff, takže v zásadě dobré zprávy, už se na tebe chystám
tondako Odesláno 6. března 2019 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2019 No, já na tebe taky. Mám mít strach ?Vzhledem k tomu jak dlouho si tu nebyl, to bude pořádnej pytel hodinek.
Tikal Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Odesláno 6. března 2019 Přesně tak, nebudeš se úplně nudit, chlapče
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se