Přejít na obsah

předvánoční flame

Návštěvník YPO

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 847
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Ty vole pozvete decebala a Karlose jinak z toho ten flejm nevykresete. Na to je nekolik let cekacka s predchozim nutnym obedem a prokazanim odbornych znalosti a prislibem drzeni hodinek nekolik let malo, tak si to uvedomte! :D

Odesláno

Jo a bajdewej celej novodobej Rolex stoji taky za hovno, komedie s cekackama, poradnikama, prekupnikama atd je fakt smesna, jak mi to kdyz sem byl mladej a blbej prislo cool, tak kdyz sem starej a blbej tak mi to prijde trapny, jesteze k tomu kdyz uz si clovek pocka nepotrebujou vedet jak dlouho je budu nosit a kdy (i kdyz se o to trochu snazi) a nebo overit na obede moje nadseni pro znacku. Trochu mi to pripomina situaci kdy si pujdu koupit A6ku nebo nejakej Mercedes a bez obeda budu cekat do doby nez vyjde fejslift nebo novej model abych dostal starej krumpl a nebo abych jeste pred objednanim ujel skolu smyku.. ale kazdej neco chce a i kdyz Rolex chce blokovat prekupniky, tak to jsou jediny stastny zakaznici, ktery se k tomu vzdycky nejak dostanou a jeste na tom druhej den s nadsenim pro znacku vavarej par ecek. Diky, nemam zajem

Odesláno

...... kam se vytratil duch chronomagu ?.....

Duch se vytratil s Ypem, knedlikem a zizalou a s dalsimi co si tady meni nicky jak na bezicim pase..............nekdo dostane ban, tak si udela novy nick, aby mohl dal mlet tady sve khula..............nekdo z novacku se zepta na trivialni vec a hned si z neho pan s kundou na cele utahuje..........nekdo napise ve spechu gramaticky spatne jedno slovo a hned je tady za debila z placky. Staci?

Návštěvník YPO
Odesláno

Duch se vytratil s Ypem, knedlikem a zizalou a s dalsimi co si tady meni nicky jak na bezicim pase..............nekdo dostane ban, tak si udela novy nick, aby mohl dal mlet tady sve khula..............nekdo z novacku se zepta na trivialni vec a hned si z neho pan s kundou na cele utahuje..........nekdo napise ve spechu gramaticky spatne jedno slovo a hned je tady za debila z placky. Staci?

ty seš úplně mimo člověče ..... YPO byl vždycky YPO, nikdy nebyl Žížalou a z Knedlíka mě vyrobil Bert (jeho nápad se kterým jsem souhlasil) ...... každej Mantův BAN jsem si poctivě odseděl kromě Překližky a Sukhoie, ale to ty nemůžeš pamatovat , páč si ještě tahal kačera po dvorku ..... takže vysíráš pěkně, ale úplně blbě ..... správně bych měl napsat "di do prdele" ale protože jsem slušně vychovaný, tak jenom napíšu " di k šípku"

* je zajímavý, že nikdo se neobtěžoval zamyslet nad mým prvním příspěvkem, ale útok přijde velmi záhy ...... prostě chronomag :D

Odesláno

...navíc nová Déčka, jak zjistil Alda, používají: RC Tritec Super-LumiNova[emoji2401] Grade X1...a to by se na stromeček hodilo. No a teď mluvte![emoji56][emoji2937][emoji123]

Takže lepší, ale furt na zblití. To je posun...

Odesláno

Já myslel, že spíš kam chodíte na manikůru...

No ale k tvýmu původnímu příspěvku, protože forum je minimálně v teoretické rovině značně vyčerpaný - inovací zas tolik není a o primkách, rolexech, heuerech, omegách....dokonce i brandech jako damasko.... už se toho napsly stohy a je pramálo co by šlo přidávat. Většinou už to musí být hodně detailní informace k dost úzce profilové věci a to mám pocit, že místo toho aby se to podporovalo, tak to tu zapadá bez zájmu. Pořád tu je pár vláken, kterým se věnují konkrétní jednotlivci, kteří jsou ochotni sdílet informace a know-how, a ty jsou pecka...třeba věci od Marka Boháče a podobných by si zasloužili vlastní sekci, jen k tomu necítím vůli. Stejně tak jako separátní poradna a identifikace hodinek, ať ten věčnej bordel nevzniká nahodile, protože lidi netuší, kam to házet...

V praktický rovině tu prostor je velkej, ale to chce invenci, zapálený lidi a rozumný publikum, což tu bohužel velmi často chybí. Tvrdý jádro starousedlíků jede často tu stejnou písničku a nováčci místo hledání zakládají nový témata k ničemu. Pak už tu zbývá jen ta inzerce, no....

Kdo z místních kdy četl nebo vůbec tuší o dost rozsáhlým blogu uživatele Petr_P, mám obavu, že procentuelně to nebude žádná sláva a u nováčků bych si vsadil i na jednociferný numero...pokud ne přímo na nulu

Návštěvník YPO
Odesláno

jo .... k tomu nic nemám ..... respektive mám .....od toho jsou moderátoři, ale vzhledem k tomu že ta funkce se rozdává podle ksichtu, a ne podle zájmu, tak to tady podle toho vypadá ..... na druhou stranu jde o hovno je to jenom jeden web z mnoha, takže co jako ? .....jedinej kdo by se nad tím měl zamyslet je Bert, kterej to tady zastřešil

Odesláno

.....Kdo z místních kdy četl nebo vůbec tuší o dost rozsáhlým blogu uživatele Petr_P, mám obavu, že procentuelně to nebude žádná sláva a u nováčků bych si vsadil i na jednociferný numero...pokud ne přímo na nulu.....

Ja se stale povazuji za novacka, ale cetl jsem. Viz muj post: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/30343-letecké-prim-automat/?p=2166079

;)

Odesláno

To vaše držkování na fórum mi připomíná schůzky s odboráři co ve firmě "pracuji už 135 let" . . . "my, jsme tady začali budovat" . . . . "celá firma je na hovno" . . ."prachy na hovno" . . . "vedení na hovno" . . . ."obědy na hovno" . . .

prostě celej svět a život úplně na hovno

ovšem na dotaz proč tady jako ještě pracují :D

Návštěvník YPO
Odesláno

Tom4, on 12 Pro 2018 - 19:15, said:

ovšem na dotaz proč tady jako ještě pracují  :D 

protože maj rádi toho vocasa co jim šéfuje ..... jakože ho nechtěj nechat ve štychu, i když je úplně blbej

Návštěvník YPO
Odesláno

soráč ..... "protože mají rádi tu cundu co jim šéfuje" ..... už je to správně ?

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...