Anela Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2018 Edit: Zlatej Citizen. [emoji6]aneb jak se dá ve slově Damasko nasekat 7 chyb :D:D
spiderer Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2018 Ty vole pozvete decebala a Karlose jinak z toho ten flejm nevykresete. Na to je nekolik let cekacka s predchozim nutnym obedem a prokazanim odbornych znalosti a prislibem drzeni hodinek nekolik let malo, tak si to uvedomte!
spiderer Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2018 Jo a bajdewej celej novodobej Rolex stoji taky za hovno, komedie s cekackama, poradnikama, prekupnikama atd je fakt smesna, jak mi to kdyz sem byl mladej a blbej prislo cool, tak kdyz sem starej a blbej tak mi to prijde trapny, jesteze k tomu kdyz uz si clovek pocka nepotrebujou vedet jak dlouho je budu nosit a kdy (i kdyz se o to trochu snazi) a nebo overit na obede moje nadseni pro znacku. Trochu mi to pripomina situaci kdy si pujdu koupit A6ku nebo nejakej Mercedes a bez obeda budu cekat do doby nez vyjde fejslift nebo novej model abych dostal starej krumpl a nebo abych jeste pred objednanim ujel skolu smyku.. ale kazdej neco chce a i kdyz Rolex chce blokovat prekupniky, tak to jsou jediny stastny zakaznici, ktery se k tomu vzdycky nejak dostanou a jeste na tom druhej den s nadsenim pro znacku vavarej par ecek. Diky, nemam zajem
Hardslimer Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2018 ...... kam se vytratil duch chronomagu ?.....Duch se vytratil s Ypem, knedlikem a zizalou a s dalsimi co si tady meni nicky jak na bezicim pase..............nekdo dostane ban, tak si udela novy nick, aby mohl dal mlet tady sve khula..............nekdo z novacku se zepta na trivialni vec a hned si z neho pan s kundou na cele utahuje..........nekdo napise ve spechu gramaticky spatne jedno slovo a hned je tady za debila z placky. Staci?
Návštěvník YPO Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2018 Duch se vytratil s Ypem, knedlikem a zizalou a s dalsimi co si tady meni nicky jak na bezicim pase..............nekdo dostane ban, tak si udela novy nick, aby mohl dal mlet tady sve khula..............nekdo z novacku se zepta na trivialni vec a hned si z neho pan s kundou na cele utahuje..........nekdo napise ve spechu gramaticky spatne jedno slovo a hned je tady za debila z placky. Staci?ty seš úplně mimo člověče ..... YPO byl vždycky YPO, nikdy nebyl Žížalou a z Knedlíka mě vyrobil Bert (jeho nápad se kterým jsem souhlasil) ...... každej Mantův BAN jsem si poctivě odseděl kromě Překližky a Sukhoie, ale to ty nemůžeš pamatovat , páč si ještě tahal kačera po dvorku ..... takže vysíráš pěkně, ale úplně blbě ..... správně bych měl napsat "di do prdele" ale protože jsem slušně vychovaný, tak jenom napíšu " di k šípku" * je zajímavý, že nikdo se neobtěžoval zamyslet nad mým prvním příspěvkem, ale útok přijde velmi záhy ...... prostě chronomag
dlubix Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2018 ...navíc nová Déčka, jak zjistil Alda, používají: RC Tritec Super-LumiNova[emoji2401] Grade X1...a to by se na stromeček hodilo. No a teď mluvte![emoji56][emoji2937][emoji123]Takže lepší, ale furt na zblití. To je posun...
Hardslimer Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2018 Sakra.....a ja se tak snazil....
vraby Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2018 leo korunykupóny Philipspoukázky Mounfíld sibiř to tady více řezal,ale Bert je šéfko a ještě to ujetý vlákno pana Odcházím
Návštěvník YPO Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2018 jo .... ještě tu chybí vlákno "čím si holíte ruce"
Lamiczka Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2018 Já myslel, že spíš kam chodíte na manikůru... No ale k tvýmu původnímu příspěvku, protože forum je minimálně v teoretické rovině značně vyčerpaný - inovací zas tolik není a o primkách, rolexech, heuerech, omegách....dokonce i brandech jako damasko.... už se toho napsly stohy a je pramálo co by šlo přidávat. Většinou už to musí být hodně detailní informace k dost úzce profilové věci a to mám pocit, že místo toho aby se to podporovalo, tak to tu zapadá bez zájmu. Pořád tu je pár vláken, kterým se věnují konkrétní jednotlivci, kteří jsou ochotni sdílet informace a know-how, a ty jsou pecka...třeba věci od Marka Boháče a podobných by si zasloužili vlastní sekci, jen k tomu necítím vůli. Stejně tak jako separátní poradna a identifikace hodinek, ať ten věčnej bordel nevzniká nahodile, protože lidi netuší, kam to házet... V praktický rovině tu prostor je velkej, ale to chce invenci, zapálený lidi a rozumný publikum, což tu bohužel velmi často chybí. Tvrdý jádro starousedlíků jede často tu stejnou písničku a nováčci místo hledání zakládají nový témata k ničemu. Pak už tu zbývá jen ta inzerce, no.... Kdo z místních kdy četl nebo vůbec tuší o dost rozsáhlým blogu uživatele Petr_P, mám obavu, že procentuelně to nebude žádná sláva a u nováčků bych si vsadil i na jednociferný numero...pokud ne přímo na nulu
Návštěvník YPO Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2018 jo .... k tomu nic nemám ..... respektive mám .....od toho jsou moderátoři, ale vzhledem k tomu že ta funkce se rozdává podle ksichtu, a ne podle zájmu, tak to tady podle toho vypadá ..... na druhou stranu jde o hovno je to jenom jeden web z mnoha, takže co jako ? .....jedinej kdo by se nad tím měl zamyslet je Bert, kterej to tady zastřešil
JoyStick Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2018 jo .... ještě tu chybí vlákno "čím si holíte ruce"Ja Te covece asi zklamu, ja se holim celej.
Návštěvník YPO Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2018 no ..... ale nevíme čím ...... poděl se o zkušenosti
JoyStick Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2018 Tobe bych doporucoval kompletni vosk, vcetne Brasilu
Návštěvník YPO Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2018 to je sranda, že sem se málem počůral
Hardslimer Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2018 .....Kdo z místních kdy četl nebo vůbec tuší o dost rozsáhlým blogu uživatele Petr_P, mám obavu, že procentuelně to nebude žádná sláva a u nováčků bych si vsadil i na jednociferný numero...pokud ne přímo na nulu.....Ja se stale povazuji za novacka, ale cetl jsem. Viz muj post: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/30343-letecké-prim-automat/?p=2166079
Tom4 Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2018 To vaše držkování na fórum mi připomíná schůzky s odboráři co ve firmě "pracuji už 135 let" . . . "my, jsme tady začali budovat" . . . . "celá firma je na hovno" . . ."prachy na hovno" . . . "vedení na hovno" . . . ."obědy na hovno" . . . prostě celej svět a život úplně na hovno ovšem na dotaz proč tady jako ještě pracují
Návštěvník YPO Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2018 Tom4, on 12 Pro 2018 - 19:15, said: ovšem na dotaz proč tady jako ještě pracují protože maj rádi toho vocasa co jim šéfuje ..... jakože ho nechtěj nechat ve štychu, i když je úplně blbej
Návštěvník YPO Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2018 soráč ..... "protože mají rádi tu cundu co jim šéfuje" ..... už je to správně ?
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.