Fade Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2018 Tohle hodit za 20 nebo 30 tisíc, tak nestíhají vyrábět a určitě nejsem jediný, kdo by řekl, že za ty prachy super hodinky a šel bych do nich. Jenže oni napálí málem 90 tisíc a hodinky třetinové ceny obhajují prodejem zážitku
PavelK Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2018 Jsou hezké, ale jedna věc mi na nich přece jen na první pohled vadí. Ty krátké široké indexy s tupými konci se nehodí k těm štíhlým a špičatým ručkám. Jejich základní tvar sice sedí, ale proporce už ne.
martar Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2018 Ještě mě teda napadlo v souvislosti s těma indexama - nebudou z cifru opadávat? Plastický indexy jsou pro po-sametovej Elton dost revoluční věc...
cadranier Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2018 Rád bych uvedl na pravou míru spekulace o původu a číselníku. Byl vyroben ve firmě LISS a.s. v Rožnově pod Radhoštěm galvanoplastickou technologií (jakož i mnohé jiné např. Orlík, Republika, Sport atd). Indexy nejsou aplikovány, jsou součástí těla číselníku a tedy nemohou nikdy vypadnout. Samotný číselník pavouk z produkce rožnovské firmy není tak úplně novinka.Vyrábí se již od roku 2007. Změna je jen v tom, že struktura se srdíčky je nyní matná.
skalis Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2018 (upraveno) Predchozi generace Pavouku prumer 40 mm s sedostribrnym cifrem a zlatymi indexy a ruckami byly podle meho nazoru nejkrasnejsi hodinky od Eltonu. Parkrat jsem mel moznost je vyzkouset a musim rict, ze jsem z nich byl odvarenej. V realu mnohem lepsi nez na fotkach. S cenou to uz je horsi, ale to je proste Elton... EDIT: Na webu uz verze 40 se zlatyma akcentama nejsou, skoda, davaly tomu smrnc. Upraveno 14. prosince 2018 uživatelem skalis
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se