shewcza Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 Líbí se mi ta hra světla na indexech. Všechny hodinky mám stříbrný, na zlato se necítím (nebo na něj nemám) a tohle by bylo něco, čím bych ten stereotyp mohl narušit. Jsou krásný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 Lapidárně řečeno, Dokusan má samozřejmě pravdu Z mého pohledu, do skutečné tmy k přečtení času nejsou. Včera večer venku někde na ulici jsem neměl problém nakroutit ciferník tak, aby mi čas svými odlesky ukázal. Lumi tam je, po nasvícení lepším zdrojem se ukáže. Ale pořád je v intencích, nepřekvapujících svou svítivostí a výdrží. Jsou to prostě stealth hodinky v celém provedení se vším všudy, sportovně šmrncovního střihu s vlastními efekty, u kterých superčitelnost nelze hledat. Částečně něco ve smyslu jako kolik lidí má na hodinkách chrono kvůli machrindexu, v životě ty čudlíky nepoužije, jen se kochá. Tak tady nepoužiješ lumi a kdo má relativně normální oči, hodiny odečte a může se kochat tím ostatním. @ shewczo kdybych věděl, že pojedu někam vaším směrem služebně nebo na nějakou turistiku, můžu napsat a vzít je s sebou ukázat. Ale jezdím tam velmi nepravidelně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 14. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 Když jsi zmínil to chrono Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 Chrono je najviac! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 Chrono je zivot! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 Naprosto chápu a hlavně, máte to hezké! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 před 2 hodinami, sodekcz napsal: Naprosto chápu a hlavně, máte to hezké! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tyjo, Abyss, super! Taky jsem na ně koukal, tak konečně je tu někdo má a vidím reálný a ne laboratorní foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 14. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 V 9. 12. 2019 v 21:16, Dokusan napsal: Ještě jedna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pár fotek sem dával před dvěma lety Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 před 2 hodinami, Dokusan napsal: Pár fotek sem dával před dvěma lety Před dvěma lety mě tahle značka ještě míjela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kauly_ci5 Odesláno 15. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2022 Tak na ruce jsou další Wardi, díky Emilianovi!Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 15. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2022 Sedí Ti parádně. Tak ať dělají jen a jen radost. Já aktuálně černý 38mm. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 15. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2022 A tobě zase dobře sedí ty 38mm. Dobře ses rozhodl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 15. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2022 (upraveno) Díky, díky. Červíček nicméně pořád hlodá. Je to jak psal @Diablo1st, ty 38mm jsou proporčně trochu nevyvážený (jsou na svůj průměr trochu tlustší) a tak vypadají trochu jinak z každého úhlu. Takže třeba z tohoto (z kterého na ně koukám často) mi přijdou menší. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ale zase jsou pohodlný. Přikoupím jim ještě tah a uvidím, co to s nimi udělá. Jsou za ty peníze fakt super. A kdyby manželka neprotestovala, tak bych si nechal i ty bílý C63. Ty jsou taky povedený. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 15. ledna 2022 uživatelem Emiliano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kauly_ci5 Odesláno 15. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2022 Jako jo jsou trochu vyšší. Já mám v bronzu 38mm MkII a taky se nad tím někdy pozastavím, ale nakonec je vždycky rád vezmu na ruku.Jinak tady pro porovnání pohled na ty 40mmSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 17. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2022 Chvilku to trvalo, nebyla to láska na první pohled, ale začínají mě dost bavit a nechce se mi nosit nic jinýho. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To zpracování je skvělé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny35 Odesláno 17. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2022 Čím více je nosím, tím větší radost z nich mám. Zatim jsem upřednostňoval větší pouzdra hodinek, ale tyhle se nosí parádně. Stále na nich něco objevuju . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 17. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2022 Já sem musím taky jedny šoupnout. Je to sice prastará fotka, na ruce dlouho nebyly (a asi ještě dlouho nebudou), ale i tak Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 17. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2022 před 50 minutami, Danny35 napsal: Čím více je nosím, tím větší radost z nich mám. Zatim jsem upřednostňoval větší pouzdra hodinek, ale tyhle se nosí parádně. Stále na nich něco objevuju . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pecka, jak to jde k sobě. Co ten hadr? Už trochu změknul a přizpůsobil se ruce nebo je pořád jak deska? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kauly_ci5 Odesláno 17. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2022 Já dnes takto… a zitra taky takSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 @Kauly_ci5 si ma vyhecoval Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se