Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 7 minutami, Spongebob napsal:

Říkám si proč je "limitka" právě modrá 🤨 a seriově dělaj ultra nudný barvy a k tomu fialovou..

Přitom modrá je obecně jedna z nejoblíbenějšicj barev..modrá, bílá, černá..k tomu bych dal fialovou limitku pro extravaganty a hotovka.

Vysvětlení je asi prosté. Udělali modrou limitku, absolutně netušili, jakej poprask ty hodinky v hodinkove komunitě vyvolají. 3300 liber není málo,  přesto se hned vyprodaly.  Udělali teda ještě zelenou limitku. A hned byla fuč.  Tak se rozhodli, že rozeslou dotazník,kde zájemci mohou projevit zájem o nelimitovane verze v odlišných barvách. Zájem byl enormní, takže spustili předobjednávky a poprvé použili systém částečné úhrady (zálohy).

Prostě sami byli tím úspěchem prekvapeni.  

Ke cti jim jde,že ty modrý, který byly na začátku jediná limitovaná verze nereplikuji. 

• Odpovědi 2,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Populární příspěvky

Dokusan

Jsou doma. A na živo paráda 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Vrenn

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Lumièry.. Lumi funguje dle očekávání, obligátní fotky ze sklepa netřeba Hledal jsem pokud možno co nejtenčí a nejlehčí (=nejpohodlnější) kvalitní potápky, COSC, s

Dokusan

CWE no.1 37/50 Jeste cibulova hodinovka

Odesláno
23 minutes ago, Spongebob said:

Říkám si proč je "limitka" právě modrá 🤨 a seriově dělaj ultra nudný barvy a k tomu fialovou..

Přitom modrá je obecně jedna z nejoblíbenějšicj barev..modrá, bílá, černá..k tomu bych dal fialovou limitku pro extravaganty a hotovka.

Moje řeč. 🤷. Absolutně te obchodní logice (jestli se tomu tak dá říkat) nerozumím. Moje 💸💰 by za modrou měli okamžitě. A nevadilo by mi i čekat. Takhle je jen vysponovanej aftermarket. 

Ale třeba se na to koukáme jen naší malou optikou a ve světě jedou ve velkém ty ostatní barvy a modrá je jen pro ten after. 🤷 Ke všemu kdyz je tak dlouhá cekacka i na ty barvy co mají v nabídce. 

Odesláno
17 minutes ago, Dokusan said:

Vysvětlení je asi prosté. Udělali modrou limitku, absolutně netušili, jakej poprask ty hodinky v hodinkove komunitě vyvolají. 3300 liber není málo,  přesto se hned vyprodaly.  Udělali teda ještě zelenou limitku. A hned byla fuč.  Tak se rozhodli, že rozeslou dotazník,kde zájemci mohou projevit zájem o nelimitovane verze v odlišných barvách. Zájem byl enormní, takže spustili předobjednávky a poprvé použili systém částečné úhrady (zálohy).

Prostě sami byli tím úspěchem prekvapeni.  

Ke cti jim jde,že ty modrý, který byly na začátku jediná limitovaná verze nereplikuji. 

Může být no. Každopádně moje škoda ... Ale zase jsem ušetřil 

Odesláno

A za pár hodin snad na Mallorce...

Odesláno

Nebyl čas, za ty tři dny jsme projeli prakticky celý ostrov a viděli vše, co stalo za to. Ve vodě byly z těch tří dnů jen 2x a vždy jsme měli na koupání max hodinu, no nebyl čas... 

Odesláno

Formentor

Odesláno

Dnešní hodinová zastávka na kopačku a teď už v autě na letiště. 

Odesláno

Stále na ruce, ale místo fotky z kanclu další foto z Mallorcy. Sobota - Palma. 

Odesláno
V 22. 6. 2023 v 18:11, Dokusan napsal:

Pěkné, tak je tam neutop:)

V 23. 6. 2023 v 10:54, Lookyn napsal:

@Dokusan To snad nedokáže, vždyť mají WR 300m :)

@DarylVanHorne užij si dovču a hoď sem občas nějaké foto ;)

Krom průchodu rámem na letišti, nešly z ruky, takže po loňském koupání v 6°C v Baltu a v jezeře Como, si letos pro změnu zaplavaly ve Středozemním moři 👍 a jen v hloubce, že které bych je dokázal vylovit 😇 , a to hlavně proto, že na nějaké plavání prostě nebyl čas 🤣

Odesláno

Trident & Titan je prostě fajn🍒👌.

Odesláno
2 hours ago, tlotlo22 said:

Moje první Wardy od Váženého člena Chronomagu. Díky Martine 👋🏼

Velmi pěkný kousek. Udělal jsi moc dobře! Jsem rád, že jsem nebyl v Martinově kůži a nemusel jsem se rozhodovat které musím pustit. 😀

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...