Arthur N. Odesláno 21. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2021 tady je ještě lepší fotka, https://www.watchgecko.com/the-christopher-ward-military-collection/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 21. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2021 před 1 minutou, aaaa napsal: O 1 mm nebo o víc? možná i víc, mám je teď v hodinkovnici a nechci vzbudit malou, tak bych to mohl změřit zítra večer až přijdu z rachoty, ok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaaa Odesláno 21. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2021 Jasný, nespěchá to. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2021 Mám fotku skla z boku u Cranwell verze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2021 Trocha Vám to tu rozdelením C60. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 Naspäť k C65 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 V 21. 2. 2021 v 22:33, aaaa napsal: Jasný, nespěchá to. Díky. Blbe se to meri, ale myslim, ze sklo 1mm ma. Mozna piplik zmeri lepe,bude to to samy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaaa Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 Díky. Já vážně přemejšlim o tom, že mi to vadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 Podarilo sa mi ulovit naramok. Vraj NN, spona este vo folii a vyzera panensky... Na mikroregulaciu som uz navykol z inych wardovskych kuskov a to rychloupinanie je len ceresnicka na torte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 Podarilo sa mi ulovit naramok. Vraj NN, spona este vo folii a vyzera panensky... Na mikroregulaciu som uz navykol z inych wardovskych kuskov a to rychloupinanie je len ceresnicka na torte.Taky jsem si tento teď objednal z toho výprodeje. Akorát doufám, že mi pri mém štěstí nedojde zase hodně jetý kus :-)Zatím je to na cestě a čekám, že tady v Brně to zase zkysne na pár dní při clení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 Drzim palce. Ked to bude moc zle tak posles naspat. Len teda neviem ci 60/60 sa vztahuje aj na naramky... Hlavne to druhe 60 (60mes na strojeck) asi nie :) U nas DHL zase carovalo. V sobotu objednane, v pondelok expedovane, vcera pisalo DHL o papiere a dnes uz 8.30 zvonil kurier. Ja proste bez tahu nejak nemozem fungovat. Inac na tej svetlej kozke su paradne tiez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 Drzim palce. Ked to bude moc zle tak posles naspat. Len teda neviem ci 60/60 sa vztahuje aj na naramky... Hlavne to druhe 60 (60mes na strojeck) asi nie U nas DHL zase carovalo. V sobotu objednane, v pondelok expedovane, vcera pisalo DHL o papiere a dnes uz 8.30 zvonil kurier. Ja proste bez tahu nejak nemozem fungovat. Inac na tej svetlej kozke su paradne tiez.Koľko tá prosím tá vyšiel ? Nutne aj ja potrebujem k C60. Ďakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 @Vladino125 Kukni tu. Este tam dake vidim, neviem aky typ presnd potrebujes.https://www.christopherward.com/saleSent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 28. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 Ty starý cibulovy ručky bronzovkam sluší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 Dneska jsem na chvíli sundal Citizeny a zkouším, jak těmto wardům sedí nový tah, který konečně dorazil.Mimochodem - jestli někdo nakoupil v tom výprodeji ty žluté limitky a chtěl se jich zbavit nebo za něco vyměnit (třeba C65 automaty), tak ať se ozve :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 @_lip_ Trosku to trvalo... A ako tah? Prisiel v dobrom stave? Ja dnes rovnako Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 Jj, tah došel opravdu v podstatě nový.Akorát wardy jsou zase na stole a zápěstí okupují zpátky Citizeny ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 @Vladino125 Kukni tu. Este tam dake vidim, neviem aky typ presnd potrebujes.https://www.christopherward.com/saleSent via IPoACĎakujem pekne za info. Našiel som za 140€. Okrem poštovného by to malo byt komplet ?(Možno blbá otázka, ale som pracovne vyťažený a nestíham pozerať dianie okolo anglicka). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 @Vladino125 Kukni tu. Este tam dake vidim, neviem aky typ presnd potrebujes.https://www.christopherward.com/saleSent via IPoACĎakujem pekne za info. Našiel som za 140€. Okrem poštovného by to malo byt komplet ?(Možno blbá otázka, ale som pracovne vyťažený a nestíham pozerať dianie okolo anglicka). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se