Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Populární příspěvky

Dokusan

Jsou doma. A na živo paráda 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Vrenn

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Lumièry.. Lumi funguje dle očekávání, obligátní fotky ze sklepa netřeba Hledal jsem pokud možno co nejtenčí a nejlehčí (=nejpohodlnější) kvalitní potápky, COSC, s

Dokusan

CWE no.1 37/50 Jeste cibulova hodinovka

Odesláno
V 12. 2. 2021 v 17:49, Vladino125 napsal:

Prihodim aj modré.

Super! Od kdy? Jsem si ani nevšiml... Koukal jsem vloni na jejich ne-GMT variantu, ale nakonec jsem šáhnul po C65 316L limitce. Teď vím, že mi tyhle jedny Wardy budou asi stačit, takže modrejch se už zřejmě nedočkám.

Odesláno
před 4 hodinami, Radik napsal:

Super! Od kdy? Jsem si ani nevšiml... Koukal jsem vloni na jejich ne-GMT variantu, ale nakonec jsem šáhnul po C65 316L limitce. Teď vím, že mi tyhle jedny Wardy budou asi stačit, takže modrejch se už zřejmě nedočkám.

Radku modré C60 Mk3 by ti podľa mňa celkom pekne doplnili hodinkovnicu 😉

Odesláno
Před hodinou, Diablo1st napsal:

Radku modré C60 Mk3 by ti podľa mňa celkom pekne doplnili hodinkovnicu 😉

Však k nim vloni na jaře moc nechybělo, ale nakonec jsem vzal žlutou limitku 316L. Jestli se ještě někdy k Wardům vrátím, vidím to spíš na C60 Abyss.  Ale v tuhle chvíli se mi honí hlavou minimálně dalších 5 kousků. Už do toho zase padám :)

Odesláno
V 14. 2. 2021 v 15:37, Vladino125 napsal:

Ajoj, ano mám modré GMT, a pred tým som mal klasické čierne C60ky.

Ahoj, ty moje už nemáš jo? :) 

Odesláno

Ahoj, nie už nemám. Asi znova v tom lietam, len špekulujem co by som zas kúpil a pod. Klasika ved to tu poznáte :)
Od warda mám len modré C60 GMT. Ale škoda že bez ťahu.

Odesláno

@Spongebob ano máš pravdu ťah by som si nechal, no modré som kúpil keď som povodne nejaký piatok nemal. Taktiež potvrdzujem - išli mimo fóra.

S odstupom času mi ale viac chyba čierna farba. Ale ved svet sa nekončí a inzercia funguje.

Odesláno
A ako pracuju?
Jako většina ostatních - jenom sedí a nechají se točit ;-)
Odesláno
V 14. 2. 2021 v 20:01, aaaa napsal:

Nemáte někdo C65 Sandhurst?

mám je, proč?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...