shewcza Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 Vypadaj skvěle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 16. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 před 6 minutami, shewcza napsal: Vypadaj skvěle. Díky, konečně limitka, která je v pouzdře 40 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 před 43 minutami, Dokusan napsal: Díky, konečně limitka, která je v pouzdře 40 mm Tak to se ti povedlo! Kdo jiný tu má mít takový kousky od Wardů:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 16. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 (upraveno) Hodil sem je na canvas, než přijde origo řemen,který k nim patří a sedí jim Upraveno 16. března 2021 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The Watcher Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 před 10 hodinami, Dokusan napsal: C60 Blue Marine Foundation LE Ty jsou luxusní ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 jo jo krása Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter_s Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 Tak uzivaj, krasne su. Tak isto aj urobene foto!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 Hodil sem je na canvas, než přijde origo řemen,který k nim patří a sedí jimPerfektne sú aj ten remeň je dobrý. Čakáš na originál hybrid? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 18. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 před 22 minutami, Vladino125 napsal: Perfektne sú aj ten remeň je dobrý. Čakáš na originál hybrid? Originál není hybrid, ale toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 Ombré k ranní kávě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 S omluvou, nevím proč ale nahrávají se mi obrázky z mobilu obráceně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 Snad ještě žádný řemen mi nedegradoval tak rychle jako originál Wardí:( Ale byl krásnej! Pořád jsem nemohl vybrat náhradu, co by mi barevně padla a líbila se mi jako originál. Tak nakonec Hirsch snad bude to ono a dobrá náhrada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luboš72 Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 Nové Wardy...Odoslané z ANE-LX1 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 25. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 Po dlouhé době jsem vytáhl pořádný hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 před 2 hodinami, Dokusan napsal: Po dlouhé době jsem vytáhl pořádný hodinky Njn, opravdu pěkné! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 Pekné vlnky a sekundovka Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Army11 Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 před 7 hodinami, Dokusan napsal: Po dlouhé době jsem vytáhl pořádný hodinky Ono je dobře že jsi taky zkusil koupit a ponosit i Wardy . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 Líbí se mi CHW, mám slabost pro bílý ciferníky a v kombinaci s modrou fak dost dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emgee Odesláno 26. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2021 Dorazil tropic, připraveno na letní sezonu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 26. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2021 Tieto Wardy idu na servis. Snad sa do leta vratia... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se