shewcza Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2021 Super Martine, gratuluji! Jaky jsou oproti titanovkam? Víš vůbec, že je máš na ruce?
Dokusan Odesláno 29. prosince 2021 Autor Nahlásit Odesláno 29. prosince 2021 před 1 hodinou, shewcza napsal: Super Martine, gratuluji! Jaky jsou oproti titanovkam? Víš vůbec, že je máš na ruce? Ale jo, ten pásek něco váží Mimochodem je velice kvalitní.
xvoloda Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2021 Tak já se od včerejška taky řadím do Vašich řad. Jsem nadšený a nemůžu se vynadívat. Akorát se bojím, že jestli bude v lednu výprodej tak se nudržím
shewcza Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2021 @Dokusan ten povrch se mi strašně líbí, doufám, že bude možnost je někdy vidět osobně. @xvoloda sedí Ti parádně!
shewcza Odesláno 11. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2022 Kdyby chtěl někdo pustit toho velblouda od Warda, tak se hlásím. Geniální pouzdro, ale ten canvas nebo co to je je otřes, na tom se to absolutně nedá nosit. Mám doma zásobu 20mm řemenů s 22mm je to bída.
shewcza Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2022 Pěkný, taky jsem nad nimi uvažoval, stejně jako každý výprodej, ale zase jsem se neodhodlal. Jak to svítí?
sodekcz Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2022 (upraveno) @shewcza (dnes čerstvě rozbaleno). Lumi je hodně hodně stealth , po nasvícení mobilem a kontrole v úplné tmě tam cosi bylo. Musím zkusit později doma pod UV, nebo jinou silnější lampou. Nečekám, že se to o moc zlepší. Tohle provedení co se lumi týče nejspíš mým FUGU nebo Lumtecům nebude dýchat ani na dýnko . Na druhou stranu, já jsem docela na tmavá pouzdra a PVD řešení. Tady mi to přijde hodně fajn provedení s drobnou podporou červené linky na řemenu, na vteřinovce a na lunetě. Upraveno 13. ledna 2022 uživatelem sodekcz
Dokusan Odesláno 13. ledna 2022 Autor Nahlásit Odesláno 13. ledna 2022 (upraveno) Já sem je měl, lumi nesvítí temer vůbec a čitelnost je naprosto strašná. Stačí šero a nevidíš nic. Britové psali,že to jsou hodinky, na kterých by čas odecetl i/jen Stevie Wonder Jinak jsou to ale krásný hodiny Upraveno 13. ledna 2022 uživatelem Dokusan
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se