Dokusan Odesláno 12. července 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2022 Musel sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 12. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2022 @Dokusan ty jsi ďábel nepsal jsi náhodou přesně před 7 dny tohle? "Mě zajímají jen Abyss SH21, ale nemám teď přebytečný cash" Ale vypadají fakt parádně máš ty ze slev nebo "za plnou"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 12. července 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2022 Před hodinou, Lookyn napsal: @Dokusan ty jsi ďábel nepsal jsi náhodou přesně před 7 dny tohle? "Mě zajímají jen Abyss SH21, ale nemám teď přebytečný cash" Ale vypadají fakt parádně máš ty ze slev nebo "za plnou"? Tak prodal sem dvoje Wardy, tak sem si mohl tyto že slevy dopřát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 12. července 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2022 Před hodinou, Lookyn napsal: @Dokusan ty jsi ďábel nepsal jsi náhodou přesně před 7 dny tohle? "Mě zajímají jen Abyss SH21, ale nemám teď přebytečný cash" Ale vypadají fakt parádně máš ty ze slev nebo "za plnou"? Tak prodal sem dvoje Wardy, tak sem si mohl tyto že slevy dopřát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 13. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2022 (upraveno) před 20 hodinami, Dokusan napsal: Musel sem Hlavne tieto slová ma vždy dostanú Ale sú parádne. Ja dnes C65 Upraveno 13. července 2022 uživatelem Diablo1st Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 13. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2022 @Dokusan slušně to točíš máš v plánu recenzi těch Abyss nebo aspoň více fotek? Dost po nich pokukuju, tak by mě zajímaly postřehy klidně SZ, ať tu neplevelíme, ale věřím, že nebudu sám, kdo se o nich rád dozví víc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 15. července 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2022 Abyss popíšu později Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 15. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2022 Na víc info a hlavně fotek Abyssů se těším. Taky jsem na ně koukal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 18. července 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2022 Pětidenní rezerva, ukazatel rezervy, s all second, prijemnej rozměr. Všechno co mám rád v jednom. Abyss Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 19. července 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2022 Stále Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 19. července 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2022 Stále Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 22. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2022 Zelené Ombré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 22. července 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2022 C9 Harrison Small Second Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 25. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2022 Na vylete... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 27. července 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2022 SH21 rodinka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 30. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 V 30. 7. 2022 v 20:13, MíraMíra napsal: Jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 Limitovaný bronz v maďarských termálech (ale do vody jsem se je neodvážil vzít)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Army11 Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mustardSauce Odesláno 8. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2022 Fotka včerejší, ale na ruce i dnes. 36mm - moc pohodlné! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se