Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Populární příspěvky

Dokusan

Jsou doma. A na živo paráda 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Vrenn

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Lumièry.. Lumi funguje dle očekávání, obligátní fotky ze sklepa netřeba Hledal jsem pokud možno co nejtenčí a nejlehčí (=nejpohodlnější) kvalitní potápky, COSC, s

Dokusan

CWE no.1 37/50 Jeste cibulova hodinovka

Odesláno
V 17. 12. 2018 v 21:42, Dokusan napsal:

Díky Bertovi za sekci a hned toho zneužiji na založení nového vlákna. Možná mám přílišné ambice, ale doufám, že zde přispěje i někdo jiný než já.

Čtyři roky. Stálice v mě sbírce 

Odesláno
před 11 minutami, kolky87 napsal:

Tridenty s neviditeľným remienkom

Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku

Pořádná patina :thumbsup_anim:

Odesláno

Dikes [emoji846]. Ten fľak na pravej nozke dole je od kečupu. Neveril som, že funguje...a ono to fakt funguje [emoji23]

Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku

Odesláno

Díky vstřícnosti jednoho zdejšího kolegy, kterému tímto moc děkuji, jsem získal druhé Wardy do páru. Mám z nich opravdu radost, takže to tady časem určitě zaplním více fotografiemi...😉😆

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Původně jsem je tu nebral pro sebe, ale nakonec u mě (ne)překvapivě skončily. Mají to ti Wardi fakt krásný, jen si budu muset přiznat, že tenhle styl hodinek asi není úplně můju šálek čajíčku :) Navíc škoda, že je krátce po novu a měsíc jsem tu nevystavil v celý svý kráse. Ten jim totiž dodává další rozměr.

Upraveno uživatelem Radik

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...